Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
+40 veya +50 dmglar ne kadar anlamlı bende bilmiyorum. İlerdeki itemization'a bakar. yoksa +50 komik bi rakkam. Ama oyun dizaynı wow gibi kıyafetlerle dmg % 300 arttırmıosa iyi talentler tabii ki bunlar. Mitra forumunda mevcut talentler hakkında detaylı yazı var. Bu arada bu eklenen dmgın nası eklendiği min dmgamı maxamı eklendiği vs önemli. Min dmg demişken smite min dmg çoooook düşük. Lvl56 da 250 min 500+ max vuruo acaip komik. Bazen kendini lvl20 bazen lvl 50 hissettiriyor insana. AO'dan soora anca bu kadar çıkmış funcomdan :)
Mesaj tarihi:
jungle said:
şuan bunu kullanıyorum amacım armor of faith i fullemek

şuan
LVL 58 POM

ilerde
future pom :)

geriye kalan talentler için tam karar vermedim

of Jungle ya, vazgeçmememişsin şu "Repulse" sevdandan :) Dediğim feat'leri bir deneseydin en azından, lvl 54 iken saat tuttum, Cannibal Cave'de 86 dk sadece grind ile tam 20 bar, yani bir lvl aldım

Merak ediyorum, bu featler ile kendi level'indaki grind stratejini bir anlatır mısın? (Lvl'ına göre Vanir Sentry Vanir Bowman Vanir Mender ile ugrasiyor olman gerek :) Eiglop. Mountains'in kuzey doğusundaki kamplar yani)

Wrath of Mitra kaç +dmg veriyor yahu!! Biriniz söylesin lütfen

Kevinromeo said:
+40 veya +50 dmglar ne kadar anlamlı bende bilmiyorum. İlerdeki itemization'a bakar. yoksa +50 komik bi rakkam. Ama oyun dizaynı wow gibi kıyafetlerle dmg % 300 arttırmıosa iyi talentler tabii ki bunlar. Mitra forumunda mevcut talentler hakkında detaylı yazı var. Bu arada bu eklenen dmgın nası eklendiği min dmgamı maxamı eklendiği vs önemli. Min dmg demişken smite min dmg çoooook düşük. Lvl56 da 250 min 500+ max vuruo acaip komik. Bazen kendini lvl20 bazen lvl 50 hissettiriyor insana. AO'dan soora anca bu kadar çıkmış funcomdan :)

+50 yok zaten şu an, indirmişler Wrath of Mitra'yı. +40 bile oldukça iyi çünkü Smite ortalama vururken %10 yapar ki daha nolsun, genelde tüm sınıflar tüm featler bu kadardir. Tüm holy nuke'lara gelen bir buff bu çünkü, belirli bir büyüye mesela Lance of Mitra'ya %400 +dmg olabiliyor "Divine Lance" feat'i ile... Ayrıca wow da %300 dmg veren bir item hatırlamıyorum ben, verse verse +60 +70 veriyordu en son epikler ki bunlar da BC itemleri, pre-BC +dmg itemlerin hiçbiri yoktu...
Mesaj tarihi:
tantun said:
jungle said:
şuan bunu kullanıyorum amacım armor of faith i fullemek

şuan
LVL 58 POM

ilerde
future pom :)

geriye kalan talentler için tam karar vermedim

of Jungle ya, vazgeçmememişsin şu "Repulse" sevdandan :) Dediğim feat'leri bir deneseydin en azından, lvl 54 iken saat tuttum, Cannibal Cave'de 86 dk sadece grind ile tam 20 bar, yani bir lvl aldım

Merak ediyorum, bu featler ile kendi level'indaki grind stratejini bir anlatır mısın? (Lvl'ına göre Vanir Sentry Vanir Bowman Vanir Mender ile ugrasiyor olman gerek :) Eiglop. Mountains'in kuzey doğusundaki kamplar yani)

hehe inadım inat ... tarzında takılıyorum şuan :)
dün itibarıyla thunder river a geldim hem pvp oluyor hemde moblar iyi exp veriyor, imp repulse olayına gelince amacım armor of faith kasmak onu bi fulleyip üzerinede generaldan %3 diyer spirit of aegis alıp dünyasal zararları en aza indirip bi denemek :)
maksat içimde kalmasın ,zaten aklın yolu birdir doğru yol değilse 12 silver bayılıp bi respec. daha yapıcam artık :)
Mesaj tarihi:

Benim yazdığım feat'ler zaten 45-65 arası için verimli, ondan sonrasında "Radiance" ve "Wave of Life"'in verdiği hasar çok komik oluyor çünkü..

Bu arada genç Mitra yoldaşlarıma, lvl 54 olduklarında Tarantia Noble Distict'teki Armsman Tavern'a gidip Arena görevlerini (grup olanı) tamamlayarak bu şık görünümlü epik kalkanı almalarını şiddetle tavsiye ederim, 80 olana kadar bir daha kalkanı düşünmeyeceksiniz.

Mesaj tarihi:
Bu da benim build:

http://feats.goonheim.com/priestofmitra#t0a5b5d5e1i5j1k2m1o2p3u5v1x5A1t1a5c5f3t2a5c5i3j1l1n5p3r1

Kalkanın tipi de ozellikleri de çok hoş valla ;)
lvl require edio ama questini mi lvl 54'de verio?
Mesaj tarihi:
S_burti said:
Bu da benim build:

http://feats.goonheim.com/priestofmitra#t0a5b5d5e1i5j1k2m1o2p3u5v1x5A1t1a5c5f3t2a5c5i3j1l1n5p3r1

pve serverdasın herhalde :) general dan agro düşürücüleri almıssın :)
Mesaj tarihi:
ya bişey sorucam 30. level questini yapınca

damageın mı artsın, mana poolun mu artsın, yoksa mana reg. mi artsın die sordu. Bi karar vermek için goodbye dedim adama. Sonra neyse mana reg seçiim die tıkladım hızlı geçiim die ilk konuşmalara basarken yanlışlıkl fazla basıp Damage arttırma seçeneğini seçtim.

Bu seçeneğimin ilerde çok bi önemi olacak mı yoksa şimdilk bi buff mı o? Bi de hangi skillere veriosunuz puanlarınzı onu da söler misiniz =)
Mesaj tarihi:
tantun said:

Bu arada genç Mitra yoldaşlarıma, lvl 54 olduklarında Tarantia Noble Distict'teki Armsman Tavern'a gidip Arena görevlerini (grup olanı) tamamlayarak bu şık görünümlü epik kalkanı almalarını şiddetle tavsiye ederim, 80 olana kadar bir daha kalkanı düşünmeyeceksiniz.

valla grup aramakla uğraşamadım önce solo questleri sonrada grup questlerini yapmaya başladım en son bu adamı sololadım,bundan sonra çıkan arkadaş arena giant mı ne ,bunu denemedim ama herhalde bunuda sololarım yarın deniyecem o epic shield için kaç tane daha indirmem gerek boss lardan?

Mesaj tarihi:
arena gorevi dedin de ben o gorevi alamiyorum nedenin anlayamadim. gir barin arkasindaki odaya duel yap aquilisle diyor giremiyorum bi hata veriyor yukarda ama yazi yok! ondeki npcde uzaklas yanimda diyip duruyor.
Mesaj tarihi:
Seru said:
arena gorevi dedin de ben o gorevi alamiyorum nedenin anlayamadim. gir barin arkasindaki odaya duel yap aquilisle diyor giremiyorum bi hata veriyor yukarda ama yazi yok! ondeki npcde uzaklas yanimda diyip duruyor.

yeri değil arkadaşlar yine de cevap vereyim: O olay geçen haftaki patch öncesiydi, şimdi bu Aquilis üst kata taşındı gidip yukarda bi odada patalıycaksın onu sonra arenaya giriş hakkı alacaksın.

Jungle, hatırlamıyorum tam ama 6 boss vardı sanırım, giant 4. veya 5. olabilir, son boss Arena Axeman'di herhalde.
Mesaj tarihi:
S_burti said:
Bu da benim build:

Lvl 80 misin şu an? yoksa 80 olunca veririm dediğin feat'ler mi? Düşündüğün amaç nedir?

Cleansing Fire'in devamı olan Sacred Fire'in verdigi hasar cok komik, vermeye değmiyor.

General'de Healing Spirit'e vermene de gerek yok çünkü priestlerde mana regen oldukça fazla, mananın bitmesi pek söz konusu değil zaten, ilerde nerfleyecekler bunun gerçi ama şu an için gerek yok.

Ayrıca General'de bu kadar gittikten sonra Vengeance of the Gods'i almamak olmaz :)

Sacred Lanced'den alacağın bir kaç puani Spiritual Feedback'e vererek hasarini artirabilirsin.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
ya bişey sorucam 30. level questini yapınca

damageın mı artsın, mana poolun mu artsın, yoksa mana reg. mi artsın die sordu. Bi karar vermek için goodbye dedim adama. Sonra neyse mana reg seçiim die tıkladım hızlı geçiim die ilk konuşmalara basarken yanlışlıkl fazla basıp Damage arttırma seçeneğini seçtim.

Bu seçeneğimin ilerde çok bi önemi olacak mı yoksa şimdilk bi buff mı o? Bi de hangi skillere veriosunuz puanlarınzı onu da söler misiniz =)

yok Mortis hiç önemli değil, hasar arttırma dediğin "magic rating" ki 200 civarında iken +1 veriyor, yani %0.5 :/ nasıl bir şeyse, vermesin daha iyi utanmaz Scrya.. Zaten hasar arttırmayı seçmen iyi olmuş olurdu ki lvl alman hızlanırdı ama malesef biraz yalan onlar şu an..

Skill konusu da tam bir muamma şu an, ne run speed çalışıyor ne casting concentration. bunların dışında Mana renew mana attractor mantıklı gözüküyor ama ben grind yaparken mob keserken hiç manam dolsun diye rest yaptığımı hatırlamıyorum, mana hep full oluyor General'deki Saintly Warrior feat'ine verince. Skill'ler konusunda küçük bir detay, neye verirsen ver, daha sonra bozdurmayı düşündüğün bir skill'i 400'ün üzerine geçirme yoksa bozdurmak için 50S verirsin (400'ün aşağısını bozdurmak 1S)
Mesaj tarihi:
tantun said:
Seru said:

yeri değil arkadaşlar yine de cevap vereyim: O olay geçen haftaki patch öncesiydi, şimdi bu Aquilis üst kata taşındı gidip yukarda bi odada patalıycaksın onu sonra arenaya giriş hakkı alacaksın.

Jungle, hatırlamıyorum tam ama 6 boss vardı sanırım, giant 4. veya 5. olabilir, son boss Arena Axeman'di herhalde.

yeri degil ama dedigin sekilde olmuyor adama sen Aquilis misin dememle quest completed oluyr yeni gorev veriyor, bunu dedikten sonra goodbye diyoum gorevi almis oluyorum? tavern arkasindaki odada duel yap diyor ne oraya girebiliyorum ne adami orada pataklayabiliyorum sanirim son yama ile falan bi bugli olmus bu, bilginize/
Mesaj tarihi:

80 oldum nihayet, demo'nun fixlenmesini beklerken açtığım 2. karakter nerelere geldi, dönüp bakıyorum demoda sadece gram değişiklik var =D

Lvl'ına uygun eşyaları ile dehşet oluyorlar kendileri =p

Mesaj tarihi:
level 65 conquerorum var şu anda .. dün akşam bi deniyeyim dedim bi oturuşta level 18 oldum hayatımda bu kadar rahat mob kesebilen bir char görmedim ... ızdırap çekiyomuşum resmen conqueror ile... çokta zevkli pom ile oynamak yahu acaba maini bırakıp pomla devam mı etsem ama korkum nerf falan gelirmi sizce?
Mesaj tarihi:
Vulcan_Lionheart said:
level 65 conquerorum var şu anda .. dün akşam bi deniyeyim dedim bi oturuşta level 18 oldum hayatımda bu kadar rahat mob kesebilen bir char görmedim ... ızdırap çekiyomuşum resmen conqueror ile... çokta zevkli pom ile oynamak yahu acaba maini bırakıp pomla devam mı etsem ama korkum nerf falan gelirmi sizce?

healerlardan TOS'a gelir sadece
Mesaj tarihi:
pom pve de hala iyi bir klas fakat son official ve unofficial değişiklerden sonra pvp de durum kötüleşti,şimdilik bir şikayetim yok çünkü pvp için yorum yapmak lvl 80 e ulaşmadan çokta manalı değil, Allah kısmet ederse 19 lvl kaldı bakıp görücez pvp de nasıl diye :)
  • Yeni Oluştur...