Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada efendim bugün tek burst damage tek dps kaynağımızıda nerflemişler zaten adam değildik iyice cılkı çıktı.
ehh 3 yılda 1 mob kesmeye başlarız.

Birde utanmadan fix demişler feat descriptionıda yanlış yazmışlar demekki :/

efendim geçmiş olsun DT arkadaşlara :)
Mesaj tarihi:
Fly'ın dediği olayı test ettim dün, onun dediği gibi oluyor bazen. İşin ilginç kısmı defensive stance de stack olabiliyor, güzel resist geliyor ama damage reduction da stack oluyorsa çok kötü olur ki büyük ihtimalle oluyordur.

Fix falan değil.
said:

Dark Templar

* 'Mystical Bane' combo: The damage dealt by the Incinerate Ether component of Mystical Bane combos will now correctly deal 50% of the mana burned to be consistent with other power burn effects.

Tooltipde hiçbir zaman 50% yazmadı, mana burn ne kadarsa damage da o kadardı. Nerflerken minareye kılıf uyduracaklar neredeyse. Kesinlikle overkill bir nerf.

Fixlenmesi gereken 300 tane şey varken patch adına gelen tek şey gereksiz bir nerf oluyor. Birçok kişi rerollayacaktır. Zaten yazmışlar foruma.

Umarım akılları başlarına gelir de veya DT açıp bir priestle falan pvp yaparlar da ellerine alırlar.
Mesaj tarihi:
Dark templer hakkında kötü yazanlara gülüyorum adam deli gibi oldu level 15 daha volkan görevleri ancident ruins de tek basına underhallda cok daha kolay 1 e 3 1 e 4 kasıyor kan emici artı sadizm yaptıgında kalbi eline aldıgında ayrı bir heyecan veriyor zaten düşük levelli kelleyi veremeden gidemiyor...

Süper bi char bence guardianla -- conqurerin bile zor dayandıgı yerde o sağlam bi şekilde durabiliyor...
Mesaj tarihi:
erkan0507 said:
Dark templer hakkında kötü yazanlara gülüyorum adam deli gibi oldu level 15 daha volkan görevleri ancident ruins de tek basına underhallda cok daha kolay 1 e 3 1 e 4 kasıyor kan emici artı sadizm yaptıgında kalbi eline aldıgında ayrı bir heyecan veriyor zaten düşük levelli kelleyi veremeden gidemiyor...

Süper bi char bence guardianla -- conqurerin bile zor dayandıgı yerde o sağlam bi şekilde durabiliyor...

evet lvl 15 henüz çok erken böyle bir yorum yapmak için ayrıca evet bir yönden haklısın dark templar pve hakketten iyi ama yinede tank değil, ben lvl 50dtyim ve lvl 48 iken 52 lvllarda grind yapıyordum hatta 2 tane 52lvl karşıma alıp grindliyordum ama tartışılan pvp olunca özel yetenekleriniz ve şansınız yoksa sıfırsınız. sana şöyle söyliyeyim -7lvl bir pom ya da bear shamana karşı hiç ama hiç şansın yok, aynı lvlda değil bak -7 lvl !! 15kere healthini sıfırlaman lazım adamın ki seninki bitmemesi lazım bunun için :) ve adam -7lvl, aynı lvlda zaten kaçma şansın bile yok. Bundan fazla yazmaya yerek yok sonuç olarak DT pvede iyi ama pvpde şans ve özel yetenekle birşeyler oluyor gerisi fıs.
Mesaj tarihi:
callawey said:
erkan0507 said:

evet lvl 15 henüz çok erken böyle bir yorum yapmak için ayrıca evet bir yönden haklısın dark templar pve hakketten iyi ama yinede tank değil, ben lvl 50dtyim ve lvl 48 iken 52 lvllarda grind yapıyordum hatta 2 tane 52lvl karşıma alıp grindliyordum ama tartışılan pvp olunca özel yetenekleriniz ve şansınız yoksa sıfırsınız. sana şöyle söyliyeyim -7lvl bir pom ya da bear shamana karşı hiç ama hiç şansın yok, aynı lvlda değil bak -7 lvl !! 15kere healthini sıfırlaman lazım adamın ki seninki bitmemesi lazım bunun için :) ve adam -7lvl, aynı lvlda zaten kaçma şansın bile yok. Bundan fazla yazmaya yerek yok sonuç olarak DT pvede iyi ama pvpde şans ve özel yetenekle birşeyler oluyor gerisi fıs.

bende sadece pwp uzar heal olan bir karakter geldimi karşıma onun dışında adam akıllı pwp yapıpta alamadıgım bi duel yok hatırlamıyorum siz yonetemiyorsunuz heralde dt yi ?
Mesaj tarihi:
erkanbuyuk007 said:

bende sadece pwp uzar heal olan bir karakter geldimi karşıma onun dışında adam akıllı pwp yapıpta alamadıgım bi duel yok hatırlamıyorum siz yonetemiyorsunuz heralde dt yi ?

DTyi çok yi kullanıyorum eğer bilmek istersen pvp ratiom (60/62) 60 kere öldürmüşüm 62 kere ölmüşüm, bazılarıda hiç katılmıyor ratio onları geçtim. DTler özel el becerileriyle birşeyler yapılıyor onun haricinde işinizi kolaylaştıracak pek bir combonuz yok heleki frenzy stance geçersen zaten yandın kafandan 800 800 çıkıyo dmglar. Healer geldiği zaman zaten pvp yapma onla bırak öldürsün seni onun haricindede knockback filan yersen diğer classlardan yine ölüsün healthin 4de 2sini kaybediyorsun. Bir çok mmo oynamışlığım var ve hepsinde harcode pvp ci olarak tanındım, pvp nedir ne değildir nasıl olması gerekiyor çok iyi bilenlerdenim. Ve dt için pvpde kötü diyosam bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ha pvpde adam kesebiliyormuyum evet hemde süper şekilde +3 lvl üstüme kadar %80 ihtimalle kesiyorum ama tamamen el becerisi ve şansın yardımıyla yukardaki yazımı dikkatli okursan adam kesemiyorum demedim hiç, healera karşı hiç şansın yok ve diğer kısım içinde önceki cümlemdekini sarf ettim.
Neyse sen biraz daha lvlup ol biraz daha fazla pvp olayına dal anlicaksın ne demek istediğimi
Mesaj tarihi:
callawey said:
erkanbuyuk007 said:

DTyi çok yi kullanıyorum eğer bilmek istersen pvp ratiom (60/62) 60 kere öldürmüşüm 62 kere ölmüşüm, bazılarıda hiç katılmıyor ratio onları geçtim. DTler özel el becerileriyle birşeyler yapılıyor onun haricinde işinizi kolaylaştıracak pek bir combonuz yok heleki frenzy stance geçersen zaten yandın kafandan 800 800 çıkıyo dmglar. Healer geldiği zaman zaten pvp yapma onla bırak öldürsün seni onun haricindede knockback filan yersen diğer classlardan yine ölüsün healthin 4de 2sini kaybediyorsun. Bir çok mmo oynamışlığım var ve hepsinde harcode pvp ci olarak tanındım, pvp nedir ne değildir nasıl olması gerekiyor çok iyi bilenlerdenim. Ve dt için pvpde kötü diyosam bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ha pvpde adam kesebiliyormuyum evet hemde süper şekilde +3 lvl üstüme kadar %80 ihtimalle kesiyorum ama tamamen el becerisi ve şansın yardımıyla yukardaki yazımı dikkatli okursan adam kesemiyorum demedim hiç, healera karşı hiç şansın yok ve diğer kısım içinde önceki cümlemdekini sarf ettim.
Neyse sen biraz daha lvlup ol biraz daha fazla pvp olayına dal anlicaksın ne demek istediğimi

evet dostum avantajlı classlar var cunkı denge yok mystıc skılımızde nerf yedıgı ıcın bırazda kotu duruma dustu ama dıkkat ettıysen bu zamana kadar 1 kere nerf geldı dt ye dıger classlarda b.kunu cıkardılar hem burda yazanların aksıne dt orantılı bır class ama dıgerlerı orantısız olunca kotu duruma dusuyor neyse ıyı yada kotu veya benım pwp yaptıklarım cok gucsuzdu ama dt yı ezmeyin su an bıle ıdare edıyor zevklı bı sekılde oynatıyor
Mesaj tarihi:
Ben level 53'üm. PvP ratiom sanırım 2/1 gibi bir oran, oyuna girince bakıp yazarım.

Level 15 değil heavy armorun geldiği level 30 bile DT'ı değerlendirmek için yeterli bir level değil. O levelda doğru düzgün build yapamıyorsun, herşey çok yüzeysel kalıyor.

Mystical Bane'in nasıl bir nerf olduğunun farkında değilseniz hele hele bunun TOS, POM gibi sınıflarla kapışırken yapacağı etkiyi göremiyorsanız yeterince solo PvP yapmamışsınızdır. Spam yaptığımız birşey de değil yani, cooldown'ı yüksek bir combo, stamina cost da ucuz değil. Mind Wrack damage output olarak iş görecek halde değil ama utility (stun) şahane. Damage olmadan da leech olmuyor... PvP'yi geçtim PvE'de de damage itibariyle en sağlam combomuzdu, işin kötü kısmı muhtemelen nerflü hali de en sağlam combomuz çünkü adam gibi vuran pek birşeyimiz yok. Bunun levelinge yapacağı negatif etkiyi de unutmamak lazım.
Mesaj tarihi:
arcane söylemek istediklerime tercüman olmuş.
ben level 80 olmadan yapılan pvp ve onn öncesi dengeleri düşüncek durumda değilim. 80 e gelene kadar benm için lvling önemlidir.

Şuanda mob keserkenki en büyük dps kaynağımı bugdı o biz bide eşşek gibi yanlış yazmıştık diye fixledik diyorlar.

Yoksa 80 öncesi adam kesmekle olacak iş değil denge dediğimiz :)

benim mob kesme hızım vs diğerleri
benim mob dps vs diğerleri
benim tanklık özelliklerim vs diğerleri

Millet guildine almıyor classı, siz burada uberim diyebilmek için ne süper class ben herkesi kesiyorum diyorsunuz :)

80 olduğunuzda raidlerde en az aranan class olunca anlarsınız. Ayrıca bu kadar skill base pvpde karşınıza pvp noob birisi geldimi kazanmanız 80de bglerde iyi takımlara karşı kazancağınız manasınada gelmez.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Efendim sonunda Funcomda DPS artışı gerekli gördü,
Dark demeleri için daha çok unholy damage vuruyor olmamız gerektiğini anladı ve bize sevgi göstereceğini açıkladı.

Açıklamaları Offical forumlardan Dark Templar altında bulabilirsiniz. Mutlu sevindirici bir haber :)
Mesaj tarihi:
Anlaşılan kalan tek DT benim :P
Kendime bilgi veriyim bari
darksundan öğrendiğime göre patch yarına yetişmemiş
haftaya inşallah diyoruz.
Sonrada Demolar gibi kofti çıkmaması için dua ediyoruz.
Mesaj tarihi:
Devlerden biri olması gerektiği gibi dark templarların unholy dmglarında artış yapılıp dps classı olarak ele alınacağını söylemişti. Normalde bu haftadaki patchde gerçekleşcekti ama yetişmediğinide dile getirmişlerdi. Önümüzdekinde yada sonrakinde dps class olacağız sonunda bi halta yaracağız :D Şuan için bile iyi ama sadece pvede iyi, ne tankız ne dps o açıdan gelecek değişiklik bizim için önemli.

Ha ama ne farkettim dün feat respec yaptım ve 2 tane feat pointin yerini değiştirdim eskisine göre lvl 67 olarak villa girdim ve 3+3 şeklinde rest çekmeden 6 mob kestim, 4 tanesini yanyana kestim ve işte bomba geliyor, Leach Lifeım ile tek komboda
Leach life hits 3000
Leach life hits 600
Leach life hits 600
Leach life hits 600

gibi inanılmaz bir dmg elde ettim :D birde dps artışı gelince ohh :D
Mesaj tarihi:
callawey said:
gibi inanılmaz bir dmg elde ettim :D birde dps artışı gelince ohh :D

biliyordum!!! biliyordum!!! gun gelip callawey den boyle seyler duyacıgımı biliyordum :P
Mesaj tarihi:
said:
Jayde :
[hr]
As stated in the sticky post, we have been reviewing the Dark Templar feat and abilities in recent weeks for future improvements.

The changes in today's patch will mirror what I already posted to expect, not the upcoming modification which we are still working on
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...