Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Evet, baya bir düşünüp taşındıktan sonra magic online'a dönmeye karar verdim, fakat kurban olduğumun wotc'u uzun süre login olmadığım için account'ımı silmiş. Dolayısıyla bütün deck ve kart koleksiyonlarım uçmuş. Şimdi sıfırdan bir account alıp yeni bir deck kurmayı hedefliyorum ilk başta, yeni setlerle ve gözde decklerle ilgili liste ve bilgi alabileceğim bir yerler var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Bir de, ticketlar hala 1$'mı boosterlar ne kadar falan bir söylerseniz mutlu olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ticketların hala 1$ olması lazım, ama diğer konulardan ben de bihaberim, arada girip eski decklerle oynuyorum sadece, ama googledan magic decks falan diye aratınca tonlarca site çıkıyo, sen de düşünmüşsündür gerçi bunu da, bir cevap atiyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 eyv. tuncacım çok sağol. Baktım 3-5 birşeye, wizards'a da mail attım tekrar active edecekler accountumu, özledim magici. bir hışımla girecem tekrar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kartlar da gelicek miymiş geri, yoksa sadece account mu? kartlar geliyosa güzel, hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bende baslasammı diyorum tekrar, varsa oyunun son durmunu anlatan bi forum falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 nasıl yani son durumunu, magic bildiğin magic işte, arada yeni tür kartlar falan ekliyolar o kadar, alışırsın hemen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aldım account'u bütün kart koleksiyonumla birlikte geldi, ironworks'üme kavuştum. gelene geçene çakıyorum extented da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya en son oynadığımda 2 snee önceydi sanırım eskisi gibi değildi ne bileyim cok daha "über combo" şeklindeydi deckler genelde. cok kasıp doğru duzgun bi dd decki kuramamıştım gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kurarsın yav, aradığın kartı bulmak çok kolay onlineda. ilk başta kafana göre bi deckle başlarısn, sonra milletle oynadıkça aa şu kart ne güzelmiş onu da ekliyim decke dersin, öyle öyle güzel bişiler olur =) Eld, hayırlı olsun, bi gireyim de 2 oyun atalım madem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ben de magic online oynamaya karar verdim, yalnız nasıl deck kuracağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Alooooo? Yöneticimiz uyuyor mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 önce kart alman lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ehe.. oki! B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bu arada magic onlinedaki kartlar hep sanal mı kalıyor yoksa onları oradan almanın yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar