Chatlacks Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Tekrar Merhabalar Ben genelde Rp yi severim ama bu sefer fazla kaçtı sanırım. Kendi Spherimde sanırım yanlış bir işlem yaptım bir türlü Yaratıklardan hp gitmiyo. Her vuruşumda (.gm komutu dışında) Your Attack Magically Blocked diyo ama yartıklar benden Hp alabiliyor ve Stamina yürürken bile bitiyor. Şu durumda ne yapabilirim. Lütfen yardım edin. Teşekkürler
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ınvulsun galıba :D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Evet .invul kapatırsan gücü gider , ölümsüzken vurduğunda yaratıkların ve oyuncuların gücü gitmez[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yada jail , green acres vb... özel yerlerdeysen de olmaz[signature][hline]Iyi oyunlar...
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Yani durduğun bölge safe zone sa da olmaz . .region.safe 0 yazarak safe zone u kapatabilirsin[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
berkinyum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 magically blocked .invul olayı demektir.
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 e invul olayı da safe zone daysan otomatikman invul olursun ..[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yalnız bi durum var adam ; said: Chatlacks, 07 February 2004 13:32 tarihinde demiş ki: ama yartıklar benden Hp alabiliyor demiş . sen invul ken senin canında gitmes bence yaratıklar invul olmuş :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sankı adam staff charla actıon yapıcak benden can gıdıyor dıyor puhauhauh :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Chatlacks Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Yanıtlar için teşekkürler Sorunu buldum Sanırım bir tane level scripti vardı onla ilgili bişimiş.sildim problem kalmadı. Çok teşekkürler...
Öne çıkan mesajlar