tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 benimki de cuma geliyo Fury serverında guild işine gireriz hep birlikte yalnız 2. server olacağı için o kadar fazla giremicem öncelik PvE de olacak ama bi guild işine girilmeli... oyungezere de kayabiliriz ya da biz kuralım onlar bizae katılsın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 tunca said: ben öylesine bir guild kurdum, ciddi bişi değil chat amaçlı kullanmak isteyen varsa /w fevaxium vay ak diye guild kurup oylesine demek nedir ya lan aylarca ekmegini yedin o guildin wowda nankor!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ahah şu an vay ak den bi tek ben varım o yuzden öylesine dedim =P eger gelirse millet ciddileşebiliriz tabe. onun dışında 4-5 kişi girdi işte. ben oyunda olmazsam Ulqiorra ya da Iheal a da whisp atabilirsiniz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Qual Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 İşte pvp serverı budur :) Adamlar mesaj atmış ve seni KOS(kill on sight) listesine aldık demişler elemanın birine officall furry server forumundan :) http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=3285 said: Hi Nitro I hope this message finds you well. Im just going to cut stright to the point here- I have followed your guild for awhile just to see the kind of competion i am likelly to find in AoC, your guild along with more popular guilds which have apperaed on Vault and Warcry have been at the top of my scouting list. Please dont take what im about to say personally or as ideal words. The EA has only been open for a day and your guild has already made its postion clear- your poor attitude towards fellow gamers, lack of class and need to be rude and abrasive has made my guild a little anoyed. Due to ganking of lower level players, running away when a group of 3 of us came to help our guild mates and rudness we have been forced to place you on our KOS list- ironic really as you are KoS...., Being on our KoS list means we will kill you everytime we see one of yours members, we will activilly seek to make your enemies stronger, we will be your nightmare. You may think that you have nothing to worry about but we are a guild that has been about since Mir, we have been at the top of everything we do. We have a few people in your guild keeping watch within so we know what your doing- if you decide to keep your guild in check then in time your name will not casuse your members to die every time we see them. Again this isnt personal, ask your self what guild have you annoyed mainlly due to your cowards housed under your banner, the answer is the best guild on the server and if you dont know the name now then it will soon become one you hate and fear in equal measure. keep safe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bizde kos frf idi, ama maalesef gelmedıler:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archelot Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bence yeni Guild kurmaktansa tüm Türkler aynı Guildde birleşmeli...Köklü guildlere bişi diyemem ama yeni guild oluştururken 2 farklı guild yanlış bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 tüm Türkler birlesince epic fail oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Elufulec said: tüm Türkler birlesince epic fail oluyor. malesef :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archelot Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 WOW'la karıştırmayalım arkadaşlar.AOC'taki Türklerin sayısı zaten çok değil.Hem bunların içinden de fire verenler olacak.Daha sonra adam bile bulmak güçleşecek.O yüzden şimdiden tüm Türklerin birleştiği bir Guild kurulmalı Fury serverında.Özellikle PVP serverlarında birlik çok önemli.Yoksa adamlar KOS listesine alır oyunu zindan ederler adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eger herkes ok verirse benim acımdan problem yok zaten pati dısından 4 5 kisi daha beraber gelcek benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gözü kapalı herkezin toplanacağı bir guild kurmak özelliklede sehir savaşlarının olacağı bir pvp serverda çok tehlikeli ,shadowbane oynıyanlar bilirler , kaç tane şehir yerle bir oldu kaç guild dağıldı aralarına lowbie killer olarak nam salmış bir sürü guild in kos listesine girmiş kişileri bünyelerine dahil edince , çünkü bu tarz oyunlarda pk lar isim olarak değil direk guild olarak anılıyor yada akılda tutuluyor. O yüzden kurulacak guild in başta kesin kuralları olmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 jungle said: gözü kapalı herkezin toplanacağı bir guild kurmak özelliklede sehir savaşlarının olacağı bir pvp serverda çok tehlikeli ,shadowbane oynıyanlar bilirler , kaç tane şehir yerle bir oldu kaç guild dağıldı aralarına lowbie killer olarak nam salmış bir sürü guild in kos listesine girmiş kişileri bünyelerine dahil edince , çünkü bu tarz oyunlarda pk lar isim olarak değil direk guild olarak anılıyor yada akılda tutuluyor. O yüzden kurulacak guild in başta kesin kuralları olmak zorunda. (tu) kesinlikle katılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 güçlü olanın borsu öter shadowbanede serverda öldürmediğim adam yoktu bu rağmen ne guildime ne şehrime bişey oldu buna karşılık biz serverdaki bütün şehirleri indirdik tek total domination ı yaptık map in ss ini aldık ve oyunu bıraktık uzun lafın kısası yeterince güçlüyseniz istediğinizi yaparsınız takmayın bunları kafanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archelot Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ayrıca Guilde herkesi alın diyorum herkesle devam edin demiyorum.Ayrılık çıkartan Guild Manifestosuna aykırı hareket edenler anında şutlanır olur biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mighty_THoR said: güçlü olanın borsu öter shadowbanede serverda öldürmediğim adam yoktu bu rağmen ne guildime ne şehrime bişey oldu buna karşılık biz serverdaki bütün şehirleri indirdik tek total domination ı yaptık map in ss ini aldık ve oyunu bıraktık uzun lafın kısası yeterince güçlüyseniz istediğinizi yaparsınız takmayın bunları kafanıza erhan abilerlemi oynuodun yoksa cok daha oncesinemi dayanıo ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 apple said: Mighty_THoR said: güçlü olanın borsu öter shadowbanede serverda öldürmediğim adam yoktu bu rağmen ne guildime ne şehrime bişey oldu buna karşılık biz serverdaki bütün şehirleri indirdik tek total domination ı yaptık map in ss ini aldık ve oyunu bıraktık uzun lafın kısası yeterince güçlüyseniz istediğinizi yaparsınız takmayın bunları kafanıza erhan abilerlemi oynuodun yoksa cok daha oncesinemi dayanıo ?? ben erhanla oynardim kürşad ismim, okuz diye minatour barbarım birde forme diye templarim vardi. erhandan daha öncede SD guildindeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Forme said: apple said: Mighty_THoR said: güçlü olanın borsu öter shadowbanede serverda öldürmediğim adam yoktu bu rağmen ne guildime ne şehrime bişey oldu buna karşılık biz serverdaki bütün şehirleri indirdik tek total domination ı yaptık map in ss ini aldık ve oyunu bıraktık uzun lafın kısası yeterince güçlüyseniz istediğinizi yaparsınız takmayın bunları kafanıza erhan abilerlemi oynuodun yoksa cok daha oncesinemi dayanıo ?? ben erhanla oynardim kürşad ismim, okuz diye minatour barbarım birde forme diye templarim vardi. erhandan daha öncede SD guildindeydim aaaa sen bizim evrene templar ogretiodun yanlıs hatırlamıosam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 valla olabilir templari çok adama öğrettim :) defansif templar yapmada ve oynamada üstüme tanımazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 apple said: Mighty_THoR said: güçlü olanın borsu öter shadowbanede serverda öldürmediğim adam yoktu bu rağmen ne guildime ne şehrime bişey oldu buna karşılık biz serverdaki bütün şehirleri indirdik tek total domination ı yaptık map in ss ini aldık ve oyunu bıraktık uzun lafın kısası yeterince güçlüyseniz istediğinizi yaparsınız takmayın bunları kafanıza erhan abilerlemi oynuodun yoksa cok daha oncesinemi dayanıo ?? bkz BaTTAL Ebonlore hatta bkz ebonlore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eski shadowbaneciler bir guildde toplansa baya iyi iş yapar aslında aoc nin mantığı çok benziyor shadowbane e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Forme said: eski shadowbaneciler bir guildde toplansa baya iyi iş yapar aslında aoc nin mantığı çok benziyor shadowbane e :) aslında bi arkadas butun fury halkı olarak bi guildde toplanalım demis bakalım haftasonu belli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 valla bende fury de açıcam server izin verirse 23 ünde orda görüşürüz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mighty_THoR said: bkz BaTTAL Ebonlore hatta bkz ebonlore :D her oyunda ilk birkac hafta icinde exploit krali olarak nam saglan ve ardindan teker teker ban lenen ekip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar