Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage robe , spawn çeşitleri , yeni büyüler , ev kurulumu , yeni silahlar , fenc katana ,...

kralweb

Öne çıkan mesajlar

arklar biliorum başlık abartılı ama bu konu hakkında arama yapacak arkadaşlara kolaylık olsun diye bu başlığı seçtim. umarım anlayış gösterirsininiz.
0- zebulanın scriplerini kullanıorum. axis var. morep var. shave 55i var.
1- arklar ev kurmak istediğimde
no arroawed... (buraya ev koyamassınız falan filan) gibi bi mesaj alıorum. evi sağa koyuyom. sola koyuyom. konmuyor.(kurulmuyor.) bunun içinde scrip falan mı lazım???
2- serverımda mage robe var fakat ör: nebula serverında ki gibi özellikleri yok. ör: karanlıkta parıldaması, giyene atılan büyülerin bazılarının işlememesi gibi. bu ve bunun gibi konuları nasıl sağlarım.
3- spawn çeşitlerini yüklüorum(scrip isimleri 432 122 ...gibi...) ama bulamıorum.
4- büyü kitabıma yeni büyü ekleyebilirmiyim.
5- arklar serverıma yeni silahlar ekleyip vuruş gücünü ayarlayabilirmiyim. vede bazı serverlarda ne kadar kuvvetli vurursa bunu numara şeklinde gösterior. ( strsinde 25 gittimi ekranda 25 yazısı kısa bir süre gözüküyor.) bende bunu sağlayabilirmiyim.
6- nebula serverında bir ara katananın fenc modelini görmüştüm(kırmızı renkte idi). zebula scrip arşivi nabulaninkine çok benziyor. acaba zebulada bu silah var mı.
7- zebula scribini kullanıorum. artılı silahların hepsinde ör: a magicial katana yazıor. bu silahın + kaç olduğunu anlamak için sanırım silahı kasıp açmak gerekior. bunu nasıl iptal edebilirim. veya bu silahların kasma süresini nasıl azaltıp çoğaltabilirim. ve ayrıca sanırım bu silahlar açılana kadar gerçek güçleriyle vurmuyorlar. iskelete bormal silahlanda vursam +12 ile de vursam hep aynı miktarda gücü gidior. (+12 yi .add komutu ile almıştım.(power) )[signature][hline]K9
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kralweb, 08 February 2004 14:26 tarihinde demiş ki:
serverımda mage robe var fakat ör: nebula serverında ki gibi özellikleri yok. ör: karanlıkta parıldaması, giyene atılan büyülerin bazılarının işlememesi gibi. bu ve bunun gibi konuları nasıl sağlarım.

Cevap: Scripts'te Olması Lazım.Aratırsan Bulursun.Ice Robe ve Fire Robe Diye.

3- spawn çeşitlerini yüklüorum(scrip isimleri 432 122 ...gibi...) ama bulamıorum.

Cevap: İndirdiğin Scriptleri .txt uzantılı kaydediyosan bazen görmeyebilir bundan olabilir.Yada Spawnları Eklerken i_charname değil c_charname kullanman gerekli.Ör: C_Mustang_Sky gibi..

4- büyü kitabıma yeni büyü ekleyebilirmiyim.

Cevap: Bunu Spellbook'a Ekleyemezsin.Yolu yok.Var Ama Oldukça Zor iş,Bunun için mullerde oynama yapman gerekli.Ayrıca ek bi script.Eğer Başka bi kitap yapıcam diyosan script bilgin yeterliyse necrobook gibi Mevcut efektleri kullanarak yeni bi kitap yazabilirsin.

5- arklar serverıma yeni silahlar ekleyip vuruş gücünü ayarlayabilirmiyim. vede bazı serverlarda ne kadar kuvvetli vurursa bunu numara şeklinde gösterior. ( strsinde 25 gittimi ekranda 25 yazısı kısa bir süre gözüküyor.) bende bunu sağlayabilirmiyim.

Cevap:Yeni silah ekleyebilirsin.Scripts bölümünden yeni silahları bulabilirsin.Oradanda serverına yükleyebilirsin.

Karşı Tarafın Nekadar Canı Kaldığını Gösterebilirsin Vurdugunda.Ama Nekadar Damage Verdiğini nasıl yazabilirsin hatırlamıyorum.

Silah Scriptinde On=@DClick vs Triggerların Altına Şu Satırı Eklemen yeterli Olacaktır;

ON=@Hit
SRC.ACT.SAYUA 065,0,0,0

(Eğer olmazsa Actlerin yerine cont koymayı dene)

6- nebula serverında bir ara katananın fenc modelini görmüştüm(kırmızı renkte idi). zebula scrip arşivi nabulaninkine çok benziyor. acaba zebulada bu silah var mı.
Cevap: Bilddiğim Kadarıyla Bu Yok.

7- zebula scribini kullanıorum. artılı silahların hepsinde ör: a magicial katana yazıor. bu silahın + kaç olduğunu anlamak için sanırım silahı kasıp açmak gerekior. bunu nasıl iptal edebilirim. veya bu silahların kasma süresini nasıl azaltıp çoğaltabilirim. ve ayrıca sanırım bu silahlar açılana kadar gerçek güçleriyle vurmuyorlar. iskelete bormal silahlanda vursam +12 ile de vursam hep aynı miktarda gücü gidior. (+12 yi .add komutu ile almıştım.(power) )
Cevap: Eğer GM'sen Görünmeyebilir. .gm Yaz ve Birdaha bak.

Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...

[Bu mesaj Korax tarafından 08 February 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...