-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 çoğü zaman bilgisayara bi parça alırken çok aceleci davranıyoruz,bilgisayarcının dolduruşuna gelebiliyoruz Nedir dikkat edilmesi gerekenler ? Fiş almamız gerekyio sanırım bi kere. Sonra ürünün kutulu ,açılmamış olması lazım hmm başka ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 parçaların, vidaların fln tam olması lazım tabii ki.. dolayısıyla açıp kontrol etmek gerekir çünkü eksiksiz şekilde teslim aldım diye imza atiyorsun.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 öncelikle güvenilir teknik servis açısından tatmin edici ve mümkünse denenmiş ( kendi yada yakın çevren ) ve müşteriye adam gibi davranan bir yer olmalı ... . ayrıca bir ürünü almadan once kesinlikle birkaç hardware sitesi gezip o ürün hakkında fiyat/performans bilgilieri edinilmeli , muadili olarak ne önerilmekte bakılmalı son olarak da garanti faktoru var garanti süresüne dikkat edilmeli , ürünün faturasi biryerlerde saklanmalı (hoş büyük firmalar ürünün "ürün kodu"nu girerek satılış tarihini fatura fiş falan olmaksizin buluyorlar ama eşşeğinizi sağlam kazığa bağlayın siz ... Ayrıca unutmayın ki yeni tüketici kanununa göre ayıplı bir ürünün ayıbından dolayı yenisi/sağlamı ile değiştirilmesi için 2 sene süreniz var çoğu yer 1 sene der işin içinden çıkar ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: hired_gun, 07 February 2004 14:19 tarihinde demiş ki: Ayrıca unutmayın ki yeni tüketici kanununa göre ayıplı bir ürünün ayıbından dolayı yenisi/sağlamı ile değiştirilmesi için 2 sene süreniz var çoğu yer 1 sene der işin içinden çıkar ... hiredgun o ne dmk ya garanti süresi 1 yılsa 1 yıldır bu tüketici kanunu hedesini neresi kabul edio we garantiyi 2 yıl yapıo ki?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 4082 sayılı kanunda yapilan değişiklik ile yeniden oluşturulan 4077 sayılı tüketicinin korunmasi hakkındaki kanun (14,06,2003)'un ikinci kısım [üründe oluşan ayıplarla ilgili] madde 4/a derki , .................sağlayıcı , bayi acente ve onuncu maddenin beşinci fıkrasına göre kredi veren , ayıplı hizmetten ve ayıplı hizmetin neden olduğu her türlü zarardan ve tüketicinin bu maddede yer alan seçimlik haklarindan dolayı mütesellisen sorumludur. Sunulan hizmetin ayıplı olduğunun bilinmesi bu sorumluluğu ortadan kaldırmaz. daha uzun süreli garanti verilmemiş ise , ayıp daha sonradan ortaya çıkmış olsa bile ayıplı hizmetten dolayı yapılacak talepler hizmetin ifasindan itibaren 2(iki) yıllık zaman aşımına tabidir..................[hline] bir yer söyleyin tüm pdf'yi uplayayim tüketici kanunu ile ilgili ... yada birinize vereyim o uplasin .. bunu bilip birbirimize destek olmassak çok düdüklerler bizi daha "satılan mal geri alınmaz" , yada , "üretici firmanin garantisi 1 yıl bana ne kardeşim" diye ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 her zaman ilk olarak parçayı almaya kesin karar verdiğinizde ilk olarak alacağınız parçanın (en çokda ekran kartlarında) aynı modeldi 2-3 tane farklı kalitede üretildiğini hatırlayıp www.tomshardware.com a gidip alacağımız ürünle ilgili guide ' i okumak[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eger adam gibi bir yerden alirsan bakmak zorunda kalmazsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eger tanıdık yada garantili bilinen bir yerden alırsan sorun cıkmaz :) aman dikkat tanıdık kazıı ii olur...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bahsettiğiniz zaman aşımı ayıpa karşı tekeffüle ilişkindir garati ve ayıba karşı tekeffüle birbirinden çok ayrı şeylerdir.Garanti gelecekte olabilecek bir sorunu güvence altına alırken ayıba karşı tekeffülün birinci şartı hasarın en geç malın teslimi anında oluşmasıdır.alınan her malın en az 1 sene garantisi olması gerekir garantinin ihlali durumunda direk üretici firma ile temeasa geçmek çok daha kesin bir sonuç verecek örnek vermek gerekirse bozulan creative cd romum amerikadaki büro ile temesa geçtikten 1 hafta sonra çok daha gelişmiş bir versiyonla değiştirildi bu bilgisayarcı tayfasına zerre güvenmemek lazım mümkünse parçaları alıp evde birleştirmek çok daha garanti onada bir örnek vereyim bu işten anlamayan bir arkadaşa listeyi verip kadiköyde bir mekana yolladık çocuk ertesi gün almaya giderken bizde gittik adamlar ekran kartını pro yerine düz koymuşlar tabi biz hayatta bütün parçaları kontrol etmeden almayız adamlar böyle kızardılar bozardılar yanlışlık olmuş dediler ama hiç zannetmiyorum yanlışlık olduğunu[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 haklısınız çok aceleci davranıyorum ben 3 ay önce p4 266 256 64 mb ekran 107 t phlips aldım toplam 900 $ verdim amam pişmanım ht anakart işlemci almadığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar