ihacker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Beyler Ben Sphere Serwer 55i yi açık tutuyorum açıyorum ama hiç bir şeye basmıyorum sitede olduğu gibi Client Versiyona 2.0.1 yazdım ama 2.0.1 cliente giriyorum entera bastığımda client göçüyor sadece Ama Sadece Sphere Serwer 55i yi açık tutuyom ve açınca hiçbir ayar yapmıyorum aynan öle açıyorum ve 2.0.1 clientden serwera bağlanmaya çalışıyorum Client Tak Göçüyo Nedenini Bilen Varsa Yazabilirmiii ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bab client ayarlariyla oynama 2.0.3 yap gene indir clienti rahat rahat oyna 2.0.1 lemi ugrasacan[signature][hline]ScHaKeR Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. icq: 47-65-69-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihacker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Baba Bölemi Yani Sadece Sphere Serwer 55i sadece aççam 2,0,3 aççam oynıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihacker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ama Client Göçüyor Beyler Lütfen Yardım Edinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihacker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 BELER sphereserwer 55i yi yükledim onu açıyorum sonra ilk başta serwer kurarken Client Versiyona 2.0.3 yazdıydım 2.0.3 ü indirdim ondan girmeye çalışıyorum giremiyorum neden ya LÜtfen Söleyin Söleyene Minnettar Kalıcammmm ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bak clıent 1.0.2 mı ne tam bılmıyorum ısmını sandık flan acılıyor hatırladıysan ılk basta o clıentle bı char. ac kendıne ondan sonra 2.0.3 le gır dene senın sorunun uo dan kaynaklanıyor o cokmesı benım dedıgım gıbı yaparsan olur[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simusa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ben Surver Actım Buyurun Deneyın 7x Baslayın 195.174.226.98,2593 İyi Gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bab ya ayıp ama bab pls söleyin babb babbss bab plz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Login.cfg'den ip numaranı yazdınmı? Yazmadıysan C:Program FilesUltima Online yada UO Directory'nin içinde Login.cfg diye bi dosya vardır.Bunun içindeki Herşeyi sil ve Loginserver=127.0.0.1,2593 yaz.Bu Client'inin Hangi Ipye Bağlanacağını Ayarlayacağın Yerdir.Eğer Bunları Yaptıysan,Sphere.ini den Client Ayarlarını Orjinal Yani 2.0.3 yada 2.0.0b Yaptıktan Sonra Client 2.0.3 ile Bağlanabilirsin. Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar