draedan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gamersloot dan preorder eden ve early access key i alip da retail versiyon key i bekliyenler.. bende halen waiting for stock diyor, sizlere geldi mi ? durumunuz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 early access da degilim ama sonra ordan sipariş verdim durum aynı. 23 de yollicaklar keyleri güya umalımda yollayabilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gamersloot dan official cevap : ` We will be sending all the retail keys on the release date, May 23. ` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 inşallah inşallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Biraz önce tekrar sordum, 23ünde bile ellerinde kalırsa retail key alabilirsiniz dediler ve sanırım adamlarda baya bir stok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 draedan said: gamersloot dan preorder eden ve early access key i alip da retail versiyon key i bekliyenler.. bende halen waiting for stock diyor, sizlere geldi mi ? durumunuz nedir ? nerede waiting for stock diyor? onlar kendi yollamıyacakmı bize otomatik olarak?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bu patch sorunları olmaz inşallah oyunda felan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 raider said: draedan said: gamersloot dan preorder eden ve early access key i alip da retail versiyon key i bekliyenler.. bende halen waiting for stock diyor, sizlere geldi mi ? durumunuz nedir ? nerede waiting for stock diyor? onlar kendi yollamıyacakmı bize otomatik olarak?. ben dün mail attım 23ünde key i göndereceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Play.com said: Your order for Age Of Conan: Hyborian Adventures (with FREE Play.com Exclusive In-Game War Rhino Mount) has been posted. Please note PLAY.COM will show on your statement. Please allow 3-5 days delivery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sendit'te bi gelişme yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar