Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 başladı yine wow öldü muhabbeti heh wowu öldürcek en son oyun aoc dur yani dnt zaten bayadır ölüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sabah horde rerolladılar diye laflar dönüyordu forumlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Yok WOW'dan baymışlar: said: ...this was a result of the casualization of the game... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Ilginc olmus dagilmalari, DnT dramasi bol guilddi ama bugune kadar gelmeyi basarmislardi. Sasirttilar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 nihl, o method hangi method? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 dogru secim yapmıslar gogo aoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 eheh wow'u bırakalı cok oldu, pek de takip etmiyorum son zamanlarda pek bir basarıları da yok galiba ama son bıraktıgımda fix d&t ve nihilum kapısıyordu world first'ler icin =), guzel de oluyordu hem ally vs horde seklinde, hem de eu vs us seklinde, uzuldum acıkcası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 içinde zeuzosu olan, sylvanas da oynayan method. baksana sitesine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ya şu wow u bıraktım çok baydı osman kılıcımı aldı havası yok veya var diye yakınıp tekrar geri dönen bir sürü adam var.. şu topice yazan bazı adamların bile zamanında bıraktım baydı falan diyip başlıycam bla bla yazdığını görüyorum bugünlerde. gezsinler tozsunlar blizzardın onlara sunduğu mmo. ortamını hiç bir oyunda bulamayıp tekrar geri gelicekler kim olursa olsun eğer canları mmo oynamak isterse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 D&T nin dağılması üzücü oldu. End gaming i takip eden pek çok insana göre en iyi raiding guild'di sonuç olarak US'in. Özellikle Naxx zamanındaki world first ler ve Nihilumla kapışması bayağı renk kattı PvE ye. Şu anda bakınca SK nın da kadrosu bayağı iyi. KJ için Nihilum vs SK yarışı bayağı ilginç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Onun icin Nihilum'un M'uru yu indirmesi lazim once :) D&T'nin de dagilmasi KJ first'u kesin EU ya getirdi diyebiliriz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 aradim bulamadim resmini nerde bu kari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Penthesilea said: Onun icin Nihilum'un M'uru yu indirmesi lazim once :) D&T'nin de dagilmasi KJ first'u kesin EU ya getirdi diyebiliriz ama Nihilum muruyu kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Penthesilea said: Onun icin Nihilum'un M'uru yu indirmesi lazim once :) D&T'nin de dagilmasi KJ first'u kesin EU ya getirdi diyebiliriz ama nihi muru kesti, ama muru kesen 15 guildin (wowjutsuya göre.) 10 u EU 5 i US şu anda bide dnt muru kesmemişti sanırsam ama yanlış biliyorda olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Hayda ne ara kestiler, bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 abi kari? resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Son resetten önce kesti Nihilum ama news'a koyulmadığı için çoğu progress sitesinde görmemiş olman normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 abi birak progressi, kari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 kimse yapmaz bu iyiliği :D pm attım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 valla helal + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bana da pl0x =))9999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 banada banada. bu arada galiba sk gaming rogue unun biri nihiluma gelmiş 2 warglaive la. başka bi rogue daha aldırlar warglaive setli lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 nihilum un shaman i da sk ya gecti neg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Wispy gecmedi mi Nihilum'a Warglaive setle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar