elesso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 halbuki xbox livedan oynasaydınız bu kadar zahmet çekermiydiniz? tabiki hayır. üstüne sesli chat ilede oyun deneyiminizin eğlence katsayısı artmış olurdu. --reklamlar bitti- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 voice chat ps3de de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 iyi mi ama tecrübe edindik. bir dahaki sefere oynarız xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 mayhemle oynadik baya, yarin adam gibi oynayalim diyoruz aksam saatlerinde. kimlere uyar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 olay cözüldü. ufak bir maç yaptık. sadece bana karşı simit, katalanzar ve luinir vardı. kısada olsa hepsini hallettim. sonraki bağlanamama problemi ise 1 kişi 1 defa oyun kurabiliyor, 2. defa kurunca giremiyoruz. 2. denememizde herkes iyi hasırlanıp girdiğinde çıkmamasını bilmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 birde flood gibi olacak fakat ilk aikonun düştüğü yani tek kaldıgım oyunda 3ünüzü sıra sıra öldürmem baya iyidi. sonra luinirin üstüne helikopterle bastım, bağırsakları cıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 harbi ya yazık ettin benim hatuna :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 akşam sporumu yaptım 2 saat boyunca odadan odaya kosturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Aiko said: akşam sporumu yaptım 2 saat boyunca odadan odaya kosturdum (tu)aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 benim tshirtüm su oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 2vs1 olmasina ragmen cok cekismeli dakikalar yasaniyo su an. yarin daha cok online olursa baya zevkli olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aldım maçı Mayhem vs Xo Pasha güzel maçtı eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bug abuse edersen yenersin tabi fdsfsd >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 abi oyun başladıktan 4 5 saniye sonra bütün server düşüyo gozukuo bende bi ben kalıyorum her modu denedim her modda aynı şey oluyo sadece free modu oynayabiliyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Xo said: bug abuse edersen yenersin tabi fdsfsd >:D< biz ona bug abuse değil, taktik diyoruz :) aiko senin acilen modem değiştirmen lasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 taş gibi modemim varda wireless kullanıyorum farkedermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 benim psda wirelessla baglaniyo, patch falan mi yapmadin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yuklu patch :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oh be hallettim galiba 2 tane data file vardı bende birini sildim oldu galiba.. 6 7 kere denedim hiç düşme yaşamadım yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hala düşüyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 rockstarın halletmesi lazım bence. fifayı falan mis gibi online oynayabiliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nası oluyodu bu şimdi? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 finaller bitti tekrar oynayabiliriz. mayhem beni striptiz bara götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 harbiden gidelim bir ara ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ama kapalı olmasın plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar