Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sonuçta şöyle düşünecek olursak bedava kedi yavrularını kaçıracaklarını sanmıyorum petshopların hem ben petshop olsam üstüne para bir de su kaplumbağası bile verirdim sana o kadar tatlılar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sokağa bırakma yazık yasıyamaz bunlar sokakta :( veterinere fln bırak alıyo bazı veterinerler. ben 2 kedimide veterinerden almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ya ne oldu bu hayvanlar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 3 ' üne sahip bulduk. 1 tane kaldı oda simsiyah olan :) onun içinde bugün bi bayan aradı bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sevindim :) geçmiş olsun diyeyim artık umarız yeni yuvalarında iyi bakılırlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Teşekkürler hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 www.petarkadas.com 'a girip ücretsiz kedi verme bölümüne bu şirinleri koyarsan inan bana1 gün içinde hepsi yuwa bulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Simsiyah yavrumuz kaldı sadece geriye. Onun için bi kaç yere yazı yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 harbiden çok tatlılarmış yaw allah bağışlasın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar