Eloise Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 upladigimdan dolayi uzgunum, ama belirtmekte fayda gordugum bir konu var. 2 ay once hayatimin 2 haftasini sabahli aksamli geceli veterinerde gecirdim kedimin rahatsizligindan dolayi. bir cok kanli ishal vakaasi geldi ben orda beklerken. veterinerin yakindigi sey ise hep ayniydi: hayvanlara parazit asisi yapiyoruz diye 5ytl'ye SU enjekte ediyorlar! artik nerde kim nasil nicin bunu yapiyor bilmiyorum, dusunmek bile istemiyorum. petshoplara guvenmeyin, asili bu bebek deseler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Aynen katılıyorum, aşıları 10 gün ara ile tekrar etmenin bir sakıncası bildiğim kadarı ile yok. Hatta bir çoğu tekrarlanınca daha yüksek ihtimalle koruyor. Bildiğiniz gibi aşılansa bile bu yüzde yüz korunduğu anlamına gelmiyor. Köpüşü aldığınızda şu şu şu aşısı var bile dense güvenmeyin yeniden yaptırın. Her şeyi geçtim içiniz rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 onemli degil beyler up yapmaniz sonucta benim cektilerimi bir ben bir de allah bilir sonucta onemli olan baskalarinin basina bunun gelmesini engellemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 moralini bozmamak icin yazmamıstım ama. parvo ya yakalanan yavrunun yasama ıhtımalı cok az, yasasa bile ileride istenilen vucut yapısı/kilo gıbı seylere ulasmakta zorlanıyor. cok agır bır hastalık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 onemli degil arkadaslar hepiniz sagolun destek olmaya calistiniz ama yavruyu kaybettik sonucta Sonucta cok etkiledi beni bakalim ne zaman eski halime donebilecem daha once dedigim gibi kimseye allah boyle seyler yasatmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Kopegi aldigimiz yer Bagdat Evcil Veya Bagdat hayvan dukkani diye bir dukkan İnternette okudugum kadari ile baska vukaatlari da varmis siz siz olun asla pet shoptan hayvan almayin gerekirse 4 ay bekleyin ama ordan almayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 benim de bildiğim bir köpek bu hastalığa yakalanmıştı... başın sağolsun ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar