forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 dizilerde oyuncuların çıplak kaldığı sahneler varya sanat için sevişmek dışında kalanlar dikkat spoiler! mesela o durumda terminatör serisinde gelecekten geçmişe gönderilen arnold gibi şekil alsa komik olmaz mı yumruk yapmış elini, çeneye götürüyor filan, bir dizi yerde, 23213 saat body yapmış gibi kasılıp, üstüne de ciddi bir surat ifadesi daha önce yapılmış mıdır , kopyacı olmayak komik olur di mi olru deyin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 durun açıklayabilirim libido versiyon kişinin biri sevgilisine gitti, soyundular, seviştiler filan ama çocuk yatak odasının dışında soyunduğu için kuru temizlemeci neyi var neyi yoksa toplamış işte cocuk giyincek bişey ararkene kızın babası basmış bunları çocuktan sap gibi durcağını, gelecekten ışınlanan robot gibi şekil almış beklemiş öle bu komik olmadı ama yazdım normal versiyon insanın biri banyoya girmiş bornozunu asmayı unutmuş, banyoda bir yere, evde de kimse yokmuş, banyodan çıktıktan odasına girerken kapı açılmış, oda arkadaşı yanında 3232 parti modunda dalarken, çıplak çocuk karşılarında kalmış o da durumu kurtarmak için yukardaki olayı denenmiş anlattıkça daha iğrenç oluyor di mi bir de adamınbiri dememek için baya uğraştım, zıplamasın bu konuya , o eksik kalsın en azından nasılll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Adam heykel taklidimi yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 sayılır ya terminatörde ışınlanıyor ya robot üzerinde hiç bişey yok kapsül giib bişeyin içinden çıkıyor, elektromanyetik dalgalar filan işte http://www.istegenc.com.tr/content/images/content_2006/temmuz/kultur_sanat/dusunen_heykeltras_rodin_01.jpg şunun ulan ben nereye geldim şeklinde meraklı bir şekilde düşünen versiyonu, kaslar daha gelişmiş tabi, bi de insan derisi daha fazla yazaıycam gaylik sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ali ne kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Onur, Bağa mı Dedin güzel bir soru durup dururken oldu, daha kötü bir durum sanırım bişey kullanmadan olmasından edit: bişey kullanıp olmasından deyince daha mantıklı oluyor gerçi çok güzel gizlnemiş oaraya öle kolay kolay anlayamazdınız editlemeseydim, sağlık olsun ama böle hata az yaparıdm, sorun varf dff o deil de fikir güzel değil mi ya anlatınca bile komik oldu bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 teorim var bağımsız buarada anlattıklarımdan bana önceden de olurdu, böle aşırı hiperaktif, mutlu olurdum, genelde aklıma super fikirler gelirdi uykum geliceye kadar yazmak geçerdi içimden, sene 1-2 defa olurdu bu olay ama ilk defa dark side yönünde oldu bu önceden hep güzel, sevgi kelebeği, mantıklı şeyler gelirdi aklıma sanki parmağına kırmızı kriptonit yüzüğü takmış clark kent gibi desem saçma olcak di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 koca kafalar gibimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Apache said: ali ne kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar