GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Tamamen nasıl olacak merak ediyorum bi SWG haritası gibi harita gelmedi bi oyuna rahat olalım şehrin sadece kuzeyinden gitmeyelim her yerinden gidelim istiyorum haritanın bi bölgesine dağ var diye girememek değil o dağa tırmanmak istiyorum illa oyun haritasının verdiği düzenekte değil istediğim yoldan gitmek istiyorum! Ben bunu istiyorum İnternette o kadar aradım oyun haritasıyla zone larıyla ilgili hiçbir şey bulamadım Tamam oyun haritası bu Ama bu haritada neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Bu harita aslında ortaya çıkaran kişi tarafından bitirilememiş, adam intihar etmiş, sonradan tamamlanmış bi harita... haritaya dikkatli bakarsan, sadece avrupa ve orta asya olduğunu görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 dağa mı tırmanmak istiyorsun.. ben tırmandım bişi yok :)o pek tenhaB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 fps : 25 mi acı çekiyo musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 şelaleden yukarı yüzebilmek ayrı bi konu sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 fps 25 ama takılma kasılma duraklama yavaslama kare kare ilerleme...vs vs vs hic bisi yok.. nehirden cikmadım yaf citleri astım dagları tırmandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 şehir içleri kalabalık ortamlar da falan kasma var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ben son ayarlarda oynuyorum 1440*900de ve kasılma takılma yok.. tabi yeni yüklenmiş mapte yada arada bir olan dalgalanmalar haricinde sorunum yok..zaten 12mayısta gelen patch ile çok rahatladı oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar