Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official Pre-Download ve Early Access Konusu

tantun

Öne çıkan mesajlar

İşte kardeş bu bilinen şeyi ben bilmiyormuşum. O kadar da konuları okudum, görmemişim.

Mesela forumda bir başlık var "Early-access kodları 9 dolar" Bu başlığa bakıp ne düşünürsün :) Benim gibi yanlış düşünürsün :)

Mirage said:
Early access için funcom'a 9 dolar vermen gerekiyor zaten. Bu zaten bir çok kez yazıldı. Bilinen bir şey.

Ama bu early access'i alabilmen için ilk önce oyunu preorder etmen gerekiyor. Gamersloot'tan oyunu preorder etmiş oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o konu başlığı hakkaten yanlış anlaşılıyor. Normalde oyun fiyatı nerdeyse her yerde 50 dolar (yada 35 euro) civarı. Gamersloot ise 50 dolara satmıyor da (9 + 39) diye satıyor. 9 dolarlık olana rezervasyon demiş. Ama ikisini de almanız gerekiyor. Yani gamersloot'tan aldığınız zaman fazladan 9 dolar vermiş olmuyorsunuz.

Nerden alırsanız alın 50 dolar civarı oyun için, 5 euro da early access için vermeniz gerekiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

gamersloot dan benım bu 2. alışverişim ikiside sorunlu oldu ilki 2005 deydi wow aldım ıkı defa rakam cekıldı 1.sınde alamadık sorun cıktı dedıler ama kredıkartından cekıldı gozukuyordu ama ıadesı hıc elıme ulasmadı ,şimdide dün hadi dedim bir daha yapayım alışveriş 1 adet pre order ve 1 adet oyun aldım,ve gene rakam kredi kartımdan çekildi ve gene siparişim iptale düştü gene çekemediklerini söylediler bankamı aradım para geçmiş gözüküyor hatta görevli transfer kodunu verdi,neyse uzatmıyım gamersloot dan bana paypal den deneyin dediler bu para 24 saat ıcınde kartına gecer dedıler bende oyle yaptım bu seferde ellerınde pre order keyi olduğunu fakat oyundan stokta kalmadıgını soyledıler yanı kısacası suan ıtıbarıyle 36 saat gectı ılk sıparısımınden ,benden 2x oyun 2x pre order parası aldılar fakat elımde sadece 1x pre order key var :)
neyse bırde üstüne oyunda cok yawas download edıyor suan anca %40 geldim bekleşiyoruz işte bir gozum kredıkartımda para gelecekmı dıye dıyer gozum maılımde oyunun kendısı gelecekmı dıye ve 3. gozumde :P downloadda oyun ne zaman bitecek diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Haplo said:
Farkındayım balance alınması lazım. Ama 39 luk balance ve 48 lik Pre-Order görünce acaba talepten fiyatı 9 dolardan 48 dolaramı çektiler diye aptalca bir fikir geçti. Öyle değilmiş o 48'lik paket hem pre-order key'i hemde balance'ı içeriyormuş. :)
Aynen öyle, fakat kutu mutu almıcaksın sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

amazon göndermedi keyi daha 12.05 de mail atmıştım adamların haberi yokmuş diğer sitelerin early access keyleri 13ünde dağıttığından maildan sonra sitedeki tarihler filan değişti 13 ve 14ünde göndericez keyleri dediler ama halen bana key filan gelmedi oyunun downloadı bitti early access key geldikten sonra yapılacaklar hakkında biri beni bilgilendirebilirmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...