Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Estel_Anorien said: biz www.gamersloot.com dan aldık.. baya başarılı servis.. arıyorlar mı? neden arıyolar anlamadım gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Çalıntı kredi kartı falan olmasın diye arıyolar adam sana keyi verdikten sonra kart çalıntı çıksa falan seni nerden bulucak. adressi yanlış yazsan nerden anlıcak sonucta teslim edilen tek şey bi maille gönderilen key o yüzden baya sıkı tutuyolar işi senin ip ni falan kontrol ediyolar ben proxyden baglıydım ip mi göremediler proxy var diye kıllandılar bi ton şey istediler fazladan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 bende 17 sinde baslicam. bu client bildigim kadariyla 25gb falan. betadakinin 2 kati yani. o bile bi 1.5 2 gun surmustu. ama file-planet serverlari ozellikle sabah saatlerinde cok yavasti. ben 2048k limitsiz kullaniorum. 150-200 gibi cekerse 2 gunde falan biter heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hizlial.com dan satın alsam early access key veriyolarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mink_fury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hayır vermiyorlar ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 25gb clientmi olur? en fazla 5 gbdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 resmi sitesinde yanı forumlarında 14gb olucak diye acıklandı su an indirdiginiz clientda yannış sanırım az once acıklama yapıldı forumlarda esas client bugun ya da yarın verilicekmiş... http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=86921 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 amazon.co.uk dan satın alıp almanyada tanıdığım birine gönderttim early access key gelmesi ne kadar sürer ? hemen DL ye başlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ben de biraz once play.com'daki siparisi iptal edip, gamersloot'tan aldım key'imi =)... bunların daha yollayacagı yok gibi gozukuyor cunku, actım acc. u da, rahatım eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Download haala çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 valla accaunt bolumunde bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 14 normal bi rakam. 25 biraz ucuk gelmisti bana. Forumlarda konusuodu millet falanda inanmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 siteye giriş yapamıyorum ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Due to technical issues with the updater the Early Access client will not be available until later afternoon tomorrow. The opening date for the Early Access (17th of May) is not affected by this though. It just means the starting time of the download will start a tad bit later than initially planned. Thanks for your understanding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya siteye başka giriş yapamayan varmı benim gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 GwindonSurion said: ya siteye başka giriş yapamayan varmı benim gibi? sanırım basladı dl bende giremiyorum acaip sıkışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nerden download edicez bilen varsa sölesin lütfen , register lı account um var* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Merckk said: nerden download edicez bilen varsa sölesin lütfen , register lı account um var* Download açılmadı sanırım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bende aldım account ama download göremedim açılmadı sanırım henüz açıldıysa birileri haber verirse sevinirim benmi bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 said: Update: 11th of May 16:00pm GMT+2 After the downloader is available, we can start charging the Early-Access fee over the selected paying method. After that, access to the downloader for the Pre-Order client will be provided(around 14GB). Depending on the paying method used, this could cause further delay in the Pre-Order download. Once the money is collected from a player, he will get an email with information on where to get the Downloader for the Pre-Order. Everything will be done and finished within 24 hours in the worst case. We are not allowed to charge the players before providing the download. We are sorry for any inconvienience this may cause and hope that the fee collection goes as fast as possible for all of you. To shorten the waiting time we have put together a little Howto for the Funcom Downloader, so you get the most out of it once you receive your download-link. mail bekliycez yani görünşe göre. önce kartlarımızdan ea ücreti çekilecek sonra mail gönderilecek. özel bir p2p client ile de download yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Bekleyelim bakalım,sağol Sufi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 geciktiler yalnız downloada açmak için.fileplanet taki son client olmuyor şimdi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Durum aynı sufinin dedigi gibi bi de toplam download 12gb gibi gozukuyor su anda. Ayrıca demişki demin: Update: 11th of May 16:00pm GMT+2 Just to clear up: Downloader is not ready, so no emails will be going out. Once we have it ready and start emailing we will let you know, so you can stop mangling your poor email client yani henuz kimseye mailler gonderilmeye başlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 FC klasik gecikmeleri başladı tekrardan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Çok uzun sürmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar