jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Sufi said: external application ile ayarlarken dx10 seçebiliyorsunuz ancak client içindeki settings altında dx9'dan başka opsiyon yok. 10 seçseniz de 9 oluyor yani otomatikman. yaşa aynen bendede durum aynı konfig aşağıdaki gibi AMD 64 X2 4000+@2520 MSI K9A2-CF 1GB x 4 800MHz ASUS Extreme EAH3870/G/HTDI/512MB DDR4@850/2300 Vista Ultimate 64bit on 2x 160GB Samsung Sata2 HDD Raid 0 umarım ilersi için 64bit clientda cıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Apache said: @damien nerede yazıyor o dediğin? Walla official forumlarda diyorlar, FC daha önceden announce etmiş falan filan.Bende onların yalancısıyım ama görünen o şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 e retail cıkınca bastan client mı cekicez, ya da esek gibi buyuk bi patch'mi cekicez ? iyice sacmalamaya basladı funcom ya, once early access alımını sınırlıyorlar kapatıyorlar, sonra bazı ozellikleri eksik koyuyorlar, beta mı bu alla alla ? 6 gunde mi halletceksiniz sorunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 aranızda suan oyunu calıstırabılcek varmı ,şirketten ewe bağlandım dedim bi bakayım patch falan varsa indirilcek diye fakat ''downloading patch information...'' kısmında takılıp kalıyor ,sizde ne durumda merak ettim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 aynı sekılde denedım sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Evet şu an patch server kapalıymış herhalde yeni yeni patchler yüklüyor Funcom daki dostlarımız :) http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=99146 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 yeni patch notlar neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 oyunu çalıştırdığınız zaman çıkan notları okursanız, korkacak bir şeyiniz olmadığını, patch server in her zaman açık olmadığını görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 şu gün itibariyle nedır oyunun fiyatı arkadaslar corba oldum :D yarın baslıyacak oluyor pre ler ne kadar. normal 23 mayısta baslıyacak acc fıyatları ne kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 jungle said: aranızda suan oyunu calıstırabılcek varmı ,şirketten ewe bağlandım dedim bi bakayım patch falan varsa indirilcek diye fakat ''downloading patch information...'' kısmında takılıp kalıyor ,sizde ne durumda merak ettim :S Bende de öyle. Sabah 7 gibi baktığımda 25MB'lik bir patch daha indirmişti. Bunlar böyle her gün şipşak patch yapmaya devam ederse düzelttikleri bug'dan fazlasını eklerler gibime geliyor. Hadi hayırlısı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 jonywayt said: şu gün itibariyle nedır oyunun fiyatı arkadaslar corba oldum :D yarın baslıyacak oluyor pre ler ne kadar. normal 23 mayısta baslıyacak acc fıyatları ne kadar :D yarın başlayacak account kalmadı artık, preoder'ın tek avantajı şu an mamut yada gergedan gibi ek binekler, preorderla 23 mayıstaki oyun aynı para, 70 ytl. Aylık da 13€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 1 haftadır alıcam goya :S 2 fuar attattım bırde ıngılızcem falza yok bırınle beraber alayım dedım yalan oldu :S 14 gb da bosuna ındırdık :S neyse aral getırsınde ondan alaırız artıkın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Türkçe de az sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Delacrimosa said: Türkçe de az sanırım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Demin öylesine update manager'ı açtım. Sabah bakmıştım en son. 20MB bir update daha gelmiş. O bitti arkasından 150mb daha geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 adamlar son gaz ne düzeltirsek kardır patchi yapio herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Age OF conan i arkadaşdan aldım yükledim. Age of conan a tikladim ve Welcome to the Age of COnan Early Acces Program! yazıyor. downloading patch information yaziyor o. kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Patch'leri indirdiğin sunucuda sorun olunca kalıyor öyle. Senle ilgisi yok. Bekle ve sabret. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 az önce baktığımda patch sunucusu gelmişti,artık tek engel zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bakalım sizler oyunu beyenirseniz bende gelecek aya alabilirim. Zaten şimdi alsamda makinam kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yeni pathcler cikti en az 300mb abanin gayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 eveeeet =), yeni patch'le directx10 geldi =) (sanırım tabii ki, eheh, official forum'da falan okumadım da, directx10'da acınca directx10 olarak gozukuyor, zaten oyun ici menuye de gelmis directx10 secenegi, onceden yoktu)... edit: ayrıca simdi dikkat ettim, interface options'a da "Enable Mature Content" secenegi gelmis, belki bu patch'den once de vardı hatırlamıyorum da ben simdi farkettim... ayrıca official forumlarda dx10 muhabbeti nerede yapılıyor yaw, bi turlu bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=102126 burada biraz konuşulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bu arada artık update manager açılmıyor bende. Doğrudan oyuna giriyor. Sanırım bitti artık şipşak yamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ben yukledigimde kısayol koymadı desktop'a, start menu'ye de koymadı, ben de kendim conanpatcher.exe'nin kısayol'u koydum desktop'a... her seferinde acılıyor yani patcher, varsa cekiyor, yoksa scan edip, up to date diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar