Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official Pre-Download ve Early Access Konusu

tantun

Öne çıkan mesajlar

Sufi said:
external application ile ayarlarken dx10 seçebiliyorsunuz ancak client içindeki settings altında dx9'dan başka opsiyon yok. 10 seçseniz de 9 oluyor yani otomatikman.

yaşa aynen bendede durum aynı
konfig aşağıdaki gibi

AMD 64 X2 4000+@2520
MSI K9A2-CF
1GB x 4 800MHz
ASUS Extreme EAH3870/G/HTDI/512MB DDR4@850/2300
Vista Ultimate 64bit on 2x 160GB Samsung Sata2 HDD Raid 0

umarım ilersi için 64bit clientda cıkar :D
Sosyal ağlarda paylaş

e retail cıkınca bastan client mı cekicez, ya da esek gibi buyuk bi patch'mi cekicez ? iyice sacmalamaya basladı funcom ya, once early access alımını sınırlıyorlar kapatıyorlar, sonra bazı ozellikleri eksik koyuyorlar, beta mı bu alla alla ? 6 gunde mi halletceksiniz sorunu ?
Sosyal ağlarda paylaş

jungle said:
aranızda suan oyunu calıstırabılcek varmı ,şirketten ewe bağlandım dedim bi bakayım patch falan varsa indirilcek diye fakat ''downloading patch information...'' kısmında takılıp kalıyor ,sizde ne durumda merak ettim :S

Bende de öyle. Sabah 7 gibi baktığımda 25MB'lik bir patch daha indirmişti. Bunlar böyle her gün şipşak patch yapmaya devam ederse düzelttikleri bug'dan fazlasını eklerler gibime geliyor. Hadi hayırlısı. :D
Sosyal ağlarda paylaş

jonywayt said:
şu gün itibariyle nedır oyunun fiyatı arkadaslar corba oldum :D yarın baslıyacak oluyor pre ler ne kadar. normal 23 mayısta baslıyacak acc fıyatları ne kadar :D
yarın başlayacak account kalmadı artık, preoder'ın tek avantajı şu an mamut yada gergedan gibi ek binekler, preorderla 23 mayıstaki oyun aynı para, 70 ytl. Aylık da 13€
Sosyal ağlarda paylaş

eveeeet =), yeni patch'le directx10 geldi =) (sanırım tabii ki, eheh, official forum'da falan okumadım da, directx10'da acınca directx10 olarak gozukuyor, zaten oyun ici menuye de gelmis directx10 secenegi, onceden yoktu)...

edit: ayrıca simdi dikkat ettim, interface options'a da "Enable Mature Content" secenegi gelmis, belki bu patch'den once de vardı hatırlamıyorum da ben simdi farkettim...

ayrıca official forumlarda dx10 muhabbeti nerede yapılıyor yaw, bi turlu bulamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...