Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 2.5dan fazlaysa yıllığa almazlar zaten.onun dışında daha forvete yatkın biri iyi olur..forvet arkası oynamaktan forveti unuttu. ha tabii adam her pozisyonda oynuyo o güzel ama bilmiyorum 14 milyon euroya değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya alırlarsa da sponsorla alınıcak zaten gs de yok öyle bi para. o yüzden bonservisi çok önemli değil sponsor karşılar o meblalar durum öyle de olunca önemli olan sponsoru razı etmek sponsor olucak firmanın oyuncudan gelicek reklamın masrafı çıkarıcağını düşünmesi gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 baptista realden 5 milyon euro yıllık alıyomuş zaten. sallama haber büyük ihtimal. bende isterim gelmesini ama 5 milyon euro yıllık verecekse gs, kalsın gelmesin. büyük para çünkü senelik 5 milyon euro.bütün genç yetenkerini toplasan o kadar maliyeti yok gs ye.adam da zaten aldığı maaşın yarısına, babasının hayrına gelmez türkiyeye oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 iyide lincoln de alıyor baya ciddi bi rakam hani bu klasta adam oynatıcaksan vericeksin biraz para dünya çapında ses getiricek transfer diyorlar ha bana sorarsan çok büyük israf o ayrı bi konu... Forvete ihtiyacı yok ki galatasarayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Guiza geliyor galiba. guiza abi haberde fenerbahçe'nin finansman arayacağı yazıyor. ya bizde para yok mu allasen? 15 milyon euro'yu veremicekmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yaser yıldız gelmiş gs'ye. verilmiştir heralde haber de ben yeni gördüm. çok iyi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yani gerçi düşünüyorumda alsa gs senelik 5 milyon euro verse baptistaya eğer bonservisinide ülker verirse sadece forma satışından çıkarır o maaş parasını fakat takımın maaş dengesi açısından kötü. bu sene gördük lincolnü. uğurun 10 katı para aldı, uğur yarım sezon oynamasına çok daha fazla katkı yaptı heriften bir sağ bek olarak üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya söylediğiniz şey ne kadar saçma. takımın dengeleriymiş. uğur uçar kim julio baptista kim allah aşkına? senelerdir arsenal real madrid arası mekik dokuyor adam, bırakın da senelik 5milyon alıversin bi zahmet. uğur dediğiniz adam gencecik ve galatasaraya yeni gelmiş birisi. bu para konusu ancak yabancıların arasında sorun çıkarır ki galatasaray'da baptista ayarında başka yabancı olmadığı için pek sorun olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bence galatasarayın 15 milyon euro verip de baptistanın bonservisini alması zor, ki real madrid 20 istiyormuş. Ama maaşının tamamını galatasarayın ödemesi koşuluyla belki kiralık verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 MacLeod said: baptista realden 5 milyon euro yıllık alıyomuş zaten. sallama haber büyük ihtimal. bende isterim gelmesini ama 5 milyon euro yıllık verecekse gs, kalsın gelmesin. büyük para çünkü senelik 5 milyon euro.bütün genç yetenkerini toplasan o kadar maliyeti yok gs ye.adam da zaten aldığı maaşın yarısına, babasının hayrına gelmez türkiyeye oynamaya. Madridden aldığı para 3M. ha onu da karşılamak zor Gs için o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mumu said: ya söylediğiniz şey ne kadar saçma. takımın dengeleriymiş. uğur uçar kim julio baptista kim allah aşkına? senelerdir arsenal real madrid arası mekik dokuyor adam, bırakın da senelik 5milyon alıversin bi zahmet. uğur dediğiniz adam gencecik ve galatasaraya yeni gelmiş birisi. bu para konusu ancak yabancıların arasında sorun çıkarır ki galatasaray'da baptista ayarında başka yabancı olmadığı için pek sorun olacağını sanmıyorum. tek uğur uçar mı ? takımın büyük çoğunluğu düşük miktarda paralara oynuyosa takımın dengesini bozmamak için ona göre transfer yaparsın. bu sene gördük lincolnü. şimdi sen bu adamların yerinde olsan bütün sezon canla başla mücadele edip şampiynluğu kazanmışsın, lincoln denen herif sene başında 3 maç oynadı bütün sezon yattı sakatım diye.bu adamların çoğunun maaşının 10 katını garanti para aldı.neresi saçmaymış deidiğimin. bütçen kadar transfer yaparsın makbülüde budur. borçlarını kaparsın, yeni stadına geçip elindeki gayri menkülleri belli sabit senelik bir gelire çevirirsin sonra verirsin baptistaya 3 milyon euro yıllık fenerin verebildiği gibi. XO evet 5 milyon dolar alıyomuş pardon. milliyette okudum bugünde euro sandım dolar diyomuş link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 coupet ---- Lyon >> At. Madrid assunçao -- Port >> At. Madrid kaynak:ntvspor.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dediğim gibi lincoln de alıyor o civarda para adam hiçbi iş yapmadığı halde de sorun çıkmadı ki baptista oynar aldıgı parayı hakeder bence kimse de sesini çıkarmaz ... Bonservisi sponsor karşılarsa hele ki zaten müthiş transfer olur o adamın klübe getiriceği heyecan için değer zaten senede 3M euro vermeye ... edit:ya ben bu yeni teknik direktörü çok sevdim sürekli yüzü gülüyor adamın pozitif enerji bildiğin ya allah üzmesin,bayadır böyle güleryüzlü teknikdirektör göremiyorduk ortalıkta hoşuma gitti valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Saviola'nın bonservisi 5 milyon euroymuş onu alsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Peter Crouch için portsmouthun 11 milyon £ lik teklifi kabul etmiş liverpool.2001-2002 de 1 sene oynamış portsmouthta crouch. ingilterenin kalburüstü takımları bile ne paralar ayırıyo transfere hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Voronin'i istiyormuş Gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 MacLeod said: Peter Crouch için portsmouthun 11 milyon £ lik teklifi kabul etmiş liverpool.2001-2002 de 1 sene oynamış portsmouthta crouch. ingilterenin kalburüstü takımları bile ne paralar ayırıyo transfere hayret ediyorum. fm oynuyorsan ordan anlarsın zaten. TV gelirinden gelen paralar nasıl diye. 35 milyon dolar filan alıyor tv gelirinden bu takımlar. ingiltere de ligde oynamaları yetiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fede said: coupet ---- Lyon >> At. Madrid assunçao -- Port >> At. Madrid kaynak:ntvspor.net a.madrid her zaman ki gibi transferlerine başladı. birde bu takım şampiyonluğa oynasa sanırım ronaldinho+ronaldo+drogbayı çeker kadrosuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Atletico madrid son yıllarda bir acayip hale geldi zaten. Hele bu sene nasıl oynıcaklar düşünemiyorum :) Coupet, Ujfalusi, Heitanga, Assunçao, Maxi Rodriguez, Simao Sabrosa, Agüero, Maniche, Luis Garcia, Reyes... Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 benim anlamadığım agüeroyu niye hala barcelona ya da real madrid almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 peter crouch >>> portsmouth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://www.ntvspor.net/Pages/24995.ASP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Rikkie said: Atletico madrid son yıllarda bir acayip hale geldi zaten. Hele bu sene nasıl oynıcaklar düşünemiyorum :) Coupet, Ujfalusi, Heitanga, Assunçao, Maxi Rodriguez, Simao Sabrosa, Agüero, Maniche, Luis Garcia, Reyes... Oha. oha. çok şaşırdım görünce, takip etmiyordum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Forlan ayrıldımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 stefano fiore nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar