Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia e65 Sorunsalı


asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

Yazılımın sorunlu olduğuna dair bir çok yerde birşeyler okumuştum. Ancak artık cılkı çıktı. Önce galeri deki seçenekler menüsünü açamaz hale geldim, sonra arama kaydındaki seçenekler menüsü açılmaz oldu. Zaten aşırı yavaşladı. Bir kaç gündür de telefona mesaj gelmiyor. Yani mesaj alamıyor. Açıp kapıyorum arada bir toplu olarak geliyor.

Birincisi gelen kutusunda an itibariyle 1691 mesaj, giden kutusunda da maksimum olan 999 adet mesaj kayıtlı. Bunların etkisinin yüksek olduğunu düşünüyorum ancak, telefonda arşiv gibi bişi var mı merakta ediyorum. Yoksa kıyıp silmek istemiyorum mesajlarımı da (o kadar manyak bir insanım aldığım günden beri faturalar, reklamlar bir de aşırı gereksiz mesajlar dışında mesajlarım duruyor :))

Var mıdır bir çözüm önerisi. Bir defa formatladım sonra yedek yükledim hiç bişi değişmedi.

Neyse, teşekkürler şimdiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Formatlayıp yedek yüklemeden kullanmayı denersen o zaman X mesaj yüzünden mi sorun oluyor onu öğrenebilirsin.

İlginçmiş, belki mesajları sıkıştırmak veya symbian'ı patlatmadan arşivlemek için bir yazılım vardır, bir araştır istersen.

Aynı telefonu kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama bende öyle 31613631 tane sms yok :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Formatlayıp yedek yüklemeden kullanmayı denersen o zaman X mesaj yüzünden mi sorun oluyor onu öğrenebilirsin.


Pil ömrü nasıl kullandığınıza bakıyor. Müzik dinlemek, video oynatmak, wirelessı kullanmak bunlar pilin daha hızlı gitmesine yol açıyor.

Benim ortalama 3-4 gün gidiyor. Zaten tamamen şarj olması 15 dakika bile sürmüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CoolRider said:
Hazır E65 konusu açılmıken bende ekliyim sorumu!

Sizin batarya ömrünüz nedir? Ben ortalama konuşuyorum alette ama 2-2.5 gunde bir şarj etmem gerekiyor. Sizde de durum böyle mi yoksa benim pilde bir sorun mu var?


benimde böyle. bu çok normal çünkü ekranı 1 milyon renk. bu yüzden çok çabuk bitiyor şarjı.

bu arada bende de e65 var ama bu kadar sorun yaşamadım daha :( Bazı teller fabrikadan sorunlu çıkabiliyor. benim eski telefonlarımdan öyle olanlar olmuştu. ama ben de deliler gibi kullanmıyorum ne biliyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Araçlar>Ayarlar>Şebeke Ayarları> Şebeke Modu> GSM olacak şekilde ayarlayın, diğerleri ülkemizde kullanılmayan GSM banntlarını da içeriyor ve şarj daha fazla gidiyor.


ayrıca mesajlarda klasörlerim içinde arşiv oluşturup oraya koy özel mesajlarını.

bende de mesela parça listesine parça atmak için tek tek atmam lazım, işaretlemeyi kullanamıyorum orada, uyuz birşey. Ama genelde memnunum. Symbian tabiki tavaş deli ediyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada sim kart okumama problemi olan var mı. Bazen (ki o bazen hep en mühim zamana denk gelir, servise geç kalan arkadaşımı çağrırken, acil arama yapmak gerekirken vs) sim kart desteklenmiyor diyor, hop tak çıkar sil sim kartın yüzeyini tak çıkar sil on kez uğraşınca düzeliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet o merak içine soktu beni, pcsuite bulmuyor update falan. En son n95 dahil üst model telefonlara update çıktı diye duydum ama hala tık yok gördüğüm kadarıyla.

birçok bozukluk var yazılımda aslında, kısayol tuşları arada çalışmıyor, bazı şeyleri yapamıyorsunuz arada, kitleniyor,kapanıyor, resliyor bazen..


bide benimki arada simkartı tanımıyor, deli ediyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
aslına bakarsan bende e65 kullanıyorum ondan öncede nokia 6680 kullandım. bende tüm mesajlarımı biriktiriyordum. yaklaşık olarak 3000'e yakın mesaj vardı. ancak telefon bir gün kilitlendi ve hepsi uçtu. gerçekten çok üzülmüştüm. bu yüzden eğer mesajları biriktireceksen klasörler içerisinde biriktirmende fayda var. gelen kutusunda biriktirdiğin zaman yeni mesajın geldiğinde açılması gerçekten çok yavaş oluyor. bunun yanı sıra mesajlarını kesinlikle telefon hafızasında saklama çünkü çok yavaşlatıyor. ne saklayacaksan hafıza kartını kullanmalısın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...