Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sap Kimdir, Kim Değildir (SAP SSS)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Hehe merak etme Berk zaten benimde herhangi bir yerin başkanı olmak gibi derdim yok, başımda yeterince bela var birde orada sorumluk filan alamam. Ben kendimi bağlamadan sap olmayı tercih ediyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu iyice açıklayalım,

Saplar Birliği yakın zamanda Bone"Bir elimde cımbız bir elimde ayna"PART tarafından bana bırakılmıştır. 15 şubatta şenlikler düzenlenecektir-yalan-.

Üstat Fedaykine saygımız sonsuz olsa da kendisi zaten darbe üstüne darbeyle uğraşmakta o yüzden onu da onursal başkanlarımız arasına almıştık - zaten kendisi de bunu istemekteydi. Öğretileri her çömez sapın " Ben kimim?" sorularına yanıt olacaktır her zaman...

Biraderim Volfiye gelince, bak hala yanlış anlıyorsun, sap olan gerçekten sevdiği birini bulunca ona ilgi sevgi ve şevkat da gösterir. Ayrıca bahsi geçen hatunla buluşmaya 3 aat geç gitmiş ve üstüne hatunu o gün terk etmiş olmam da sap olduğumun en büyük göstergesidir - hatta bir zamanlar şaık olduğum hatun tarafından "yanlız olmayaı seven adam" ilan eilip türk doktorlarına havale edilmiştim...

Kısacası eğer Saplar Birliği başkanlığını geri istiyorsanız - Bone dışında- beni dürüm yeme yarışında geçmeniz gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim organizasyonla gönül bağım dışında bir bağım yok.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Yürü be Estel!

Bence saplar klübüne şöyle bir aksiyon katın: (not: çok genel hatlarıyla sistem "godoşlar klübü" isimli aksiyondan alıntıdır)
-Herkes 0 puan ile klübe girer.
-Karşı cins ile olan her türlü başarı (+) ve başarısızlık (-) puan ile değerlendirilir.
-Belirli bir barajın üzerinde puan sahibi olanlar klüpten atılır.
-0'ın altında çeşitli kademeler ve her kademe için bir ünvan belirlenir.

Böyle bir sistem yapın. Hatta okullar açıldıktan sonra ben bile yazabilirim şu aksiyon şu kadar puan eder falan gibisinden....[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

berk efendi bana sux diyen adamı tokatlarım be.. rullazın allahıyım ben. (böğk)

ben sadece şu ana kadar 2 adet kızla tespit edilmişimdir paticik ahalisi tarafindan o da RTN dedir.. bu organizasyon sırasında beraber göründüğüm hatunlardan biri çok yakın bi arkadaşımın sevgilisi, diğeri ise kankamdır... Dolayısıyla olayları lütfen çarpıtmayalım.. Kafam bozuluyor. Son kez açıkladım.[signature][hline]-End of Transcription-
Sosyal ağlarda paylaş

*! Not Alır *
Kender alınacak ve yazı 300 defa okutulacak hala anlamamışsa önce dünyanın etrafında iki tur attırılacak sonra 300 defa daha okutturulacak.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

İlan ediyorum. 13 şubat ( 15 şubatta olabilir)saplar ve lamerler günü. Hayırlı ugurlu olsun . Saplar gününde birbirimize destek cıkmalı ve birbirimizi avutmalıyız. Onların sevgililer günü varsa bizimde saplar günümüz var . Heyo .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

*! Notlarına devam eder *
Kenderin yanında deliyede aynı eğitim verilecek. Evet evet eğitim şart...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 05 February 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
*! Not Alır *
Kender alınacak ve yazı 300 defa okutulacak hala anlamamışsa önce dünyanın etrafında iki tur attırılacak sonra 300 defa daha okutturulacak.

Dünya turu mu dediniz? Ne zaman yola çıkıyoruz?[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 05 February 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
İlan ediyorum. 13 şubat ( 15 şubatta olabilir)saplar ve lamerler günü. Hayırlı ugurlu olsun . Saplar gününde birbirimize destek cıkmalı ve birbirimizi avutmalıyız. Onların sevgililer günü varsa bizimde saplar günümüz var . Heyo .

Rica ediyorum böyle şerefli bi güne lam.rleri katmayalım. Nerden çıktı şimdi yahu?[signature][hline]:.Dynun Dreamcast®:.
I'll be your biggest |FeaR|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...