Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U17 - Türkiye - Fransa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim kaleci ne beyinsiz ulan.ya şut çekmeden atlanırmı anlamıyorum yani.dünyanın en kazma adamı bile azcık kafasını kullansa şaşırtır ya.sağa atcak yapar sola atar filan.şut çekilmeden atlıyor adam.
Mesaj tarihi:
penaltıda yaptığı hareketi görmedim ama maç içinde boyna bi artis hareketler ben bu takımıyım kralıyım tarzı topla oynamalar sağa sola laf etmeler bunun gibileri milli takıma felan alanlarda hata bu yaşta önce adam olsun sonra topunu oynasın
Mesaj tarihi:
penaltıda kaleciye işaret parmağıyla işaret yaptı baya bi 10-20 metre gerildi kaleciyle dalga geçti falan kalecide topu tutunca onunla dalga geçti doğal olarak ehehe iyide oldu
Mesaj tarihi:
vurmadan öncede bir ayrı artistlikler yaptı filan.

hayır yani. fb maçından sonra, higuen'e pas atıp onu kral yapıcağıma kendim vururum ben kral olurum diyen adam. 17 yaşında bunu söylüyorsa geleceği olmaz bu adamın. anca ufak takımlarda oynar bu kafayla. önce yıldız ol ondan sonra şımar.
Mesaj tarihi:
Manchester City fln istiyince tabii adamın götü kalktı rooney 17 yaşında 40 milyon euro ya transfer oldu o da piçti ama takır takır oynardı işte biraz iyiyi örnek alsalar fena olmaz.
Mesaj tarihi:
kalecinin kurtarması türkiye için kötü olmuş ama eleman haketmiş. dünyanın bir çok scoutu bu maçları izlerken kendini gerizekalı durumuna düşürdükten sonra umarım aklı başına gelir adam gibi topunu oynar.
  • Yeni Oluştur...