Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğer....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi CBR 900 RR veya şu kapının önündeki Car Pointten H2 filan çalardım :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
said:
Faerdun, 05 February 2004 00:07 tarihinde demiş ki:
ya ben cok özletirim kendimi :)

intiaar edecek olan varsa etmesinler ilerde bi problem olursa beraber arabayi viyadükten asagi sürerek intihar etme olayı yaparız eglenceli olur

Emre planlarımızı da herkese anlatma ... onun bi anısı war biliyosun :P Merak etme o güne az kaldı ..[signature][hline]===ShocK===

Mesaj tarihi:
herkes keserdim, biçerdim diyo. bu ne ya! Ateistlerden bu yüzden korkuyor ve nefret ediyorum zaten.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
Tek bir hakkım var değil mi? O zaman sanırım hackercity'yi bombalardım, çok azdılar zaten. Ama amerika azardı o zaman. Olmadı half-Life 2'nin kaynak kodlarını çalardım, muahahahaha...[signature][hline]"Don't be afraid, it just a thundersto-"
Mesaj tarihi:
sanmıyorum burda keserim biçerim diyenlerin %90ının önlerine gerçekten öyle bir şans olsa kesebilceğini okadar kolay değil karşınsa suçsuz bir adamı nedensiz olarak kesmek.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Bak bir de Rusyadan hl2'nin kaynak kodunun kaçak olarak bana getirilmesi olabilir. Ne de olsa bulunmaz hint kumaşı :)[signature][hline]"Don't be afraid, it just a thundersto-"
Mesaj tarihi:
ardeth bence çok kolay..
yani hiçbi günahın olmicaksa ben çok isterdim : dikkatini çekerim cerrah fln olmak istiorum böle kanlı işlerle uraşan biri.. belki bi katil hiihihi[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Sen cerrah olup insan öldürmeyimi planlıyosun? ;) Olayın zorluğu çok kan çıkmasında veya adamın bağırsaklarının paramparça olup yere omlet gibi yayılmasında değil, karşında öldürceğin adamında suçsuz olmasıyla, bir hayatı olmasıyla ve senin bir adamı bilerek isteyerek ve nedensiz öldürmüş olmanla ilgili. Ha eğer bunu hiç vicdan azabı çekmeden yapabilirim gene diyosan cerrah olmanı tavsiye etmem ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 07 February 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok zaten hipokrat yemini edemezsem olmiçam merak etme bn zararsızım sadece kan görmek çok eğlenceli bnm için..
ya ama yannış anlaşılmasın savaş fln diil hoşuma giden , öle doal afetler de diil.
mesela biri yaralanınca fln yardım etmek de eğlenceli maksat kan görmek..
mesela kardeşim merdinevden uçup bacaını yardıında anam bakamadı yaraya ,kardeşim kendisi bile bakamadı, ben ilaç fln sürdüm .. öle yani zevk meselesi[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
elle ben sezaryen izlemiştim asıl kanı orada görmüştü macaip bişeydi

işleyeceğim suçta heralde çoook fazla para çalmak yada değerli bişey çalmak olurdu.
sonra ver elini Norveç, isveç[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Mesaj tarihi:
David Lynch'i bi odaya kapatır, kendini filmlerini izletip,
"Ne anladın filmden izah et bakalım" derdim. Yok bişi anlamadım bende valla falan derse saçlarını kazıtıp keline vururdum.[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand......
Mesaj tarihi:
george bushun pipisini keserdim.[signature][hline]She cries her life is like
Some movie in black and white
Dead actors faking lines, over and over and over again she cries

Mesaj tarihi:
said:
NoTwisT, 07 February 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
David Lynch'i bi odaya kapatır, kendini filmlerini izletip,
"Ne anladın filmden izah et bakalım" derdim. Yok bişi anlamadım bende valla falan derse saçlarını kazıtıp keline vururdum.

ahahah bu süfer ya. bittim buna.[signature][hline]-End of Transmission-
Mesaj tarihi:
YapıKredi bankasını hortumlarım :)
Eeee o anda suçlu bulunmuyucam ve çaldıgım bütün para benim olcak ondan sonra zaten istedigini yaparsın o parayla...
Parayla adam tutar kimi istiyosan öldürürsün herşeyi elde edersin :D
Mesaj tarihi:
said:
EomerMcEwan, 07 February 2004 22:25 tarihinde demiş ki:
YapıKredi bankasını hortumlarım :)
Eeee o anda suçlu bulunmuyucam ve çaldıgım bütün para benim olcak ondan sonra zaten istedigini yaparsın o parayla...
Parayla adam tutar kimi istiyosan öldürürsün herşeyi elde edersin :D

Tüm kalbimle snnleyim =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)
///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)

Mesaj tarihi:
Bone +1
şuanda birini öldürmüyosam
yapamıycağım yada henüz beni yaptırcak kadar
çıldırtan biri olmadığı içindir...

Yada bill gatesi soymuyorsam soyamıycağım içindir :=)
yada yapı krediyi dolandıramıycağım içindir :=)

yoksa türkiyede zaten 3-4 seneye çıkarsın banka dolandırsan bile ehe hortumcuların hepsi dışarda :=)
Mesaj tarihi:
Hepsi amerikada geziyolar bi çıkıp 4000 dalır a T-shirt alıyolar...
:hrr:
3 diyolar beş diyolar
hopluyolar zıplıyolar
bişiyler oluyo kafalarına göre...
:hrr:
zenginler beni...
SOYUCUM LAN YAPUKIREDİYİ...
  • Yeni Oluştur...