DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 elle ye hafiften katılıyorum....[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bankadan para çalarım nasılsa affedilicem aldıpğım parayla kalırım nihohahaha[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ne kdr anarşi varsa hepsini yapardım :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: elle_iphe, 05 February 2004 00:20 tarihinde demiş ki: .. yani yapmasaymış beenmiosa alla alla.. kavga etmişsin anlaşılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 istanbulda ne kadar midye dolmacısı varsa hepsinin midyelerini çalarım hehehe[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya kavga etmediimiz bi gün yok.. yemekteyiz normal bi gün.. konuşmalar şöle: ben:"ben balık yemem" baba:"bi kere de hatırım için ye" ben:"HER SEFERİNDE Bİ PARÇA YİORUM ZATEN UFH" baba:"bi defa daha yesen ölürmüsün" ben:"evet" baba:"demek ben seni zehirliyorum" ben:"ufh baba kes".....[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 siyasetciler ... polisler..... rucvetci sahte doktorlarr .... dayakci kimsesiz cocuklar yurdu gorevlileri... rusvetsiz is yapmayan devlet memurlari.... mutaitlerin cogu..... kor cahiller... teroristler.... bakanlar kurulu.... toptan indirirdim.[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 uyuşturucu kaçakçılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 muhtemelen dunya uzerindeki butun silah fabrikasi sahipleri ve tacirlerini toptan bir daha ortaya cikmayacaklari bi sekilde ortadan kaldirirdim sonucta hersey onlarin sucu[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: PaSCaL21, 05 February 2004 00:23 tarihinde demiş ki: ne kdr anarşi varsa hepsini yapardım :) Ne demektir abi bu şimdi? Anarşi tamamen bir yönetim şeklidir. ne kadar itlik kopukluk dersen anlarım ama ne kadar anarşi yaparım diye birşey olamaz. anarşi sözcüğü kadim Grek dönemlerinde kullanılan anarkhos sözcüğündne gelir. ''an'' ön eki sız ya da siz son eki anlamına gelir. Arkhos sözcüğü ise önce askeri lider daha sonra hükümdar/yönetici anlamına gelir. Ortacağ latincesinde sözcük anarchia haline geldi. Erken ortaçağda ise öncesiz varlık olarak Tanrıyı betimlemek için kullanıldı. ancak daha sonra başlangıçtaki Grek siyasal tanımını yeniden kazandı. Günümüzde anarşizm sözcüğü kurumsal bir otorite ya da hükümet olmaksızın yaşayan bir insanın durumunu betimemek için kullanılır. Başından itibaren anarşi sözcüğü hem karışıklık hem kaosa yol açan yönetimsizlik durumuna ilişkin olumsuz bir anlam hem de artık yönetime gerek duymayan bir topluma ilişkin olumlu bir anlam taşır. Anarşizmin tam bir tanımını yapmak yanıltıcı olur çünkü doğası gereği anarşizm antidogmatiktir. Belirli bir dünya görüşünü temel alan sabit bir doktrin yapisi sunmaz.Aslında anarşizm sürekli değişen, yeni kaynaklarla beslenen,karmaşık ve ince bir zekayı bünyesinde barındıran , pek çok akıntı ve girdaptan oluşan ama daima geniş özgürlük denizine akan bir ırmak gibidir.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 estel oha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ne bu siddet bu celal????[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 aha ben buldum, ben kediyi öldürürdüm, bu kadar kişiyi bi foruma saatlerce mahkum ettigi icin infaz ederdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 gızdırmayın beni.. öyle sonradan görme anarşistleri hiç sevmem.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sen de onları vur estel[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yok be ben giderim bill gates in banka hesabini kendi üstüme geçiririm. ondan sonra karayiplerin tüm adalarını satın alırım... sevdiğim insanları da doldururum içine. yaparım aslan gibi de malikanemi.. paranın geri kalanını faize yatırırım üstüyle keyif çatar yaşarım.. hiiiç kılımı dahi kıpırdatmam. o zaman zükmüşüm anarşiyi valla.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 keşke insanların bi hayali gerçek olsa .. ofhh nerdeeeeeeeeeeeee[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 estel abi iskenderci ac bi de estel estelleogullari :)[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hulaaa bak bu fikir de şahane.. estel esteloğulları.... ama aha buraya yazıyorum... oğlumun adını estel koyacam.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Estel_Anorien, 05 February 2004 01:44 tarihinde demiş ki: yok be ben giderim bill gates in banka hesabini kendi üstüme geçiririm. ondan sonra karayiplerin tüm adalarını satın alırım... sevdiğim insanları da doldururum içine. yaparım aslan gibi de malikanemi.. paranın geri kalanını faize yatırırım üstüyle keyif çatar yaşarım.. hiiiç kılımı dahi kıpırdatmam. o zaman zükmüşüm anarşiyi valla. Senin faiz paranın benim olmasını dilerdim :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 abso öle beleş yok, öldürüp alacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sokaga çıkardım önüme geleni keserdim[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kan gölü yani güzell[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 anathema grubunu kaçırıp stüdyoya hapsederdim çalmazlarsa yemek yok.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Çalıcaklar söz veriyorum.. Ama yemekleri ben getiriyim olur mu ? :)[signature][hline]That was just the dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar