SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bu olay tam olarak nedir, biraz araştırdım fakat pek bir sonuca ulaşamadım. İnşaat Mühendisliğinde böyle birşey var sanırım ve puanı da baya düşük. Tam olarak olay nedir, amerikaya mı gidiyoruz bu üniversiteye yoksa sezon sezon değişim falan mı oluyor? Tavsiye eder misiniz, neden? Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Araştırmıştım zamanında. State University of New York ile anlaşmalı bu bölümler, 2 sene burada 2 sene orada okuyorsun. Fakat çok pahalı fiyatlar vardı yanlış hatırlamıyorsam, o fiyata burada özel üniversitede tıp okursun o kadar yani. Bi de her sene ödüyorsun, sadece USA da kaldığın yıllar değil. 20000 lira civarı yıllık ücret, artı USA da yaşam bütçesini kaldırabilmek için arkanın bayağı sağlam olması lazım :) Açıkçası İTÜ Bilişim Sist. Mh. istiyordum ama fiyatları görünce vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Oha o ne ya. Güncel fiyatları nerden bulabilirim? Bir de burs falan olayları yok mudur hiç yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bu sanırım Hem İTÜ'ye hem de o üniversiteye mi ücret ödüyoruz anlamadım ben -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Var tabii burslusu ama yanlış hatırlamıyorsam sadece yüzde 50 burs vardı. O bile bayağı yüksekti puan olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Fiyatları biraz abartmışım sanırım. Herhalde zamanında bi de USA da yaşama bütçesi de eder bayaa diye fiyatların üztüne eklemişim aklımda öyle kalmış :) said: Bi de her sene ödüyorsun, sadece USA da kaldığın yıllar değil. Evet her sene işte. Yazmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 eğer yurtdışında okumayı düşünüyorsan buna gitme derim ben yurtdışında hem daha ucuz hem daha kapsamlı ünilerde okumak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar