Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yıllardır bildiğim müzikler gerçi ama bu tatilde özellikle dikkat etme şansım oldu. şarkıların mükemmelliğini yeni farkettim. Benim albümden favorilerim; Wasted Years, Deja Vu, stranger in a Strange land, The loneliness of a long distance runner ve alexander the great *Bu topic tamaen gaz olup açılmıştır*[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 guzel albumdur en iyi 3 e girmez benim maiden listemde ama guzeldir ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
sadbutTrue Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Wasted Years superdırr Dın dırıdın dın dırıdın dın dırıdın dın dırıdın dın dın, dın dırıdın dın dırıdın dın dırıdın dın dırıdın dın dım[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIDI!! (bu da bass son kısımda intronun :) ) ...ve sonra vocal girio :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Öne çıkan mesajlar