Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yıllardır bildiğim müzikler gerçi ama bu tatilde özellikle dikkat etme şansım oldu. şarkıların mükemmelliğini yeni farkettim. Benim albümden favorilerim; Wasted Years, Deja Vu, stranger in a Strange land, The loneliness of a long distance runner ve alexander the great *Bu topic tamaen gaz olup açılmıştır*[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 guzel albumdur en iyi 3 e girmez benim maiden listemde ama guzeldir ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Wasted Years superdırr Dın dırıdın dın dırıdın dın dırıdın dın dırıdın dın dın, dın dırıdın dın dırıdın dın dırıdın dın dırıdın dın dım[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIDI!! (bu da bass son kısımda intronun :) ) ...ve sonra vocal girio :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar