Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi paketleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu ne gıcık siteymis arkadas
adam gibi hangi pakette ne var acıklamiyor audi sitesinde?

attraction
ambiente
ambition

bu 3 paketin farklarını donanımlarını gosteren bi site yokmudur a3 icin?
Mesaj tarihi:
abicim audiden kat kat alt markalar sitelerinde

sanal ortamda arabayi kurdurtuyo sana iç dış renk jantına kadar

bu adamlar daha 2 bilgi vermekten acizler ayıp be

boyle buyuk bi markaya cidden yakısmıyor yani.

seat in sitesine girin bakin bi

360 derece gorunusten interiora kadar hersey var
Mesaj tarihi:
yatmadan son olarakta

http://www.sahibinden.com/audi_a3_1_6_s-_line_tiptronicWQQaXQQ7444021WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/s_line_f1_direksionWQQaXQQ6769839WQQpXQQdisplayitem

bu 2 araba arasindaki 10 milyar farkı birisi acıklarmı bana eheh
Mesaj tarihi:
Selam,

Xenon+far yıkama sahibi ikinci model ;)
Ödediği farkı aynen 2. elde de istiyor gibi :P

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=206992
2007 model 5.900km

Sonuçta serbest piyasa ekonomisi ve isteyen istiyor :
Aracın şöför kapısının orada veya bagaj zemininde bir etiketi vardır, üstündeki opsiyonların kodları yazar, alıcan eline listeyi, bakacaksın araçta neler var :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Site tasarımı konusunda ve bilgilendirme konusunda tam öküzler.
www.audi.co.uk veya ww.audi.de siteleri çok daha iyiler :

Saygılar.

bmw de oyle o konuda. bunun sebebı paket fıyaltarında pesın parada ınanılmaz pazarlık donmesı. bır de paket ıcerıgını galerıden ıcerıye gırene kadar bılmemenız eldekı stogu erıtmede ıslerıne gelıyor. opsıyonlu garajda duran ıptal edılmıs aracları oluyor cunku. ayrıca bu ıcerıkler genelde dıger ulkelerle aynı degıl. bır de bazen uretıcı avrupa ıcı talep cok yukseldıgınde turkıyeye arac vermeye yanasmıyor. bu da tabı paket olayını ve hatta bazı durumlarda dırek paket ıcerıgını etkılıyor. uretıcının elınde ne varsa kabul edıyorsunuz cunku.

bır de audı ve bmw de dıger ulkelerın aksıne, turkıye de aracınızı ıcıgına cıcıgına ozellestırmenız gıbı bır sey de ozel sıparıs parası altında bır kazıgı kabul etmedıgınız surece cok cok mumkun olmadıgı ıcın daha da ıslerıne gelıyor. mumkun olmama sebebı de sız opsıyon ekledıkce uretıcı bır kısmını sırtlansa bıle masrafın, enınde sonunda opsıyon arttıkca dıstrıbutor un kar marjından calmaya baslıyorsunuz. opsıyonlar eklendıkce astronomık rakamlara varan bır arabada kullanıcı dır dır eder cunku. markayı yerden yere vurur. oyle olunca dıstrıbutor baslıyor kendı marjından kısmaya. buna da canları sıkılıyor. cıplak araba cok cok daha karlı.

audı gene daha ıyı bu konuda. asagı yukarı bır ambıtıon pakette ne var bılıyoruz. bılmıyorsanız onceden alan bırıne sorup ogrenıyorsunuz. bmw nın yenı sezonda uygulamaya basladıgı premıum paket olayı borusan ın kafasına gore donemsel olarak degısebılır bır sey. canı borusan o sene ne koymak ısterse o premıum paket oluyor.
Mesaj tarihi:
Selam,

Az evvel A3 1.4TSI için 25.900 EUR fiyat aldım. Facelift öncesi stok eritiyorlarmış. Yalnız 3 kapı varmış ellerinde sadece :

Donanım konusunda daha bilgi gelmedi.

Saygılar.

facelift tarihi bellimi yahu para?

off facelift oluncada sıfır almak lazım amaan
/pm atayim derken adamın mesajı editledim eheu
zeg
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Az evvel A3 1.4TSI için 25.900 EUR fiyat aldım. Facelift öncesi stok eritiyorlarmış. Yalnız 3 kapı varmış ellerinde sadece :

Donanım konusunda daha bilgi gelmedi.

Saygılar.

ayda 300 euro ya satıolar ayrıca.. smdi alırsa babam uni bitene kdr yavas yavas odenir

fakat facelift oncesi almaya deger mi onu bilmiorm
Mesaj tarihi:
Selam,

Facelift çok gereksiz bir hamle oldu ama neyse :

para'nın 2004 A4 hayallerinin uzaklaşma hesabı

2004 A4 1.9TDI 130HP
45.000 YTL (160.000km)
şehir içi tüketim: 7,5 litre/100km
7,5lt/100km x 3,19 YTL/lt = 0,240 YTL/km

1997 A4 1.8T quattro 150HP

18.000 YTL (292.000km)
şehir içi tüketim: 13,5 litre/100km (LPG)
şehir içi tüketim: 12 litre/100km (95 oktan)
13,5 lt/100km x 1,79 YTL/lt = 0,242 YTL/km (LPG)
12 lt/100km x 3,19 YTL/lt = 0,383 YTL/km (95 oktan)

Bakım masraflarını katmıyorum bile hesaba. Ek 27.000 YTL masrafa gerek var mı; esas soru bu :

Yeni teyp ve arızalı arka hoparlör değişimi (600 YTL)
Komple boya ve ufak kusur düzeltmeleri (2.500 YTL)
Komple detaylı iç temizlik (ben yapıcam, müesseseden :P)
Ön cam değişimi (sigortadan)
Hasarlı deri direksiyonun onarımı (200-250 YTL)
Toplam masraf (3.350 YTL)

Neymiş; bagajdaki stepneden o kadar rahatsız olmamak gerekmiş :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:

Benzinli - Dizel

Kriterlerini belirtmiş olduğunuz araçlardan Dizel olanı tercih ederseniz katedeceğiniz her 1.000 km yol için 165 YTL daha az yakıt masrafı yaparsınız.

Dizel araçların bakım masrafları sanıldığı kadar yüksek olmamakla birlikte her 1.000 km için ortalama +10 YTL civarındadır. Bu durumda Dizel otomobili tercih ederek katedeceğiniz her 1.000 km için net olarak 155 YTL tasarruf sağlayacağınızı söyleyebiliriz.

Yılda 30.000 km yol yapacaksanız, 1 yıl sonundaki tasarrufunuz 4.650 YTL olacaktır.

Aracınızı satın alırken ödediğiniz fark: 27.000 YTL'dir. Yılda 30.000 km yapacaksanız satın alırken ödemiş olduğunuz farkı 5.8 yıl sonra telafi edebilirsiniz.

LPG - Dizel

Kriterlerini belirtmiş olduğunuz araçlardan Dizel olanı tercih ederseniz katedeceğiniz her 1.000 km yol için 3 YTL daha az yakıt masrafı yaparsınız.

Dizel araçların bakım masrafları sanıldığı kadar yüksek olmamakla birlikte her 1.000 km için ortalama +10 YTL civarındadır. Bu durumda Dizel otomobili tercih ederek katedeceğiniz her 1.000 km için net olarak 7 YTL zarar edeceğinizi söyleyebiliriz.

Yılda 30.000 km yol yapacaksanız, 1 yıl sonundaki zararınız 210 YTL olacaktır.

Aracınızı satın alırken ödediğiniz fark: 27.000 YTL'dir. Yılda 30.000 km yapacaksanız satın alırken ödemiş olduğunuz farkı 128.6 yıl geçse bile telafi edemezsiniz. :)

Mesaj tarihi:
o degerlere artı dıesel ın her 10.000 dekı bakım masrafı artı kesın olmamakla bırlıkte 100.000 de motor patlatacagını da (kı % 80 oranında patlatacaktır. ) hesaplarsak cok daha acı bı gırdı ıle karsılasıyoruz ....
  • Yeni Oluştur...