Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 geçen sene seninle aynı durumda olan biri olarak şu saatten sonra biraz boşa çabalayacağını düşünüyorum. senenin başından sonuna kadar kazanamayacağım diyordum, sonuçta daha beteri oldu. öte yandan, denemelerde çok altında almıyorsan hedeflediğin yerin, sınavda panik yapmadan çözmeye bak, nasıl olacağı belli olmuyor. mesela geçen seneki inanılmaz kolaydı (sayısal), pişman olmuştum çalışmadığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sly-One said: günde 100 soru çözmüş olsan şu an şöyle böyle çözülüo diyene kadar cevabı işaretliyor olurdun. bu olay böyle işliyor üzgünüm. Yok abi trigonometri konusunda hocalar bana aç formülleri yanına soru çöz deli gibi illa girer kafana dediler. Çözdüm çözdüm 100lerce soru girmedi kafama :( Pati rekorlar kitabında zippoyu bi yere koyup on saniye sonra unutma rekoru var ya işte zaman zaman o kadar unutkan olabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 valla evladım senin kazanma isteğin yok sanırım.. bak saat kaç olmuş hâlâ burada cevap yazmaya kasıyon git otur çalış ulan! 10soru çözsen kârdır.. baba mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 uyku uyayamıyorum diyorsan ya da depresyona girme aşamasındaysan git bi psikolojik danışmana onun telkin ve tavsiyeleri ile 1 aylık süreni en güzel biçimde programla muhtemelen vereceği ilaçlar 20 mg dan ote olmayacaktır ve seni sadece rahatlatacaktır. çalışma olayına gelince bu kadar stress yapma kendine zarar başka hiçbir şey değil ve bu stress e bağlı olarak öğrenmede geriye ket vurma denilen olayı yaşayabilirsin. en olmadı seneye şansını denersin sistem değişecek diye kimse giremeyecek diye bir olay yok kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mantığını anlamamışsın o zaman baştan, var bir eksiklik sonuçta bu da senin zamanında ciddiye almamandan kaynaklanıyor. kazanamassan bu sefer seneye ciddiye alırsın çok da kötü değil. ne istediğini bilip ona göre davran sen yeter ki. olması gereken birşey varsa yapacaksın, zor geliosa daha iyi hazırlanıp yapacaksın. yapamıcam diyorsan sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ya ben hastayım. Çocukluktan beri bana mantıklı gelmeyen şeyi hiçbir güç yaptıramaz. Ultra mantıksız bir sistem ÖSS de, ben de mantıklıgelmediğinden başarılı olamıyorum işte. Sorunluyum ve bunu kabul ediyorum. Bunu daha 6 yaşımdayken yuvanın psikoloğu söylemişti. Bu çocuk mantıksız bulduğu hiçbirşeyi yapmaz diye. Of ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 seneye girmek çok sorun olmayacaksa öyle yap yani, kasma boşuna. bir de sly haklı ama, ya dershane/okul/vs seni yanlış yönlendirmiş ya da sen uymamışsın çalışma yöntemine. trigonometriyi konuyu gördükten sonra 3k soru çözsen de anlamazsın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 trigonometriyi 2 sene anlamadım baktım mal mal ama ufak bir mantıgı var onu öğrenince sana kalan bol soru çözmek bunu farkettim. oha kolaymış lan bu konu tüm sorular aynı diyorsun. yani senenin başında gördük ondan sonra da hiç çalışmadıgım halde hala yapabiliyorum demekki çok soru çözmüşüm ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 evde bi kere ne test cozdum, ne konu calistim, ama baraji gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Aferin, ben de geçerim barajı havada karada. Hatta 250 falan yapıyorum ama 70-75 bişey yapmam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 adam amerikalarda üni. bitirdi ama naber :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ben de bu gidişle giderim ABD'ye zaten. Ama oraları buradan çok daha mantık dolu ve yaşanası grsem de yabancı yerde yalnız yaşamaktan tırsıyorum o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kazanamıyacağım düşüncesini sil kafandan ama kesin kazanırım abi diye de yaklaşma. biraz kaygı iyi gelir. psikolojide de görmüşsünüzdür. ama bi yere kadar iyi bu kaygıda ben mesela geçen sene kesin bi yeri kazanırım die girdim sınava kazanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 amerikada mantık ne arar diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bakış açısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kazanamayacağını düşünüyorsun kazanamayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bu arada dersanede 250 gibi yapıyorsan cokta kafana takma çünkü dersanelere göre öss farklı ve genelde herkes dersanede yaptıgının minumum 10 puan üstünü alıyor. Çünkü bir dersanelere soruları kastırıyor. iki öss günü adrenalin vs artı etki yapıyor daha dikkatli çözüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pwnbot said: Depresyona giriyorum sanırım. Çıktım caddeye arkadaşlarla dolaştım, waffle yed,im, dondurma yedim hatta makarna yedim ama hiçbiri yaramadı. HUAHUAHUAHUAHUAUHA ahahauah abi wafılla dondurma neysede makarna nasıl işe yaramaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 En fazla 250 yaptım. O da düştü. Konsantre olamıyorum denemelere. Stres de var.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Zheld said: pwnbot said: Depresyona giriyorum sanırım. Çıktım caddeye arkadaşlarla dolaştım, waffle yed,im, dondurma yedim hatta makarna yedim ama hiçbiri yaramadı. HUAHUAHUAHUAHUAUHA ahahauah abi wafılla dondurma neysede makarna nasıl işe yaramaz ya Demin yine yedim yine işe yaramadı. Hatta ilk defa bi tabak peynirli makarnayı bitiremedim. Durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 birde cidden öss denemelerinden önce yediklerine dikkat et. Bazı şeyler cidden konsantrosayon düşüklüğü yapıyor (en azından bende yapıyor) mesela kahvaltıyı şekerli yapmıycaksın ama denemede durmadan şeker tüketiceksin (kan şekerin hep yüksek kalsın diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 nileppezdel said: Aferin, ben de geçerim barajı havada karada. Hatta 250 falan yapıyorum ama 70-75 bişey yapmam lazım :( 250 yapıyormuşsun işte, o kadar umutsuzluğa kapılmana gerek yok bence. Tabii okuldan en azından 70 falan geldiğini falan varsayarsak 320 civarı eder, yine iyi kötü bi bölüme girebilirsin. Her zaman, her şekilde iyimser olmak lazım. 1 puanlık artışları bile büyütmek lazım bazen moral için. Rehavet olmicak tabii. İyimser olmazsan baştan kaybediyorsun, lan zaten kazanamicaz ben ne diye çalışıorm kasıorm ki birader diyecek bilinçaltın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 geçen sene öss de dersanede aldığım en yüksek puanın 35 puan fazlasını aldım. belki herkeste bu kadar büyük fark olmayabilir ama öss de daha yüksek alınıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kazanırısın. ben sadece öss döneminde sadece iki kere 280 in üzerine çıktım. biri güvender biri öss. sakin ol. relaxla. 3 saat geçer su gibi zaten. edit: ne dedim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ya en kotu parasi neyse verir annen baban yollarlar Koc Sabanci Bilkent falan. Hem guzel okullar hem de Oss'de bir sey yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar