noxite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 valla boşanma, boşalma süperdi inandım sana ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 epic fail de iyiymiş bu arada (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 noxite said: valla boşanma, boşalma süperdi inandım sana ahah Elim kaydı ne var ya. Uff, ben burada insanlarla paylaşmak istedim derdimi, dalga geçmezseniz sevinirim yani. Kaldı ki herkesin derdi bir başkasına saçma gelebilir, doğru olan gidip de "saçma, böyle dert mi olur, hebeley" tarzında mesajlar atmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ya kazanmazsan kazanama çaba harca biraz olmazsa seneye biraz konun eksilir en azından.. böle salar seneye temiz sayfa sıfırdan başlayacağım kelamları yalan olur, gene yatarsın gene ağlarsın, belki ben bu sene kazanamıycam de ama genede çalışıyorum de bare.. en azından götünün üstüne oturmayı öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bu kadar stres içindeyken güldün işte fena mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 urmesque bütün aklımdakileri buldum yazında. ben de vazgeçtim hayallerimden,sene basında 240dı simdi 230 alabiliyorum anca.össde düşerim heralde 220ye hayallerimin dışında bile bi yere giremem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bu arada moralini bozma, en kotu sutcu imama gidersin josgelin gibi dfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bi sene daha hazırlanmam zaten neresi olursa orası olur. Bir sene bekler dışarı giderim de, sevdiklerimi hayalkırıklığına uratmak istemiyorum. Yük olmak istemiyorum. Vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bilgsayar dikkat dağıtıyorsa çıkartıyorsunuz anakartı bi güzel, sevdiğiniz bi arkadaşınıza emanet ediyorsunuz. bi de güç kablolarını da başka bi arkadaşa bırakıyorsunuz. tabii dilerseniz bilgisayarı bozbilirsiniz de.. bilgisayardan kurtulmak isteyin gerisi dert değil. daha sonra çalışma kısmısı var. en iyisi (gerçi siz biraz geç kalmışınız bunun için) uygun bi lokomotif bulmaktır. sizin 1-2 parmak üstünüzden bi genç uygun bi lokomotiftir. beraber çalışlabilirsiniz. yani tek başınıza göre daha çok çalışabilirisiniz. öss'nin geyiği sadece hızlı soru çözmekti zamanında. sanıyorum içerik hâlâ aynı. bol bol soru çözmekten başka bir yolu yok bunun. 2ayda süper olmasa bile vasat üstü bir performans gösterilebilir sanıyorum. tabii temelinizin az biraz olduğunu varsayıyorum. gerisi sadece allahın her günü soru çözmek.. ben oturup soru çözemiyrum amanın cevabı size bağlı. ne biliyim ister punching pad falan alın, yumruklayın, küfredin hırs yapın öyle çalışın; isterseniz sabah 5-6da kalkıp etraf sessizken çalışın. tüm olay kendini gaza getirmeye bağlı. bulun bi yol işte.. eye of the tiger, sammy.. eye of the tiger! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bilgisayara bir çözümüm yok ya. 3tane bilgisayar var ve birini kullanılmayacak hale getirsem evde kan çıkar bildiğin. o yüzden gündüzleri eve uğramayıp dersanede kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ben zaten her gün sabahtan akşama kadar dersanedeyim. Ama gelince çalışamıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Odanın düzenini tamamen değiştir. Ortam ne kadar değişirse alışkanlıklarını değiştirmen de o kadar kolaylaşır. Dershane'de çalışıp evde çalışamıyorsan, bulunduğun ev ortamında ders çalışmamak rutin haline gelmiş demektir. Yani bir nevi alışkanlık aslında. O yüzden bulunduğun ortamı değiştiremiyeceğine göre, ortamın şeklini değiştir. İnsanlar alışkanlıklarını en iyi bilmedikleri bir ortama atıldıklarında değiştirirlermiş(nerde okumuştum ben bunu ya?!?!). Eğer ki odanda bilgisayar, Playstation gibi alışkanlık yaptığın şeyler varsa onları başka bir yere taşı. Örneğin bilgisayarı salona taşı. Odana girdiğinde sen ile ders arasında engel olabilecek şeyler olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Öyle yaparsam odama sadece uyumak için girerim :P Yok ya zaten 1 aydır bilgisayar oynamıyorum, PS oynamıyorum. Hiçbirşey yapmıyorum. Ama ders de çalışamıyorum işte. Annem de anlamaya çalışmıyor zaten, ilaç vericem diyo. Pes etme ne yaparsan o diyor ama neden böyle olduğumu sorgulamıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 konservatuvar ownz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 öss cidden sirf soru çözmek değil ama. Soru çözmenin hiç etkisi yok demiyeceğim ama önemli bir ayrıntı kendine güvenmek. Öz güven cidden başarını artıyor çünkü insanın konsantrasyonunu hızlandırıyor motvisayonunu sağlıyor. Bu yüzden ilk yapman gereken cidden öngörülerini yıkman ben de aynı bunu başardıktan sonra notlarımı 20 puan yükseltim. Bu yüzden cidden ilk yapman gerek özgüveni geliştirmek. ve cidden yapamıyorum diye kendini sınırlandırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 İyi de abi sene başında gayet özgüvenim yerindeydi, sonra azaldı. Biliyosun ebni ben ders çalışamıyorum evde. Bi motivasyon bulmuştum 1,5 haftalığına evde günde 200 soru çözebiliyodum. O da bitti. Bulduğum tek motivasyondu ve ben bulmamıştım o bana gelmişti. İstesem de bulamam heralde ben öyle motivasyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 o zaman evde denme çöz ama birebir normal denme gibi çöz. Bu şekilde dikkatini dağılmasını önlersin normal deneme gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kazanamayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 aferin sly sen böyle devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Aynı durumdaydım bende bir zamanlar ama birazda şansın yardımıyla kazandım. Senin gibi umutsuzdum bende bi ara bi sonraki yıl girerim diyodum. Ama genel olarak acayip kendime güveniyodum. Güven çok önemli. 2 yıl önce yeni sisteme ilk geçildiği yılda girmem şanstı, puanlar falan düşüktü. Bu yılda puanlar düşük olabilir, rekor başvuru varmış ama girenler eski mezunlar vs. çok iyi puan yapamazlar muhtemelen. Formülleri falan ezberlemek değilde soruların çözüm yöntemlerini çağrışımlarla aklında tutmaya çalış, biraz mantığını kaparsan yaparsın hepsini. Çokta ümitsizliğe kapılmaya gerek yok, moralini yüksek tut ve kendine güven. Birazda şansın varsa sorunsuz bi şekilde kazanırsın :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ne diyim herkes kazanırsın şöyle yap böyle yap demiş kazanmaya gerçekten niyeti olan adam çalışır kazanır. gerçekçi olmak suç mu, kötümser doğdum pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Ya mesela soruya bakıyourm. "Aha bu saoruyu şu verilenden şunubularak çözüyouk" diyorum ama onu veren formül aklıma gelmiyor ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 günde 100 soru çözmüş olsan şu an şöyle böyle çözülüo diyene kadar cevabı işaretliyor olurdun. bu olay böyle işliyor üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sly-One said: ne diyim herkes kazanırsın şöyle yap böyle yap demiş kazanmaya gerçekten niyeti olan adam çalışır kazanır. gerçekçi olmak suç mu, kötümser doğdum pişman değilim. Boşver ben kızmıyorum sana, en azından bu mesajından sonra. Düşünceni dile getirebilirsin tabii nazik şekillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar