Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç sorun(yardım)

Tarist

Öne çıkan mesajlar

Masaustunden bilgisayarıma,belgelerime giremiyorum,onun dışında oyunlara girebiliyorum.

Herhangi bi şekilde c: nin içine bakamıyorum,sadece masaustundeki şeylere erişebiliyorum.

computer->ozellikler->başarım

boslugun oldugu yerde:Sürücü X, MS-DOS uyumluluk kipi dosya sistemi kullanıyor. yazıyor.

ayrıntılara bakınca:

Bu sorun birden fazla sunucuda oluşur. Genellikle Windows'un tanımadığı Config.sys dosyasında listelenen bir sunucu neden olur ve Uyumluluk kipi sayfalama, tüm sistem başarımını azaltır iletisiyle ilgilidir. Her iki iletiyi de görüyorsanız Uyumluluk kipi sayfalama, tüm sistem başarımını azaltır iletisi için Yardım'a bakın.
Bir sürücüde yalnızca Sürücü X, MS-DOS uyumluluk kipi dosya sistemi kullanıyor iletisini görürseniz, bu sürücü sürücünün başarımını azaltabilecek bir MS-DOS uyumluluk (gerçek kip) sürücüsü kullanıyor demektir. Sürücünüz için kullanılabilecek güncelleştirilmiş bir sürücü olup olmadığını görmek için donanım üreticiniz ile bağlantı kurun. Bu olmazsa, sürücü başarımı en iyi değerden daha küçük olsa da onu kullanabilirsiniz.
yazmakta..

bu saçma şeyler,bi crack yuklemem sonucu oluştu sanırsam,crackle birlikte dialerlar yuklendi,sildim.Power scan diye bi program yuklendi,sildim.Virus scan yaptım hiç bişey çıkmadı...

Nasıl duzelir bu sorun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...