Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Masaustunden bilgisayarıma,belgelerime giremiyorum,onun dışında oyunlara girebiliyorum. Herhangi bi şekilde c: nin içine bakamıyorum,sadece masaustundeki şeylere erişebiliyorum. computer->ozellikler->başarım boslugun oldugu yerde:Sürücü X, MS-DOS uyumluluk kipi dosya sistemi kullanıyor. yazıyor. ayrıntılara bakınca: Bu sorun birden fazla sunucuda oluşur. Genellikle Windows'un tanımadığı Config.sys dosyasında listelenen bir sunucu neden olur ve Uyumluluk kipi sayfalama, tüm sistem başarımını azaltır iletisiyle ilgilidir. Her iki iletiyi de görüyorsanız Uyumluluk kipi sayfalama, tüm sistem başarımını azaltır iletisi için Yardım'a bakın. Bir sürücüde yalnızca Sürücü X, MS-DOS uyumluluk kipi dosya sistemi kullanıyor iletisini görürseniz, bu sürücü sürücünün başarımını azaltabilecek bir MS-DOS uyumluluk (gerçek kip) sürücüsü kullanıyor demektir. Sürücünüz için kullanılabilecek güncelleştirilmiş bir sürücü olup olmadığını görmek için donanım üreticiniz ile bağlantı kurun. Bu olmazsa, sürücü başarımı en iyi değerden daha küçük olsa da onu kullanabilirsiniz. yazmakta.. bu saçma şeyler,bi crack yuklemem sonucu oluştu sanırsam,crackle birlikte dialerlar yuklendi,sildim.Power scan diye bi program yuklendi,sildim.Virus scan yaptım hiç bişey çıkmadı... Nasıl duzelir bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 makınayı cafedemı kullanıyorsun yada cafe ıle ılgılı bır yerden mı geldı ?[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yok,evde bilgisayar bazı programlara giriyor,bazılarına girmiyo,ilginç. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 07 February 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 crackle ilgili olabilecek şeyleri registry den silmeyi dene bi[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 axe,cracki ve beraberinde yuklenen herşeyi sildim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bu arada,güvenli kipte istediğim yere girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar