dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 mokoko said: Xaenin said: Apache said: bende tuvalete girince illa ki bir şey okumam lazım.yani ufak bir el ilanı bile olsa oturur dakikalarca aynı yerleri okur dururum. Okuyacak bişey bulamadığında diş macunu, şampuan, sıvı sabun gibi şeylerin arkalarını okuyor musun? Kader arkadaşı lazım da. +1 demekten kendimi alamıyorum. herkeş öle değil mi zaten? viktor'un da belirttiği üzre bok kokulu huzur ortamı değil midir tuvaletlerimiz. sevgili, biricik, bembeyaz kaideli porselen oturaklarımız... (göz yaşlarına engel olamamış gibin yap) ühü fşşrkk (burun çekme efekti) al bundy'nin de bu konu üzerine eğilen pek çok vecizesi vardır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 moriQ said: yalnız fazla oturmayın bağsura zemin hazırlıyomuş. bilginize. oho benim zemin granitten olmuştur o zaman 3 saat oturup kitap bitirdiğimi bilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ben tuvalette yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 şu anda salondan yazıyorum biraz sonra tuvalete gidicem ama laptopı götüremem kusura bakmayın, bir dahaki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar