Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 malik said: tarihçilerin bir hükme varamadığı olaylar silsilesinde ne kadar objektif bir tarihçi kesiliyorsun sen öyle . hadi diyelim senin dediğin doğru , ha tayyip vahdettin , tuncay özkan mustafa kemal mi ? cık her ikisi de yanlış. Şimdi eğer Mustafa Kemal bir kişi hakkında soysuz,hain diyebilmişse kitabında, benim için tarihçilerin karar verdiği sonuç önemli değildir. Ayrıca konum bakımından bakılırsa Tayyip Vahdettin gibi en yetkili kişi, Tuncay Özkanında Mustafa Kemal gibi yurtseverlerden başka kimsesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Çokakıllıadam said: Horizon said: Ananı da al git mi demişti , ne alaka küfürmü bu ? Horizon anan nasıl? Hali vakti yerinde mi? malik said: tuncay özkanla da tayyibi karşılaştırıcak kadar boş olmayın arkadaşlar . biri ülkeyi yönetiyor başbakan,diğeri çapulcu . lütfen . Vahdettin koca imparatorluğu yönetiyordu, Mustafa Kemal ise onların gözünde bir çapulcuydu. Allaha şükür yerinde sağol, senin anan nasıl umarım onun da hali vakti yerindedir. Ana kelimesi ile anne kelimesi sanki farklı anlamlarda kullanılıyormuş gibi ilginç bir düşünce var. @Apache , orada başbakana yakışıyormu yakışmıyormu konusunda değil küfürmü değilmi konusundayız. Tabiki yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 rahatsiz said: sehitlere de kelle demisti. basbakan olmaya niyetlenen biri olarak soylemisti bunu. bu nobranliksa.... nobrandır, yakışıksızdır, hoş bir jargon değildir. ama aynı zamanda küfür de değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 horizon dogrusun, anneler kutsaldir. analar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ergenekon yapmistir kesin. bilerek ceza veriyorlar, masum gosterecekler kendilerini naif halkimizin duygulari ile oynayacaklar. vakit yazar yarin bugun den benden alin haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 silencer said: nobrandır, yakışıksızdır, hoş bir jargon değildir. ama aynı zamanda küfür de değildir. valla yuzume karsi soyleyeni kufretmisten beter ederim. direk pkk jargonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Çokakıllıadam said: malik said: tarihçilerin bir hükme varamadığı olaylar silsilesinde ne kadar objektif bir tarihçi kesiliyorsun sen öyle . hadi diyelim senin dediğin doğru , ha tayyip vahdettin , tuncay özkan mustafa kemal mi ? cık her ikisi de yanlış. Şimdi eğer Mustafa Kemal bir kişi hakkında soysuz,hain diyebilmişse kitabında, benim için tarihçilerin karar verdiği sonuç önemli değildir. Ayrıca konum bakımından bakılırsa Tayyip Vahdettin gibi en yetkili kişi, Tuncay Özkanında Mustafa Kemal gibi yurtseverlerden başka kimsesi yok. yok canım, tuncay'ın iş yaptığı fetocu ipek grubu var, kanaltürk'u sattı hani? resmi tarihi bile bu kadar eğip büken birini ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gözümden de kaçmıyor konuyu nasıl allak bullak ettiniz tebrik ettim. Biraz daha mantıklı tartışalım lütfen. Ayrıyetten Tuncay Özkanın programlarını az çok dinleyen seyreden varsa , ne derecede seviyesiz ve hakaret dolu konuştuğunu görmüştür. Adam kendi seviyesiz birkere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 rahatsiz said: silencer said: nobrandır, yakışıksızdır, hoş bir jargon değildir. ama aynı zamanda küfür de değildir. valla yuzume karsi soyleyeni kufretmisten beter ederim. direk pkk jargonu... hoş olmadığı konusunda katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Horizon said: Gözümden de kaçmıyor konuyu nasıl allak bullak ettiniz tebrik ettim. Biraz daha mantıklı tartışalım lütfen. Ayrıyetten Tuncay Özkanın programlarını az çok dinleyen seyreden varsa , ne derecede seviyesiz ve hakaret dolu konuştuğunu görmüştür. Adam kendi seviyesiz birkere. Örnek gösterir misin seviyesizliğine bir tane örnek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Çokakıllıadam said: Horizon said: Gözümden de kaçmıyor konuyu nasıl allak bullak ettiniz tebrik ettim. Biraz daha mantıklı tartışalım lütfen. Ayrıyetten Tuncay Özkanın programlarını az çok dinleyen seyreden varsa , ne derecede seviyesiz ve hakaret dolu konuştuğunu görmüştür. Adam kendi seviyesiz birkere. Örnek gösterir misin seviyesizliğine bir tane örnek? bu biraz da, holocaust denial işine girmiş birinin, çıkıp objektif bir tarihçiye, "bana katledilmiş tek bir yahudi gösterebilir misin?" demesi gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 holocaust deniel ise okay LAN DAVOSTA HER YER EKSI YIRMI mesela holocaust denielmıdır nedir ingilizce terimi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Çokakıllıadam said: Horizon said: Gözümden de kaçmıyor konuyu nasıl allak bullak ettiniz tebrik ettim. Biraz daha mantıklı tartışalım lütfen. Ayrıyetten Tuncay Özkanın programlarını az çok dinleyen seyreden varsa , ne derecede seviyesiz ve hakaret dolu konuştuğunu görmüştür. Adam kendi seviyesiz birkere. Örnek gösterir misin seviyesizliğine bir tane örnek? Program kayıtlarını ben elimde tutmuyorum , sanki adam buraya mesaj yazmışta bulup sana göstericem. Biraz gerçekçi olalım. Cümle alem biliyor programlarında ve mitinglerinde hangi seviyede konuştuğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Apache said: holocaust deniel ise okay LAN DAVOSTA HER YER EKSI YIRMI mesela holocaust denielmıdır nedir ingilizce terimi lazım? deniel değil, denial. fatih terim lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kim bu ''cumle-alem'' senin soyledigin herseyi sonuna kadar destekledigini dusundugun bilmiyorum ama tartisma boyle yapilmaz.Ortaya bir iddia atip sonrada 'herkes biliyor zaten''den daha iyi bir ornekle gelmezsen palyaco pozisyonunda kalirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Horizon said: Çokakıllıadam said: Horizon said: Gözümden de kaçmıyor konuyu nasıl allak bullak ettiniz tebrik ettim. Biraz daha mantıklı tartışalım lütfen. Ayrıyetten Tuncay Özkanın programlarını az çok dinleyen seyreden varsa , ne derecede seviyesiz ve hakaret dolu konuştuğunu görmüştür. Adam kendi seviyesiz birkere. Örnek gösterir misin seviyesizliğine bir tane örnek? Program kayıtlarını ben elimde tutmuyorum , sanki adam buraya mesaj yazmışta bulup sana göstericem. Biraz gerçekçi olalım. Cümle alem biliyor programlarında ve mitinglerinde hangi seviyede konuştuğunu. örnek vermemen de en azından örnek vermediğin için "böyle birşey yoktur" denilmesi kadar hatalı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bu arada bana nasyonel sosyalistler sabun yapiyor dedirtemezsiniz. offend olacak yahudiler de aglama duvarina gitsin, musluman olmadan offend olamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 silencer said: örnek vermemen de en azından örnek vermediğin için "böyle birşey yoktur" denilmesi kadar hatalı olacaktır. idda eden iddasini kanitlar. aksi taktirde tabi ki gercekleri soylemedigi dusunulur. hata nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Kusuruma bakma adamın konuştukları metinleri ve videoları elimde kayıt edip tutmuyorum. Ben iddia ediyorum öyle diyorum , merak eden kendi bulur. Önceden takip eden kişiler zaten bilir , takip etmeyenler varsa da onların sorunu. Sana burda tv yayınlarındaki metinleri ispat etmek zorunda değilim. Kamu yayınları sadece benim izleme özelliğim yok o yayınları herkes izleyebilir. O palyoçoluğu da Tuncay Özkan kendisi bizzat çok iyi yapandır bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 satır arası : "ananı da al git" lafının Türkçe meali: "annenle işim bitti, götürebilirsin" demektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başbakanına bu üslup ne derece yakışır onu kendi kendinize yorumlarsınız. Mantıken herşeyiyle örnek alınması gereken bir kişi ise başbakan, aynı üslupla konuşan bir başkası bundan dolayı yargılanmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pwnbot said: bu arada bana nasyonel sosyalistler sabun yapiyor dedirtemezsiniz. offend olacak yahudiler de aglama duvarina gitsin, musluman olmadan offend olamazsiniz. pırıl pırıl ulusalcılar, laikliğin yolunda march ediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Soulless said: Kim bu ''cumle-alem'' senin soyledigin herseyi sonuna kadar destekledigini dusundugun bilmiyorum ama tartisma boyle yapilmaz.Ortaya bir iddia atip sonrada 'herkes biliyor zaten''den daha iyi bir ornekle gelmezsen palyaco pozisyonunda kalirsin. ortaya bir iddia atmasına gerek yok,bu zaten herkezin bildigi birşey ,youtube açık olsa gene koyarımda video,ama senin bu yaptıgın palyaçoluktan beter. buna "pişkinlik" deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 MadOrca said: satır arası : "ananı da al git" lafının Türkçe meali: "annenle işim bitti, götürebilirsin" demektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başbakanına bu üslup ne derece yakışır onu kendi kendinize yorumlarsınız. Mantıken herşeyiyle örnek alınması gereken bir kişi ise başbakan, aynı üslupla konuşan bir başkası bundan dolayı yargılanmamalıdır. aramızda bir semantik uzmanı olduğunu bilmiyordum. bakış açınla, ilgili lafın belaltı binbir tane yorumu yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 becoolda geldiğine göre akp genclik kolları paticik tayfası overpowered oldu. şimdi olayın asıl palyaço-vari yönü şurasıki yıllardır 301 kaldırılsın düşünce özgürlüğünü destekliyoruz,türbana ve herşeye özgürlük diyen akp vekilleri kendilerini eleştiren en ufak fikire bile tahammül edemeyerek yok etmeye çalışıyorlar.bu kendi içlerinde veya dışlarında olsun fark etmiyor.bu anti-demokratik partinin devamlı olarak beyaz demokrasi talebi hiçte ikna edici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Horizon said: Kusuruma bakma adamın konuştukları metinleri ve videoları elimde kayıt edip tutmuyorum. Ben iddia ediyorum öyle diyorum , merak eden kendi bulur. Önceden takip eden kişiler zaten bilir , takip etmeyenler varsa da onların sorunu. Sana burda tv yayınlarındaki metinleri ispat etmek zorunda değilim. Kamu yayınları sadece benim izleme özelliğim yok o yayınları herkes izleyebilir. O palyoçoluğu da Tuncay Özkan kendisi bizzat çok iyi yapandır bu arada :) Ben Tuncay Ozkan'i savunmuyorum.Merak edenin degil o iddia ile gelenin isidir soyledigini destekleyecek kaynak bulmak.Senin tartisma seklinin kendini kucuk dusurmekten baska birseye yol acmadigini soyluyorum yani.Palyaco olayida ordan.Neyse.Onemli olan insanin kendine yakisani giymesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar