Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=73637&cat=200&dt=2008/05/12 fikirleriniz nelerdir? butun sinavlarin ayni gun olmasi geyigini degistirmeyi dusunmeleri mantikli geldi.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bence anlatılan sistem çok mantıklı. Fakat kargaşa olur gibi geliyor bana, çünkü belli başlı üniversitelerde feci yığılmalar olur, öğrenci bir den fazla üniversiteye başvurur, iş sakata gelmesin diye bu da belki, 2 ya da daha fazla üniversitede kazandı gösterilmesine sebep verir ve belki de bir çok kişi bu şekilde yedekten felan girer : ) Üniversitelere bırakırlarsa seçme işlemini, garip olur durum, gene bence bir merkez yapmalı yerleştirmeyi, ama sınav mantığı güzel.
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Türkiye gibi torpil manyağı bir ülkede bu sistem feci sömürülür.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Genel olarak düşünce güzel. Üniversitelere bırakmak çok mantıklı. Dezavantaj olarak söyleyebileceğim popüler alanlara yığılma olacaktır muhtemelen. Bir de katsayının kalkması alakasız insanların alakasız alanlara yönlmesine sebep olur. Lisede motor meslek okumuş birini kalkıp da avukat yapmak bu ülkenin karşılamakta zorlanacağı bir eğitim/zaman kaybıdır.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ales mantığıda değişicekti ona noldu?
hepsibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 öğrenciyi okutacak üniversite olmadıktan sonra ne yapılsa boş. onu da yapmazlar. böyle gelmiş böyle gider. yurt dışına kaçın.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yok baskaninin her hamlesi yalan oldugundan buda yalan olucak sistem oldu yalama yok oldu dolama
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sikiysa Soylemesin Yusuf'un atladigi bir nokta var. Turkiye'deyiz, Ingiltere'de degil. Mulakat sisteminin cok uzun bir sure daha yuruyecegine inanmiyorum, o sistem olmadan da puan tutturan herkesi her istedigi yere alamazsin sonucta. Ayrica, bu sistemle torpilin boku cikar ben soyliyim size.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 o degil de yok baskanına kafam girsin,olur mu ?
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 nutella yerim said: o degil de yok baskanına kafam girsin,olur mu ? yökün hakkini yemeyelim. Ben de oraya istiyorum :(
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 son değişiklik ne zamandı? bizde genellikle 3-4senede bir, herhangi bir (veya daha çok) sistem üzerinde değişiklik yapılır. alışlkanlık
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 abi beceremediler bir türlü de o yüzden. Çok problemli herşey :D daha bi 10 sene oturmaz.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 tamam.. değiştirme vakti gelmiş. haber gerçektir ve kısa sürede uygulanmaya çalışacaktır o halde. sonra bir sonraki hükümet "lam bu ne iş laaan!" diyip kendi sistemini getirecektir. bu sistem 2009-2010'da girse 2012-2013-2014 yıllarından birinde yeniden sistem değişir. çocuk mocuk yapacaksanız bu gibi kriterleri göz önünde bulundurmayı unutmayın. maazallah tam girecekken sistem değişir, çocuğunuza yazık olur. the das-aAa initiative'in sunduğu türkiye hakkında bilgilendirme kuşağını izlediniz. bir c'strial foundation kuruluşudur
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 en sonunda doğru yol bulundu ama kasılması lazım
Öne çıkan mesajlar