Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YOK oss yi degistirecekmis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence anlatılan sistem çok mantıklı. Fakat kargaşa olur gibi geliyor bana, çünkü belli başlı üniversitelerde feci yığılmalar olur, öğrenci bir den fazla üniversiteye başvurur, iş sakata gelmesin diye bu da belki, 2 ya da daha fazla üniversitede kazandı gösterilmesine sebep verir ve belki de bir çok kişi bu şekilde yedekten felan girer : )

Üniversitelere bırakırlarsa seçme işlemini, garip olur durum, gene bence bir merkez yapmalı yerleştirmeyi, ama sınav mantığı güzel.
Mesaj tarihi:
Genel olarak düşünce güzel. Üniversitelere bırakmak çok mantıklı.
Dezavantaj olarak söyleyebileceğim popüler alanlara yığılma olacaktır muhtemelen.
Bir de katsayının kalkması alakasız insanların alakasız alanlara yönlmesine sebep olur. Lisede motor meslek okumuş birini kalkıp da avukat yapmak bu ülkenin karşılamakta zorlanacağı bir eğitim/zaman kaybıdır.
Mesaj tarihi:
Sikiysa Soylemesin Yusuf'un atladigi bir nokta var.
Turkiye'deyiz, Ingiltere'de degil. Mulakat sisteminin cok uzun bir sure daha yuruyecegine inanmiyorum, o sistem olmadan da puan tutturan herkesi her istedigi yere alamazsin sonucta.
Ayrica, bu sistemle torpilin boku cikar ben soyliyim size.
Mesaj tarihi:
tamam.. değiştirme vakti gelmiş. haber gerçektir ve kısa sürede uygulanmaya çalışacaktır o halde. sonra bir sonraki hükümet "lam bu ne iş laaan!" diyip kendi sistemini getirecektir. bu sistem 2009-2010'da girse 2012-2013-2014 yıllarından birinde yeniden sistem değişir. çocuk mocuk yapacaksanız bu gibi kriterleri göz önünde bulundurmayı unutmayın. maazallah tam girecekken sistem değişir, çocuğunuza yazık olur.

the das-aAa initiative'in sunduğu türkiye hakkında bilgilendirme kuşağını izlediniz. bir c'strial foundation kuruluşudur
  • Yeni Oluştur...