Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanı Gül kimden korkuyor?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

sg-1 said:
Horizon said:
Az bütçe ile iyi cumhurbaşkanlığı yapılabildiğini gördük diyorsun. Hayır ben görmedim. Kusura bakma hangi ülkelre gitti ? Kaç devlet adamı ile temaslarda bulundu. Yanında kaç defa heyet götürüp ülkeler arasındaki işlişkiler ile ilgili aktif oldu ?

Koysana şunun bi listesini, karşılaştıralım. ApoGül nerelere gitmiş, Sezer nerelere gitmiş, bi görelim.

Bu ülkede yaşıyor isen , az çok haber takip ediyorsan aradıki farkı gözle görebilirsin. Sen farkına varamadıysan benim sorunum değil. Kendin araştır liste yap.
Sosyal ağlarda paylaş

nutella yerim said:
diplomatik iliskiler illa yuzyuze konusularak gelisiyor diye bi durum mu var,yazısması yok mu bu olayın

Diyorum ya, aya gitse aradaki fark açıklanmaz. Ama madem laf oraya geldi, bi görelim bakalım taze cumhurbaşkanı nerelere gitmiş, eskisi nerelere, merak ettim. Diplomatik ilişkilerimizde tazemiz neler yapmış, öğrenelim.
Sosyal ağlarda paylaş

milletin götünde don yokken bazı kurumlara uçuk bütçe verilmesini mantıklı bulmak zor olsa gerek.

Götümde don yok ama cumhurbaşkanım dışarılarda oh ne güzel.

Götümde donum yok ama dış ülkelerle ilişkimiz iyi.

Sadece cumhurbaşkanı için değil bütün bürokraside heba edilen paralar için genel bir durum bu, devletin parası diye görmemiş bürokratların yaptıkları ne harcamalar var, bizim duymadıklarımız kimbilir nelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
sg-1 said:
Horizon said:
Az bütçe ile iyi cumhurbaşkanlığı yapılabildiğini gördük diyorsun. Hayır ben görmedim. Kusura bakma hangi ülkelre gitti ? Kaç devlet adamı ile temaslarda bulundu. Yanında kaç defa heyet götürüp ülkeler arasındaki işlişkiler ile ilgili aktif oldu ?

Koysana şunun bi listesini, karşılaştıralım. ApoGül nerelere gitmiş, Sezer nerelere gitmiş, bi görelim.

Bu ülkede yaşıyor isen , az çok haber takip ediyorsan aradıki farkı gözle görebilirsin. Sen farkına varamadıysan benim sorunum değil. Kendin araştır liste yap.

Ohooo kaçtın hemen sen ya.

Laf atan sensin, "o hiç gezmedi, bu geziyor" diye. İspatlayamıyorsan, ortaya bi ciddiye alınacak bi karşılaştırma koyamıyorsan ne anlamı kaldı argümanın? Çamur at izi kalsın.

Görelim diyorum, haybeye mi gezmiş, yoksa vatan millet hayrına mı, öğrenelim.

Yine de bu bütçe farkını açıklamaya yetmez, ama hiç olmazsa gezdiğine değiyor mu öğrenmiş oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözümüzle köşe yapılan davetleri haberlerde görüyoruz , ülkelere ziyaretlere gittiğini görüyoruz. Hani kameralar ile çekiliyor ?

Fake mi yoksa onlar , tüm kanallar da fake mi oynatıyor. Bak Allahın işine..

sg-1 benim seni ikna etme zorunluluğum yok , seni ikna etmek için oturup araştırma yapıp liste hazırlamaya hiç niyetim yok. Olaydan çok rahatsız olmuş isen kendin araştırırsın zaten. Yapmıyorsan da umrumda değil.

not: çamur at izi kalsın olayını da sana göre ben yapıyorsam tam tersine sen çoktan yaptın. Madem bütçede böyle bir fark var bunlar boşa harcama diyor isen , otur çıkar boşa harcamaları madde madde de görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumda çok gezmeyi önüme haklı sebep olarak koyamazsın.
Geziyor, eyvallah da nereye geziyor? Eskisi hiç mi gezmemiş? Bu sorulara cevap veremedikten sonra "eskisinden daha çok geziyor, demek ki bütçeyi hakediyor" diye bi argümanı hiçbir şekilde kabul edemem, kusura bakma, feyilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
not: çamur at izi kalsın olayını da sana göre ben yapıyorsam tam tersine sen çoktan yaptın. Madem bütçede böyle bir fark var bunlar boşa harcama diyor isen , otur çıkar boşa harcamaları madde madde de görelim.

Bu topik başından beri bunları anlatan yazılarla dolu. Bariz bir şekilde Cumhurbaşkanı'nın birebir kullandığı şeyler için harcama yapılmış. Ne kadarı gerekli ne kadarı gereksiz, yapılanları görmeden bilmemin imkanı yok. Ama eskisi otururken de köşkte işler yürüdüğüne göre nasıl bir iyileştirme 4 kat daha fazla bütçe gerektirir, bunu kabullenmek imkansız. Bu iyileştirmelerde ihaleler kimlere gitmiş, bunların da tek tek incelenmesi gerekir tabi. Bu durumda benim seni bir haksızlık yapıldığına değil, kayıtları tutan ve beni temsilen orada oturan kişi olarak cumhurbaşkanlığının, onları savunan kişi olarak da bir bakıma senin beni ikna etmen gerekiyor.

Ama ne oluyor, köşkten hiçbir detaylı açıklama gelmiyor, habire bütçe arttırılıyor. Komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:
ahmet necdet sezer sanırım en çok yurtdışı ziyaret yapan cumhurbaşkanımızdı(haberi aramaya üşendim)
saçma saçma konuşmak yerine haber üzerinden konuşun,
ama doğru çok aktif siyaset yapıyoruz şu an
arap kralının ayağına gidildi ankarada, çok aktif siyaset gerçekten

Demirel 125, Sezer 58, Özal 40, Evren 32, Bayar ve Sunay 17`şer, Korutürk 5, Gürsel ve İnönü birer dış gezi yaptı. Atatürk ise hiç yurt dışına çıkmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...