Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popstar da kim star olucak?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

ikiside olmasın
türkiyede popstar denilebilcek e biraz tarkan var o da yarımşar popstar bence ama gerçek popstar yok. lütfen yani adını zor duyduumuz puerto rico lu bi ricky de popstar bizim abidinde popstar
gülünç.[signature][hline]This is the last time you'll see me
So check your mood ring cos I bet it's green
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Insanity, 07 February 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
ikiside olmasın
türkiyede popstar denilebilcek e biraz tarkan var o da yarımşar popstar bence ama gerçek popstar yok. lütfen yani adını zor duyduumuz puerto rico lu bi ricky de popstar bizim abidinde popstar
gülünç.

Ya git allah aşkına sen Tarkanı popstar olarak görmüyosan atla biryerden adam megastar olmuş sen hala yarım popstar bile değil diyorsun.Adamın şarkıları bütün avrupada değişik dillere çevriliyor.Dünyada kaseti satılıyor sen haa gelmişsin nediyorsun.Belki bi aralar çok şımardı ama şuan laf etmen hiç hoş değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Brave bana kalırsa tarkanın popstarlığı uluslararası arenada iki albümden (ve ikiside Türkçe) bunlardan ibaretti daha fazlasını yapabilirdi yapamazdı bilemem ama bence belli bir istikrarı olmalıydı. Ama eğer illa de istersen örneği deiştiriim
Tarkan a popstar diebliosak abidine nasıl popstar diebilioruz??? BU da ayrı bi gülünçlük[signature][hline]This is the last time you'll see me
So check your mood ring cos I bet it's green
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten ben Abidin e popstar demedim.Şarkıcı olur sadece okadar hergün Müzik kanallarında çıkan birileri oluyor onlardan biri gibi görüyorum fakat adam torpille falan değil yarışmayla şarkıcılık rütbesine geldi esasında popstarda herkezin gözünde değişir benim gözümde şuanlık değil ama bir insan azmederse popstarda olur adamı Amerikaya yolluycaklarmış gelince bi de albümle döner ozaman karar veririz daha erken. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...