Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ya abidini savunuo gibi oluorum ki popstar varsa yoksa aydandır benim için :D adam gitar çalarken nasıl nota bilmeme şansı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben baştan beri abidini istiyodum, o oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ajdarı tek geçerim en star o adam ne güzel eğleniyor işte =P[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ikiside olmasın türkiyede popstar denilebilcek e biraz tarkan var o da yarımşar popstar bence ama gerçek popstar yok. lütfen yani adını zor duyduumuz puerto rico lu bi ricky de popstar bizim abidinde popstar gülünç.[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ajdar, gönlümüzün star ı[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Xaer_Aloneheart, yaw baktımda quote'una haklısın ifade edememişim kendimi.. şeydi demek istediğim; yani 1 dolu saçma sapan adam var, bunda daha fazlası eklenecekse bu şu olsun dedim..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Abidin in olacağı belliydi. Annem bile evden mesaj cekıyor abidine. Zaten mesaj cektiğini görünce kesin abidin kazanır demiştim.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Insanity, 07 February 2004 22:47 tarihinde demiş ki: ikiside olmasın türkiyede popstar denilebilcek e biraz tarkan var o da yarımşar popstar bence ama gerçek popstar yok. lütfen yani adını zor duyduumuz puerto rico lu bi ricky de popstar bizim abidinde popstar gülünç. Ya git allah aşkına sen Tarkanı popstar olarak görmüyosan atla biryerden adam megastar olmuş sen hala yarım popstar bile değil diyorsun.Adamın şarkıları bütün avrupada değişik dillere çevriliyor.Dünyada kaseti satılıyor sen haa gelmişsin nediyorsun.Belki bi aralar çok şımardı ama şuan laf etmen hiç hoş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Brave bana kalırsa tarkanın popstarlığı uluslararası arenada iki albümden (ve ikiside Türkçe) bunlardan ibaretti daha fazlasını yapabilirdi yapamazdı bilemem ama bence belli bir istikrarı olmalıydı. Ama eğer illa de istersen örneği deiştiriim Tarkan a popstar diebliosak abidine nasıl popstar diebilioruz??? BU da ayrı bi gülünçlük[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Zaten ben Abidin e popstar demedim.Şarkıcı olur sadece okadar hergün Müzik kanallarında çıkan birileri oluyor onlardan biri gibi görüyorum fakat adam torpille falan değil yarışmayla şarkıcılık rütbesine geldi esasında popstarda herkezin gözünde değişir benim gözümde şuanlık değil ama bir insan azmederse popstarda olur adamı Amerikaya yolluycaklarmış gelince bi de albümle döner ozaman karar veririz daha erken. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hmm o zman yarşımanın adı bence potanseel popstar adayını belirleme yarışması olmalıydı herhal :D[signature][hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 isterlerse aya yollasinlar bi .ok olmaz ondan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Gereksiz bi müzik gereksiz bi yarışma gereksiz bi organizasyon gereksiz bissürü adam....[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Xarstyon Soulforge İce Wizzy of Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bence orda tek star olabilicek evrendi-rockstar neyse abidin kazandı,firdevsten iyidir diorum (yalancı firdevs ya )[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar