Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aoc de irili ufaklı detaylar

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

oyunda çok hoş detaylarla karşılaştım.. sizinde hoşunuza gidebilir diye yazayım dedim.. oyunda yaşayan gerçek bi dünyada oynayacaksınız demişlerdi, buna örnek kurtların tavşanları avladığını gördüm(kurt 20 lvl, tavşan 1 lvl).. hatta 2-3 kurdun bir ren geyiğini devirip yediklerini gördüm böle geyiğin kaburgaları falan görünüyodu belgesel izliyomuşum hissine kapıldım.. Sonra shield olayı var, 3 adet shieldiniz var onları sol sağ ve orta olarak istediğiniz konuma getirebiliyorsunuz.. pvpde çok can alıcı olacağına eminim ve çokta hız ve pratik gerektirecektir. mesela mob sizin sürekli ortadan saldırdığınızı farkediyor ve 3 shieldinide ortaya çekiyor bölece çok daha az damage alıyor yada ıskalıyorsunuz.. pvp de ise karşınızdaki adamın attığı skilli görüyorsunuz ve 1-2 saniyeniz var, o skillin nerden vurduğunu biliyorsanız 3 shieldinizide oraya çekerek daha az hasar alabilirsiniz. kombolar zaten yön tuşu attacklarla yapılıyor, simgelerinde bile ne taraftan attack yaptığı görünebiliyor.. bu bence pvp de çok önemli detaylardan biri.. sizinde karşılaştığınız hoş veya kullanışlı detaylar varsa paylaşın öğrenelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...