CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Brigand said: O kadar hızlı bağlantıya kaynak yetmez. Nereden download etcen? Rapidshare'ın kotası var. Normal web siteleri 10-100mbps interent bağlantılı makinalar (çoğunlukla). torrent desen zaten p2p. Abi tek derdin o olsun! Makineler alır sever olarak işletirsin. Sonra gelen parayla 100 lerce rapid accsi alırsın. Çılgınlar gibi indir :) Harbi ya şimdi canım çekti olsada indirsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Asteroth said: Çok eski haber. çok eski olabilir ama koyduğu iyi olmuş ben görmemiştim bu haberi şimdi gördüm... Bıkmadınız şu lafları etmekten , 4 senedir okuyorum şu forumu belli adamlar hep aynı laflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 uuuu doyamadım patilerin gazına, testosteronuna. dört beş senedir de aynı topikleri okumak aynı etkiyi verebiliyor zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Brigand said: torrent desen zaten p2p. scenetorrents'ten bahsetmistim bende iste.genelde dusuk baglantili uye almadiklari icin inanilmaz hizli bi tracker.dvd'lerin inmesi 3-4 dk falan suruyo.Icinde 200-300gb'lik packler falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 1 ytl miymiş aylık bu teyzenin ödediği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 gel de kıskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar