pooche Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 daha 20 ay garantisi bulunan kutusu ve bütün ekipmanlarıyla( kulaklık,usb kablo, hızlı şarj, ...) ve +1 yedek pil, faturalı, isteyene internetten download ettiğim tüm N-gage oyunları ve s60 program Cd'si ile birlikte 400 milyon a satılıktır tel: 0532 4961 961 bursa[signature][hline]Yücel Çokdan Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 hmmm aslında alabilirim ancak 350-360 verebilirim...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Neden satmayı düşünüosun?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pooche Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 telefon biraz bana uymuyor ben şuan bir bilgisayar firmasında çalışıyorum daha ağır oturaklı bir telefon düşünüyorum 8910i gibi,yoksa telefon aslında çok iyi fifa 2004 'ten tut tombraider, tomyhawk ... gibi bütün oyunlar var ve oynaması çok zevkli[signature][hline]Yücel Çokdan Bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar