Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 O kadar miyim i ayrı yazdım cevap verin =) şimdi bugun konustuk kendisiyle ve ben ankaraya gıtme kararı aldım. hersey bugun oldu. konuyu bi kaç yakın arkadasa anlattıgımda "böbrek gitti" gibi yorumlar aldım. N-c a.k.a. Deniz e söledim. sor patiden insanlara dedi. soruyorum şimdi ben kalkıp gidiyorum bi kaç saatlik kararla. ankara sokaklarında donarak ölür müyüm? Deniz böbreklerimi alır mı ? in midir cin midir ? organ mafyası olmadıktan sonra sorun yok gerci.. =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 güven banaaa valla bişi yapmam yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 baksanıza biraz korkutucu bi cevap diil mi mesela bu :P bide "a" yı uzatmış ! korkuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya ne olacak tek böbrekle de idare ediosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 e tamam sordun sen biri de güven diye cevap atmıs bişey olmaz sdf da ben de korktum yanına 3-5 adam tutup oyle git böbrek lazım bi organdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yav korkma valla bişi yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 iki bobrek de gider gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Deniz yorumlar hiç iç açıcı değil =) neye güvenerek pati ye sor dedin ? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ankaraya gelceksen bana gel? böbrek gitmez patron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 flexi böyle mi olduk şimdi olum kaç ay birlkte kaldık hiç böbreini aldım mı ben senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 abi sen tel no nu PM at.. kaçmam gereken bi yer olursa sana haber veririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ay ne blim sevenim vardır die umud ettim ama ı ıh.. terk-i diyar mı eylesem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Lexius said: ankaraya gelceksen bana gel? böbrek gitmez patron. evet böbrek gitmez baska bi şey gider sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya benim ankara da güvenle gidebileceğim bi yer mevcut değil mi =( 12 de otobus kalkıyor... korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 olum bense flexi ye hiç gitme duvarında gocuman p.i.m.p. zone yazıo seni de pazarlar bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ben sadece satıyorum alıcılar utansın hıh ben çalmam hiçbşi bikerem hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 hmm güvenirliğinin göstermesi için cauchy'nin integral teoremini kanıtlamasını iste ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ama ben tercümanlık okuorum ne anlarım yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ardeth said: hmm güvenirliğinin göstermesi için cauchy'nin integral teoremini kanıtlamasını iste ondan evet evet bunu yap.. herneyse bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Gelince arayın toplaşalım.. Bu arada böbrek gitmez.. Denize güvenebilirsin. Kendine güvenebilir misin peki ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ah merci baluu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 buluşalım =) kendime güvenebilirmiyim derken ??? - deniz sen iyi bi insana benziosun. böbreklerime yeltenmedin bunun karşılığında al ben sana dalağımı veriyorum + çok kibarsın saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ana adımları söyleyim 1- Herhangi bir üçgenin kompleks düzelemde integralinin sıfır olduğunu göstereceksin (bunun için maksimum integral formülü var kullanabileceğin). 2- Herhangi bir poligonun üçgenlere bölünebileceğini ve dolayısıyla poligonun kompleks düzlemde integralinin sıfır olduğunu göstereceksin. 3- herhangi kapalı bir yol için öyle bir poligon oluşturabilirsin ki, o poligonun integrali, kapalı yolun integraline eşit olur. bunu da gösterdikten sonra, kompleks düzlemde herhangi kapalı bir yolun integralinin sıfır olduğunu yani teoremi göstermiş olacaksın. Hayır aslında bu kadar kolay değili bunu öğrenmek için matematikçi bir arkadaşım bir dönem ders aldı ve onun bana yaptığı özeti insanlara satıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 gençler cilveleşiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar