Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Yahu kapatıcam diyorum Hepsi ciddi ciddi isimler Listesini koysam şunların hangileri ne işe yarar birisi yazsa hangilerini kapasam? Pulse Msnmsgr internat.exe ScanRegistry TaskMonitor System Tray LoadPowerProfile NAV Agent V66SHELL(bunebe) Disc Decector WheelMouse CTRegRun ICSDCLT(Hayrola fbi?) EasyMessage StillImageMonitor Zone Labs Client RAM Idle Professional *kapattıklarını geçer* LoadPowerProfile SchedulingAgent ScriptBlocking TrueVector SSDPSRV(höst) Bunlar sadece Açık olanlar Hangilerinin start up unu kapatiim yardım:([signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Msnmsgr NAV Agent V66SHELL(bunebe) Disc Decector CTRegRun ICSDCLT(Hayrola fbi?) EasyMessage StillImageMonitor BUnları kapat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 oyy. bu kadar servis mi çalışıyor, bu kadar spyware mi yüklü? yoksa hepsini bilgisayarı delirtmek için kendin mi yükledin :P bence hepsini kapat hatta servislere girip ilgili servis olarak çalışanlar varsa devre dışı bırak, her seferinde açılmasınlar..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Pulse - gerkesiz bence bu tuşları sayan Msnmsgr - kapat gitsin hiç durma allah ms yi top etsin internat.exe - annamadım ama dial upken bende de vardı ScanRegistry - ??? TaskMonitor - kalsın bence System Tray - mutlaka allahın emri LoadPowerProfile - bu da anakartından bişiyler bu da kalsın NAV Agent - virüslerle haşırneşir deilsen kapat sora kendi elinle açarsın lazım olunca işallah olmaz da V66SHELL(bunebe) - bence de bu ne be Disc Decector - kalsın autorun için lazım WheelMouse - adı üstünde ben kullanmıyorum bu tekerlek olayını ama kullanıyosan kapama tabi CTRegRun - hiç acıma ICSDCLT(Hayrola fbi?) - buna da EasyMessage - direk kapat hatta sil StillImageMonitor - bunu da hallet Zone Labs Client - zone sağlam programdrı ama iyi ram yer RAM Idle Professional - bu gereksiz gibi gözüküyo ama bilmem yine de SchedulingAgent - direk kapa ScriptBlocking - bunu da TrueVector - bu zone un bi programsısı SSDPSRV(höst) - eh annmadım bu kadar program yüklerken hiç ramini düşünmedin mi ya sürünür bilgisayar böle programla ayrıca çok da çabuk çöker windowsun bi de bence bilgisayarına böle spyware temizleyenden bişiler kursan iyi olur gibime geldi[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: blademaster, 05 February 2004 23:37 tarihinde demiş ki: internat.exe - annamadım ama dial upken bende de vardı ScanRegistry - ??? LoadPowerProfile - bu da anakartından bişiyler bu da kalsın NAV Agent - virüslerle haşırneşir deilsen kapat sora kendi elinle açarsın lazım olunca işallah olmaz da internat.exe klavye dil din ırk ayarıdır önemlidir scanregistry windows ana kayıt sistemi tarayıcısıdır kayıtta hata varmı bakar önemlidir loadpowerprofile güç düzeni bilgileri cart curt nav agent browserda bi adres bulamadın mı atlar hemen üstüne ole her bişiyi kapama sora zorlanırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 reger24.de burda process'lerin ne olduu yaziyor[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 seninkiler de pek bi cinsmiş hani. bi kaç tanesine bakayım dedim siteden, hiçbirini göremedim. =)[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 LoadPowerProfile, System Tray ve Internat ( eger kullaniyorsaniz.. ) haric hepsini gonul rahatligiyla kapatabilirsiniz.. Sisteme kritik bir etkisi olmaz.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben hepsini kapattim hatta orda yazan programlari registry den aratiyorum format ilk attimmi orda startupreg diye bir folder var.. icinde ne varsa siliyorum performans dopingi yasiyor bilgisayar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 haaa dogru! load power profile acik kalcak yani laptop kullaniyor isen.. yoksa islemcin minimum hizda calisiyor ama system tray bende kapali ama system tray sorunsuy calisiyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ber herseyi kapiyorum sadece explorer kaliyor :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Arthur_HellsFire, 05 February 2004 23:41 tarihinde demiş ki: nav agent browserda bi adres bulamadın mı atlar hemen üstüne nav agent norton antivirüsün programıdır onun için öle atlamaz browserda bi siteyi bulamadığın zaman o dediğin program perfect navla ilgili onu hiç acımadan silmek geerekir bişiy bulamadığın zaman çıkmaz sadece olan bi siteye girmeni bile engelller allah o programın yapıcılarının cezasını veriri işallah[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sharky nin dedikleri ile zone ve notron hariç hepsini kapadım:) püfür[signature][hline]İmza Yarışmaları: -houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 gençler bağlantılı bir soru soracağım, spyware temizleme konusunda verim aldığınız en iyi program hangisi ? misal internet-optimizer var elimde şu an, uğraşsam silinir ama hani madem temizlik yapıyoruz bahar temizliği edası ile girişeyim dedim ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Valla ctrl+alt+del'e bas sonra process'e bak. ordaki exe isimlerini direk yahoo'ya gir. Bi ton bilgi çıkar ne oldukları hakkında :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ad aware tavsiye ederim büttüüğnn updateleri yapıcan sora arkana yaslanıcan =)[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 tenkü aradığım cevap buydu .)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 spy sweeper da lazım[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ritenkü :P[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar