Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hakkari karakol baskını 12 .eylül.1992

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

Karakollari dogru duzgun yerlere insaa etmemenin faturasini 19-20 yasindaki askerler oduyor. Hakim tepelere karakol kurmamislar, dagin eteginde acik arazide kabak gibi siritiyor gri bi bina tepeden de terorsitler ellerinde ne varsa atiyor.
Karakol komutanini yakip bayrak diregine asarlar sonra halay cekip bunu filme alirlar.
sonra bir iki nutukcu cikar tvlere.. nutukcularin ustune kuruldugu insan yiginlari ( bir kısmı potansiyel olulerdir her zaman harcanmaya musaittirler) bos bos konusup durur. olen olur.
Sosyal ağlarda paylaş

gece ay hilalken 200 kişide olsa yaklaşmak zor olmıyabilir aslında sonucta 50m ye girmiyolar 150-200 metreden ateş acıyolar dır diye tahmin ediyorum. thermalgözlük kullnıyomuki bizim sınır karakolunda nöbet tutan askerler, kullansalar bile o mesafeyi görüyolarmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Karakol sınır karakolu. Bir adım sonrası düşman toprağı. Adam gerilla taktiği kullanıyor. Uçakla gelmemişlerki radarla göresin. Gecenin karanlığında sen adamı termal ile görmen için zaten adam menzile girmesi lazım. Ayrıca doçka, havan falan kullanmışlar. Uzun menzilli silahlarla vuruş yapmışlar. Ardından çatışmanın sıcağından yararlanıp sızma yapmaya kalkmışar o olmamış. Olsaydı zaten bu 92 deki gibi 20 küsür asker ölürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce Aktütün Saldırısı'nın görüntülerini gördüm ismi lazım olmayan tv'de. Böyle gerizekalılık olmaz. Karakol dağların ortasında tam ovada. Her yandan roket uçaksavar ne varsa yağdırıyorlar asker kafasını bile çıkaramıyor. Bir tane tank var o da nereyi vuracak bilemiyor, çünkü düşman 100 metre yukarıdan 4 bir taraftan saldırıyor. Ayrıca saldırı hava aydınlıkken olmuş yağmur falanda yok. Bırak termali gözle görürsün. Ama sen aşağıda onlar yukarıda olunca olmuyor tabii. Böyle bir noktaya karakol yapılması tam bir salaklık. Video koyamam maalesef örgüt propagandası olur.
Sosyal ağlarda paylaş

taşdelen karakol baskını var bu görüntüleri o görüntülere benzettim, o videda gündüz çekimleride var.. taşdelen karakol baskınında bir havan yada mermi cephaneliği vurmuştu ve askerlerimizin nazıları çatışamadan dahi şehit olmuşlardı.. Tabi yıl 92 kobralar varmı bilmiyorum gece görüşte yok, kahbeler sarmışlar karakolu dörtbir yandan ateş ediyorlar, tüylerin diken dken olur her yandan ateş edliyor karakoldan da karşılık verilmeye çalşılıyor, nefret etmiştim o görüntülerle iyice..

http://www.youtube.com/watch?v=qtyQcjzad9w&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...