forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 http://img104.imageshack.us/img104/6673/balta7616sl0.jpg konu baltalamak açısından benim bir tane bile yakın arkadaşım yok, problem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 aynen şöyle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 osuruktan bi kavga osuruktan bir konu ama işte işin ucu yakın arkadas olunca kestirip atamıyo insan ben olsam odamı değiştireceğime sorunu cözmeyi denerdim herkez birbirini insan yerine koymalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 malik yorma kafanı, daha caddeye akıcaz senle, ben ısmarlıycam bu sefer :))) bunu düşün, bitir sınavları gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 terket o odayı saglıgın açısından yaani kokuyu çekmek zorunde degilsin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hamama gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 adam da haklı sen de haklısın. bu durumda istediğini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aktiftablet said: malik yorma kafanı, daha caddeye akıcaz senle, ben ısmarlıycam bu sefer )) bunu düşün, bitir sınavları gel kankut yok rahatım gayet :P ortama akıcaz,geçen istteydim ama haber de veremedim keza ünili arkadaşlarla devamlı takılma durumum oldu. tellosla cadde sahil yapıldı ; ortamı kur akıyoruz. gate'e de bizi almadılar,2 kız vardı ekti,daha doğrusu biz ayıp ettik .kişisel sorunlarım böyle eahaeh :D ayarla sen , her türlü hacım. bu arada çocukla konuşmuyoruz.yakın arkadaş vs kimse kimseye muhtaç değil ,kimse kimsenin anası-babası değil.bundan sonra sıkıntı olur ikimiz içinde tatlı başladı tatlı bitsin istedim kendimi düşünerek bir de, doğru bir karar aldığımı düşünüyorum ve görüyorum da . herkes birbirine karşı hukuğunu korumak zorunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hala kafasına osurmadın mı:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar