Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Talent Hesaplayıcı

maxrep

Öne çıkan mesajlar

hic bir pvpde pet işe yaramaz.doğrudan mage hedef alınır.sen petlerle pvede takılırsın.pvp pet kaldırmıyor.ha pet nasıl olur.GW de rangerların petleri vardı 3 ranger beastmaster pet build ve 1 monk(healer)ile random arenayı domine ediyorduk.fakat profesyonel olmak lazım.pve istiyorsdanız pet favoridir.
Sosyal ağlarda paylaş

level 80 e kadar yapamdılar değil. AÇıklamalar var. onlara göre talentini nasıl vereğin. matematik hesabı işte. ne akdar puan verissen ona göre değişir. tabi buna skill point ler de veya levellerde aldığın attribute pointler de olacak. tabi itemlerdede cabası.

Ben Master Lightsaber olacam !
Sosyal ağlarda paylaş

Delacrimosa said:
pekaziz said:
Yalnız WoW'da bile allk bullak oluyordum, assassin için bi deneme yapayım dedim işin içinden çıkamadım :S

bana göre oyunun tek yaratıcı olmayan class'ı assasin.

Yok kastettiğim şey seçeneklerin bu kadar fazla olması. Assassin yerine Cüneyt Arkın yazsa yine kafam karışırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Delacrimosa said:
pekaziz said:
Yalnız WoW'da bile allk bullak oluyordum, assassin için bi deneme yapayım dedim işin içinden çıkamadım :S

bana göre oyunun tek yaratıcı olmayan class'ı assasin.

Yok kastettiğim şey seçeneklerin bu kadar fazla olması. Assassin yerine Cüneyt Arkın yazsa yine kafam karışırdı.

Eh evet orası doğru ama herşey yazmıyor sadece isim olarak yazılmış o yüzden bişey söyleyememek normal
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
ateştopu hazırlanışı:

ya hacı bi sn dur vurma be daha kazan ısınıyo yavas sabır sdf
ah öldüm

hiç frp oynamamışsın, fireball casting time ile magic missille casting time aynı değildir.ad&d de böyledir ve mantıklı diğer oyunlardada böyle olacaktır.wow oynamaya devam et.herkes eğlencesini başka oyunları espiri konusu yaparak yapmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...