odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 hic bir pvpde pet işe yaramaz.doğrudan mage hedef alınır.sen petlerle pvede takılırsın.pvp pet kaldırmıyor.ha pet nasıl olur.GW de rangerların petleri vardı 3 ranger beastmaster pet build ve 1 monk(healer)ile random arenayı domine ediyorduk.fakat profesyonel olmak lazım.pve istiyorsdanız pet favoridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 neyse zaten talentleri resetleyebiliyorsak cok da önemli degil pve ve pvp buildler hazırda durur nereye gidiyorsak ona göre degiştirilebilir. oyunda tecrube edicez artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 level 80 e kadar yapamdılar değil. AÇıklamalar var. onlara göre talentini nasıl vereğin. matematik hesabı işte. ne akdar puan verissen ona göre değişir. tabi buna skill point ler de veya levellerde aldığın attribute pointler de olacak. tabi itemlerdede cabası. Ben Master Lightsaber olacam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Yalnız WoW'da bile allk bullak oluyordum, assassin için bi deneme yapayım dedim işin içinden çıkamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pekaziz said: Yalnız WoW'da bile allk bullak oluyordum, assassin için bi deneme yapayım dedim işin içinden çıkamadım :S bana göre oyunun tek yaratıcı olmayan class'ı assasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 e hacılar bu wow be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mulgear6 said: e hacılar bu wow be you finish the aoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Delacrimosa said: pekaziz said: Yalnız WoW'da bile allk bullak oluyordum, assassin için bi deneme yapayım dedim işin içinden çıkamadım :S bana göre oyunun tek yaratıcı olmayan class'ı assasin. Yok kastettiğim şey seçeneklerin bu kadar fazla olması. Assassin yerine Cüneyt Arkın yazsa yine kafam karışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pekaziz said: Yok kastettiğim şey seçeneklerin bu kadar fazla olması. Assassin yerine Cüneyt Arkın yazsa yine kafam karışırdı. ahah:D süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 pekaziz said: Delacrimosa said: pekaziz said: Yalnız WoW'da bile allk bullak oluyordum, assassin için bi deneme yapayım dedim işin içinden çıkamadım :S bana göre oyunun tek yaratıcı olmayan class'ı assasin. Yok kastettiğim şey seçeneklerin bu kadar fazla olması. Assassin yerine Cüneyt Arkın yazsa yine kafam karışırdı. Eh evet orası doğru ama herşey yazmıyor sadece isim olarak yazılmış o yüzden bişey söyleyememek normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 GwindonSurion said: mulgear6 said: e hacılar bu wow be you finish the aoc end of AOC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ah wow, yüce wow senden kaçış yok, senin dışındakiler sadece senin ucuz bir taklitindir biz sana bağlandık sana sığındık, gözümüz başka bir şey görmüyor bizi koru wow, diğer batıl oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mulgear6 said: GwindonSurion said: mulgear6 said: e hacılar bu wow be you finish the aoc end of AOC aklı başında olanın cast time ı düşer hiç duymadın mı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bir oyunun wow a benzememsi için mesela casterların aklı başında olmaması lazım, ha ozamanda aklı başında olanların casting timeı düşer ne salak oyun wow en iyisi muhabbeti olacak.herşey wow a bağlanıyor.öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 önce gelen kazanır hesabı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 6 faz büyü casti wow da yok mesela, real time cast görcez oyunda daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ateştopu hazırlanışı: ya hacı bi sn dur vurma be daha kazan ısınıyo yavas sabır sdf ah öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mulgear6 said: ateştopu hazırlanışı: ya hacı bi sn dur vurma be daha kazan ısınıyo yavas sabır sdf ah öldüm çakmadım ben olayı? nolur burada world of warcraft oyuncuları world of warcraft propagandası yapmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 mulgear6 said: ateştopu hazırlanışı: ya hacı bi sn dur vurma be daha kazan ısınıyo yavas sabır sdf ah öldüm hiç frp oynamamışsın, fireball casting time ile magic missille casting time aynı değildir.ad&d de böyledir ve mantıklı diğer oyunlardada böyle olacaktır.wow oynamaya devam et.herkes eğlencesini başka oyunları espiri konusu yaparak yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 casting nası aocde biri anlatabilirmi? oyunu preorder yaptım daha casting sistemini bilmiyorum ;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar