Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 pvp arıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 pvp server fury e gelın asker lazım bıze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Thebestfb said: pvp server fury e gelın asker lazım bızesenın oldugun yerde ben olmam . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 cüceyle biz 1-2 hafta geç başlıcaz o sırada hangi server nasılmış değilmiş görürüz herhalde. PVE ve PVP serverlarının + - lerini çıkarır, pati populasyonunu da hesaba katarak bi server seçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 çünkü biz mükemmel insanlarız haha xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bide her serverda 1 conan oluyomuş o yüzden sizin serveragirmiycem haksızlık olmasın diye size conan olucam ben cünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Neymiş bu? Ben de mi oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 tabi ki oynicaksın ali nasılsa 1 sene uzattık okulları asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Biraz anlatsana oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fury e gelin bapsiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 oyungezerde - aocturkte falan bütün guildler PvE ye kaydı bilemiyorum :P yani düşünün aynı guild elemanları bile kapı dışında birbirine dalabiliyo ben betada göremedim resten sonra gelen bufu direk başımızda demonologistle barbar dps yağmuruna tutuyodu mükemmel reskill yiyoduk ayrıca kapı çıkışında da bekliyolar loading bittiği anda "çaat" ha betadaki insanların hepsi oyunda olmayacak o da var ama yine de olacaklar Pve serverlarında yine her yerdeki pvp ler var sadece direk kapı dışı PvP zone değil özel zone lar var zaten 80 olan herkes direk PvP bölgelerinde yatar kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Korkunun ecele faydası yok be dostum. Bıde soyle dusun mıllet lvl kasmıcak lvl20ler kapıdan cıksında keselım dıe beklıcek. Bırde 2 kısıden fazlası attack verdıgı zaman kımse bıseyde kazanamıcak. Bana mantıklı gelmıyor. Neyse ogrenmek ıcın surada 5 saat kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ama iste isin zevki explore edip quest yaparken guvende olmadıgını hissetmek.. end game e ulasana kadar world pvp nin tadı sahane oluyor. her oyun icin gecerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 zaten PvP serverında da kurulacak FrF ama ana base pve de eheh neyse biz de bu şekilde eğleniyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 AoC ffa pvp oyunu değil boşuna heveslenmeyin. Closed beta'da ffa pvp saçmalıktan başka bir şey değildi. Carebear felan değilim 7-8 aydır eve online oynuyorum fakat eve online'ın ffa pvp'si AoC'dan kat kat daha güzel. Şu durumda developer'ların ffa pvp olayını tasarlamaya 2 haftadan fazla zaman ayırdıklarını hiç zannetmiyorum. Neyse guild'im fury'de başladığı için mecburen ffa pvp göreceğim ama 1 gün içinde closed beta'daki ruleset'i değiştirebileceklerini zannetmiyorum, bir yandan Dagon pve'de karakter kasacağım çünkü bu haliyle pvp serverları 1-2 ay içinde kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yani biraz genis dusundugunuzde ilk baslarda belki yorucu gelecek tam questin sonuna gelmissin birisi kafanı,kolunu kesip gidiyor ama questleri sonlandırmaya baslayıp guildler arası savas olayı basladıgında pve sunucuları sıkıcı olabilir ve resource toplama savaşına dönüşebilir.oyunun kendisi vahşi bir yapı üzerine oturtulmuş her zaman içimde hafif bir korku olması benim için aoc'ı daha eğlenceli yapacak. tabii ki herkesin öncelikleri farklıdır benimki de bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Apache said: oyunun kendisi vahşi bir yapı üzerine oturtulmuş her zaman içimde hafif bir korku olması benim için aoc'ı daha eğlenceli yapacak. bu konuda haklısın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 pve bölgelerinde siege battle da kulalnılacak kaynak toplanıyosa falan pve serverında oynamak cok odunca olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Eheh. Ortada duran maden için koşuyosun. Karşı guild'den adam kapıyor madeni dalga geçiyor. "Nası vercez ayarı bugün siege'de nihaha" diyor. Sen elin kolun bağlı oturuyosun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mirage said: Eheh. Ortada duran maden için koşuyosun. Karşı guild'den adam kapıyor madeni dalga geçiyor. "Nası vercez ayarı bugün siege'de nihaha" diyor. Sen elin kolun bağlı oturuyosun. :D heh, gelsin pvp server da bakalim almasina izin veriyor muyuz. boss lar icin fight lar olacak, hem pve hem pvp yapicam arada, var mi otesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 GwindonSurion said: özel zone lar var zaten 80 olan herkes direk PvP bölgelerinde yatar kalkar wow la gelen sacma sapan adina pvp dedikleri playground o, hani kum ustunde oturup figurleri cocuklar birbirlerine carptirirlar ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bence mmorpglerın en guzel yanı world pvpdır. Wow hep world pvp yuzunden kaybettı. Bglerde ınsanlar sıkıla sıkıla aynı seylerıu yaparak pvp yaptılar. Ama world pvp bg sıstemınden cok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 WoW bir şey kaybetmedi ki. * tartışmayı alevlendirip kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar