cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Sabo'nun yazdığı kadrolara baktım,forvet sıkıntısı var gibime geldi bizim kadroda,sordum ginelus forvetmiş bence iyi gibi duruyo kadrolar böle olsun,iyidir[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bizde defans yok revizyon öneriyom takımlarda orta saha oynayacağım bi takım yaratın =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 benim önerim şudur ki phalanx, silthanas, angelus, jankis, kender, babacum ginelus, azmodai, holy, arcane, bathory, sabo her iki tarafta defans da var orta saha da forvet de herşey dengeli ilk takım martıvari de oldu oh ne güzel[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. [Bu mesaj jankis tarafından 04 February 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 jankisin kadro da güzel aslında sabo çıkar da mesaj atarsa benim kadrolar geçerlidir diye kanmayın yalancı o [Bu mesaj Kenderleme tarafından 04 February 2004 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 evet evet benim yazdığım daha mantıksal... benim dediğim geçerlidir heuh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 kender de sabonun yazdığı kadro iyi diyo sanırım ben de öle düşünüyom:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 beyler yanlış düşünüyonuz çünkü kender benim kadromu istiyo :) di mi kender ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bu maç touch down yapmam![signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Yaa ben iki kadroda da oynarım,ama sabonun yazdığı daha iyi duruyo gibi geldi bana kender'e de öle gelmişti ama jankis tavlamış onu:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yapma diye angelus'la aynı takıma koyduk seni zati ona da güvenemedik kaleden çıkardık çakılı defans yaptık ne kadar çakılı kalacan senin bilceğin iş[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: jankis, 04 February 2004 02:59 tarihinde demiş ki: yapma diye angelus'la aynı takıma koyduk seni zati ona da güvenemedik kaleden çıkardık çakılı defans yaptık ne kadar çakılı kalacan senin bilceğin iş sabonun kadroya göre babacum karşı takımda :D lol[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ginelus, bathory, angelus, jankis, holy veya kender, sabo phalanx, azmodai, holy veya kender, arcane, silthanas, babacum iki takımda da 1er adet oyun kurucu (silth - angelus) , birer adet kaleci (holy - kender) , birer adet orta saha (azmo - sabo), birer adet defans (babacum - bath) , birer adet forvet mevcut (phalanx - ginelus) . daha ne olsun yahu[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Açıklamalı kadro iyi olmuş bence...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 phalanx, babacum, angelus, jankis, kender, silthanas ginelus, azmodai, holy, arcane, bathory, sabo iki takımda da 1er adet oyun kurucu (silth - sabo) , birer adet kaleci (holy - kender) , birer adet orta saha (azmo - angelus), birer adet defans (babacum - bath) , birer adet forvet mevcut (phalanx - ginelus) . yoğun istek üzerine birer de beleşçi mevcut (arcane - jankis) e daha ne olsun yahu aha bu da benim kadro benim kadroyu oylayanlar: benle kenderleme sabonunkiler: sabo ile angelus 12 kişi de versin oyunu böylece anlaşalım olay üzerinde demokratik demokratik =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. [Bu mesaj jankis tarafından 04 February 2004 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 beni açıklamamış hehe aman açıklama böyle daha iyi rezil olmayalım :D ne yapayım karizmam halı sahaya kadar :P[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Sabonun kadro iyi bence,sabonun kadroda açıklanmışım,jankisde ben de açıklanmamışım:) Hade herkes sabonun kadroya oy versin:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 valla bilmiyorum olay burada bitti mi? bitti... Kenderleme Wrote: ya bana iki kadro da uyar ikisi de mantıklıcana. kararlaştırın aranızda[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 4 e 2 ama hala[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ha bu arada benim oyun kuramamam gibi bir gerçek var ortada ama...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: LvL_Sabo, 04 February 2004 03:24 tarihinde demiş ki:Kenderleme Wrote: ya bana iki kadro da uyar ikisi de mantıklıcana. kararlaştırın aranızda Olay bitmiştir yani bu topik kilitlensin ehuehe :D[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 angelus süper kuruyo zaten eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 JANKİS'İN DE KABUL ETTİĞİ SON KADRO BUDUR: ginelus, bathory, angelus, arcane, holy veya kender, sabo phalanx, azmodai, holy veya kender, jankis, silthanas, babacum[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 04 February 2004 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 İlk 10 kupon yerine geçecek olan süper ultra mega kupon mu oluyo bu şimdik? :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 alttaki kadrodan olacam ben o zaman[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hillsiz kadro:ginelus, bathory, angelus, arcane, holy, sabo hilli yada hillsiz farketmez diyen kadro:phalanx, azmodai, kender, jankis, silthanas, babacum böle mi oluyo yani?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar