sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hill'li takım: hill, phalanx, jankis, arcane, mr.bomb, babacum hill'siz takım: fizban, sabo, angelus, bathory, silthanas, kender. cuma günü yapalım diyorum ben. perşembe veya cumartesi de olur. öncelik bu 12 kişidedir. gelmeyen olucaksa buraya yazar ve yerine adam alırız. bu 12 kişi yazsınlar perş, cuma, cumartesi hangisi uyar. bence cuma olsun çoğu kişi boş olur zaten...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 benim şu an için cuma cumartesi dolu gibi gözüküyo ama her ikisi de boşalabilir o yüzden pazarı önermiştim çarşambaya kadar söylerim oynayıp oynamayacağımı ..[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 geliyorum, bu sefer hıyar bi şekilde gelip harap olmicam[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 her zaman her yerde..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 cuma günü gibi karsıya geçmeyi düşünüyodum oynamasam bile gleip izlerim ozaman :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 perşembe olmaz geriye kalan zamanlarda olıur ama akşam olsun hatta gece maçı olsun ben daha ders çalışacam sınawım var[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bana şu an bi tek cuma müsait gözükmüyo cumartesiyi de boşalttım saat açısından geç derseniz ben en geç 7-8 falan derim daha geç de hava zorlar bizi gibime geliyo akşamüstü sanırım iyiydi aslında[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 doh fizban[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bana herşey uyar,her durumda varım ben...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bi önerim var, 4 takım toplayıp(toplayabilirsek) güzel bi turnuva yapalım nasıl olur ?[signature][hline]My poor friend me...
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 xception 12 kişiyi zor çıkarıyos .. boşver turnuvayı =) o kadar zamanımız yok zaten hill sana cuma da mı uymuyo[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 24 adam toplamak kasar. bi de aynı günde 2 maç yapmak kasar bi çok kişiyi. yani ben kaleciyim oynarım arka arkaya 5 maç da oynarım da yani insanları yormanın anlamı yok. 2-3 günde yapılcaksa da aynı kadroları toplamak zor oluyo hiç ardarda 2 maçı aynı kadroyla yaptığımızı hatırlamıyorum. bi de bi kere yapmaya çalışmıştı birileri yapamamıştı. kısacası iyidir böyle bi de şimdi yapacak mıyız bu hafta? bana dediğim gibi hergün uyuyo da uyamayacak çok kişi olacaksa erteleyelim daha sonra herkesin uygun olabildiği bi zamanda yapalım[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre [Bu mesaj Kenderleme tarafından 02 February 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 eheh oka[signature][hline]My poor friend me...
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 yok yok çıkarırırız bu hafta bi 12 kişi .. xception oynayacan mı[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 cuma ya da cumartesiyi konuşuyoz zati silth herkes hangi gün uygunsa yazıyo perş de olur ama erken işte[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 eksik adam olursa oynarım..[signature][hline]My poor friend me...
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 persembe olmasın o gun baska macım var ;) onun dısında hergun uyar ama gece macı beni bozar taa leventten modaya peh
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 perşembe veya cuma'ya maç koydum buradaki insanlar mırın kırın edince. bu hafta pati maçı olmaz bence...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 cumartesiye ayarlayalım işte hill ve fizban yok xception oynicak 1 kişi daha bulurus[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Apex Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 cumartesi haric bende oynarim oynamayan olursa.
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben 1 ay boştayım gelebilirim rahatça... ne öss ne iş, özgürlük bambaşka bişi :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 iyi iyi toparlandık baya şimdi biri okey verenleri yazsın bi de cuma mı cumartesi mi onu ayarlayalım yapalım şu maçı[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bana uyar , tarihi verin yeter, öm den cep teli veririm bende sonra kordinasyon için.[signature][hline]sonunda yeniledim.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 mexinth cuma mı uygun cumartesi mi[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Öne çıkan mesajlar