Sykronised Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Selamlar.. Daha oncedende burdan acc tumu satmıstım tekrar bir heves baslayıp paladin kastım simdi rouge oynamak istiyorum guzel gearlı bır rougela takas edilebilir sadece acctu satmayida dusunebılırım... 250ytl...(pazarlık sunnettir:P) Burning legion serverında migration acık 4parca t4 mevcut 1500heal bonusu var bunların yanında tank olarak gidebilirsiniz neredeyse full epic tank iteamları var tank iteamlarıyla 11k hp sı oluyor 420defence var... za ve karazhan iteamları var ustunde ustunde ucan ve kosan epic mountları mevcut 1k ya yaklasık para var... ankaradayım... ilgilenen olursa pm atabılırler...:)-D armoryde su an hangı ıteamları mevcutbılmıorum ama yukarıda belırttım ıteamları mevcuttur... vakıt ayırıp okudugunuz ıcın tesekurler... http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Cilekly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 güncellll yokmu isteyen imba pala 600 700 luk acc ların yanında para biledeilB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 200ytl düstü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 guncel ama takas ıstemıyorum 2k healıng oldu armoryden bakabılırsınız 200ytl son fıyat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Kesoo link budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 garıymış bu almam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 nolurr allll>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 kardeş sana narquilla'da bişiler ısmarlıyım üstüne bide burger verirsin artık accuntu bana :) şaka bi yana yazık etme chara gül gibi çilekly :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 guzel gearlı bır warriorla takas olunur gerekırse uste para verılır halen satılık... fiyat aynı t6 lar uzerıne konmaya basladı bıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 guncel ve holy priestle takas olar uste para verılır acılll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar