Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS 4/5 S3 Shoulders lı Undead Mage + Pve

zepan

Öne çıkan mesajlar

Acc u satma sebebim artık vakit ayıramadıgımdan iş güç vs

Race : Undead Male Mage Tipi çok saglam :)
Realm : Spinebreaker Grim Batol den free migrate ettik lag şikayet in den dolayı MİGRATE AÇIK

Armory :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Spinebreaker&n=Zepan

Prof : 375 Ench 375 Tailor Executenior Mongoose hariç hemen hemen bütün enchant ları mevcut
%280 Mount ve War Talburk dahil bir çok mount u var mgt den düşen deve kuşu dahil :)

PVP : Yukarda'da belirttigim gibi acc umun süresi bitmemiş olsaydı bu hafta 5/5 S3 yapıcaktık omuzlugu oldugu için pekde önemsemedim acıkcası
400 resilliance ve full enchant lı geml i herşeyi hazır 980 + spell dmg i var pvp gear ında frost spec iken suan arcane gerçi ama weapon olarak yeni badge item i olan scryer's blade of focus aldım zira 3750 arena puanı harcamak cok sacma geldi ki zatne resilliance ve spell dmg cok cok saglam

PVE : Suan armory deki pvp seti fakat pve gear la yaklasık unbuffed 1250 spell dmg %35 crit 160 hit i bulunmakta
hitin az diye düşünülmesin cantada toplamda 220 hit verecek item var ortalamayı bu sekilde kurdum ki zaten talent den vs vs gelior hele bide arcane specc seniz hit i 80 yapsanız dahi yetior resist denen bişi yok
PVE Gear im öyle bt fln dropları degil onu belirteyim ama bir çok bt yapan guild deki mage lerden iyi durumda ssc tk - yeni badge item i vs var üstünde
Repuya gelince yeni ada dahil gereken yerlere exalted zaten
bankada hemen hemen 65 tane badgesi var

Önemli Not : Suan acc a 450 teklif var fakat az oldugu için yanaşmadım iyi bi teklif gelirse özellikle elden vermek istiyorum istanbuldayım düşünen varsa öm den telefonumu vs verebilirim konusup anlasırız uzakdayım gelemem diyenlerlede msn den para hesabıma yattıgı vakit herşeyi elinde olucaktır spinebreaker da oynayan varsa beni sorabilirsiniz guild ime vs

CD key Gizli Soru Mail adresi vs herşeyiyle verilecektir
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...