di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Kedilerimden biriydi Garu. Tasinirken ev arkadasima birakmak zorunda kalmistim :/ Neyseki iyi, keyfi rahati yerinde. Icim gitti yine fotografini gorunce. Aglarim lan :(Tık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 çok güzel kediymiş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 aneeem :D tekir mi bu? çok asil duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oha ingiltere kraliçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ogluma hatun muamelesi yapmasaniza be. Sapina kadar erkek o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 sapı mapı mühim deil.P oyy ne guzel sey o öyle ,niye bıraktın yahu,ya da neden zorunda kaldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Nasıl için elverdi böylesine güzel bir hayvanı geride bırakmaya, aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bu ne demek şimdi? Güzel hayvana iyi muamele, çirkin hayvana kötü muamele? Ne pis bi adammışsın sen of tiksindim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Geride mi bıraktılar seni eksdays =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 harbi bi daha baktım çok güzel kedi hehe. gri kedileri severim ama gri-beyaz daha güzel oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 haribiden çok güzel bi kediymiş. ve herkesin dediği gibi çok asil. bizim de bi kedimiz vardı böbrek die şimdi onu hatırladım. Not: Böbrek ismini ben koymamıştım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 can-i said: haribiden çok güzel bi kediymiş. ve herkesin dediği gibi çok asil. bizim de bi kedimiz vardı böbrek die şimdi onu hatırladım. Not: Böbrek ismini ben koymamıştım! kediye böbrek adını koyan zihniyeti kınıyorum cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Garu sizlere ömür. Öleli epeyce olmuş ama çok geç aldım ölüm haberini. Aşılarını aksatmışlar ve dışarı kaçırmışlar. Bir hafta sonra dönmüş ama bir kaç gün sonra ölmüş. O kadar güzeldi ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar