valley Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ben 55i den r3rc2 ye geçirdim server'i fakat, consoldaki yazılar nokta halinde cıkıyor.Bunu nasıl duzeltebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bende de öyle. işletim sisteminden kaynaklandığını söylüyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valley Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 XP'de düzelirmi peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Xp kullanıyorum düzgün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Arthur_HellsFire, 07 February 2004 19:00 tarihinde demiş ki: Xp kullanıyorum düzgün... x2[signature][hline]Iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar